Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Filmajánló
Started by
kergeeger
, 2004. June 07. 20:27
Posted 2010. July 09. - 11:09
A The Losers-t látta valaki? Csak bemutatóban jó, vagy az egész film is nézhetõ? Az egyik lehetséges esti program lenne.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2010. July 08. - 21:54
A napokban volt a tévében A mások élete címû film, ha valaki nem látta, pótolja be, ha tudja.
YouTube - The Lives of Others trailer
YouTube - The Lives of Others trailer
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Posted 2010. July 04. - 20:01
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. July 04. - 19:42
Ma este lesz Az utolsó vakáció c. film.Szerintem nem rossz film, nekem a története tetszik.
"Ride today, heal tomorrow"
Posted 2010. July 04. - 19:37
Az "Unbelievably Dreadful" címû, 1 csillagos értékelés nem elég, hogy elrettentsen?
majdnem ugyanannyian 10-et is adtak, szoval erted...
Csak ezért megnéztem ... 10/5-6 egyszer nézhetõ
The box nekem sem jött be.. 4-et adtam rá imdb-n
"just chillin killin"
Posted 2010. July 04. - 10:51
box jó lett volna, hogyha maradnak a realitás talaján az alapkérdéssel. az eleje még érdekes is volt. de aztán emiatt a misztikus maszlag miatt borzalom. (számomra)
Posted 2010. July 04. - 05:35
The Box:
(így utólag talán túl sokat írtam, ahelyett, hogy nézzétek meg, de szerintem azért csak egy sima ajánlás lett, semmi szpolyler..)
Körülbelül 2 órája fejeztem be a filmet, amire tök véletlenül találtam.
Egy régi, de nagyszerû történet, félig-meddig új köntösben, melybõl a fontos információk kiszûrését a nézõre bízzák. Nem tolják elénk egybõl és nem ötvözik túlságosan pörgõs történésekkel. Nem akartak sikerfilmet készíteni, de talán így sikerült igazán jót csinálni.
A film rengeteg kérdést feszeget, de válaszokat igazándiból nem ad, megadja a lehetõséget a nézõnek, hogy maga találja ki a "megoldást".
Ha sikerül átérezni a fõszereplõk problémáit, amiben az egész jó színészi játék nem akadályoz, s nem áll távol tõlünk a filozofálás /egyszerre akár több szálon is/, akkor nagyszerû, érzelmeket feszegetõ dologban (szórakozás?) lehet részünk. Ami nem csak a film idejére kerít hatalmába, hanem legalább még 1x annyi idõre.
A miért?-ek csak jönnek,s pont van idõ beleélni magad a történetbe és saját elképzelésedet a történések mögé fûzni. Ekkor bedob valaki egy félmondatot, vagy láthatsz valami utalást, majd megint: Miért? Kik? Hogyan? Én mit tennék?
Utólag elolvastam értékeléseket (IMDB, Port,...) és blog hozzászólásokat is. Elég megosztó a film, a két véglet jelentkezik leginkább: "Kritikán aluli" vagy "Iszonyat jó".
Megtekintésre ajánlom...
(így utólag talán túl sokat írtam, ahelyett, hogy nézzétek meg, de szerintem azért csak egy sima ajánlás lett, semmi szpolyler..)
Körülbelül 2 órája fejeztem be a filmet, amire tök véletlenül találtam.
Egy régi, de nagyszerû történet, félig-meddig új köntösben, melybõl a fontos információk kiszûrését a nézõre bízzák. Nem tolják elénk egybõl és nem ötvözik túlságosan pörgõs történésekkel. Nem akartak sikerfilmet készíteni, de talán így sikerült igazán jót csinálni.
A film rengeteg kérdést feszeget, de válaszokat igazándiból nem ad, megadja a lehetõséget a nézõnek, hogy maga találja ki a "megoldást".
Ha sikerül átérezni a fõszereplõk problémáit, amiben az egész jó színészi játék nem akadályoz, s nem áll távol tõlünk a filozofálás /egyszerre akár több szálon is/, akkor nagyszerû, érzelmeket feszegetõ dologban (szórakozás?) lehet részünk. Ami nem csak a film idejére kerít hatalmába, hanem legalább még 1x annyi idõre.
A miért?-ek csak jönnek,s pont van idõ beleélni magad a történetbe és saját elképzelésedet a történések mögé fûzni. Ekkor bedob valaki egy félmondatot, vagy láthatsz valami utalást, majd megint: Miért? Kik? Hogyan? Én mit tennék?
Utólag elolvastam értékeléseket (IMDB, Port,...) és blog hozzászólásokat is. Elég megosztó a film, a két véglet jelentkezik leginkább: "Kritikán aluli" vagy "Iszonyat jó".
Megtekintésre ajánlom...
Posted 2010. July 03. - 20:32
majdnem ugyanannyian 10-et is adtak, szoval erted...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. July 03. - 20:29
Az "Unbelievably Dreadful" címû, 1 csillagos értékelés nem elég, hogy elrettentsen?
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Posted 2010. July 03. - 20:07
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2010. July 02. - 20:52
ezt a Rango-t már most lenne kedvem megnézni
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2010. July 02. - 19:23
Posted 2010. July 02. - 14:05
végülis igen, meghát az öreg aki meghal a fia....
etalon, tátott szájjal végignézõs
hasonló kedvenc a V mint Vérbosszú
etalon, tátott szájjal végignézõs
hasonló kedvenc a V mint Vérbosszú
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. July 01. - 22:52
The Man From Earth. köszi Sala.
Elég jó volt...akkor végül is igazat mondott az "öreg srác"
"just chillin killin"
Posted 2010. July 01. - 22:28
miert nem mondta nekem ezt eddig senki?
Lord of War (2005)
ez a legjobb film amit lattam az elmult 5 evben. legalabb.
10/10, köszi
Posted 2010. July 01. - 20:36
Posted 2010. June 29. - 10:17
Jó lesz nekem angolul is. A filmet elnézve nem hinném, hogy olyan sok a lényeges szöveg
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2010. June 28. - 22:45
Barátnõm mondta, hogy jövõ héten megy szinkronstúdióba ahol ezen dolgoznak, szóval már valszeg nincs messze a megjelenés
remélem elérhetõ lesz eredeti nyelven is. a mostani szinkronoktól kiráz a hideg.
Posted 2010. June 28. - 20:05
Az egyik nagyon várt film számomra idén
Barátnõm mondta, hogy jövõ héten megy szinkronstúdióba ahol ezen dolgoznak, szóval már valszeg nincs messze a megjelenés
Posted 2010. June 28. - 19:45
[highlight] The bike way of life [/highlight]