Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Filmajánló
Indította
kergeeger
, 2004. június 07. 20:27
Írta 2010. augusztus 10. - 12:19
Tegnap megnéztük a Kaméleont, nekünk kifejezetten tetszett, úgyhogy adnék is rája 8 pontot.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Írta 2010. augusztus 10. - 12:14
Írta 2010. augusztus 10. - 11:48
Nekem annyira nem tetszett az A-Team.A sorozat sokkal jobb volt.A film elején az a helikopteres rész nagyon silány volt számomra.Viszont voltak benne tényleg jó részek is.
az összes ien film ami sorozatra készül, szarabb mint az eredeti
Írta 2010. augusztus 10. - 11:38
Losers (Vesztesek Bosszúja), hentelõs, egy kis humorral....ilyen akciot szeretem, nekem tetszett 10/8
Írta 2010. augusztus 10. - 10:04
mi a Knight and day-t neztuk meg. egesz jo
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. augusztus 09. - 20:48
Nekem annyira nem tetszett az A-Team.A sorozat sokkal jobb volt.A film elején az a helikopteres rész nagyon silány volt számomra.Viszont voltak benne tényleg jó részek is.
"Ride today, heal tomorrow"
Írta 2010. augusztus 09. - 20:38
Volt szerencsém megnézni az A-Team címû filmet, kimondottan tetszett, megy a hentelés sok poénnal. 10/8.
szintúgy nekem is tetszett.
a sorozathoz képest könnyedebb. és a sztori is jó volt.
Írta 2010. augusztus 09. - 20:36
Volt szerencsém megnézni az A-Team címû filmet, kimondottan tetszett, megy a hentelés sok poénnal. 10/8.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Írta 2010. augusztus 09. - 19:05
Írta 2010. augusztus 08. - 14:51
Írta 2010. augusztus 06. - 16:53
ja ez is igaz. annyi minden nem tortenik benne hogy ilyen hosszu legyen. 100perc max.
meg az hogy vartam a nagy dramai fordulatot. hogy valaki elarulja oket, hogy valaki nem az akinek mondja magat, vagy akinek hisszuk, vagy akarmi miatt broul a terv es improvizalni kell mint a oceans 13ban. de semmi ilyen. kisse csalodott voltam mikor vege lett
meg az hogy vartam a nagy dramai fordulatot. hogy valaki elarulja oket, hogy valaki nem az akinek mondja magat, vagy akinek hisszuk, vagy akarmi miatt broul a terv es improvizalni kell mint a oceans 13ban. de semmi ilyen. kisse csalodott voltam mikor vege lett
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. augusztus 06. - 16:42
én spec egy idõ után untam
megcsinálhatták vón 90 percben, elég lett volna
megcsinálhatták vón 90 percben, elég lett volna
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2010. augusztus 06. - 16:32
Én a Dunaplacentában néztem meg nekem nem igazán jött be.Másik talán csak akkor volt 100Db nalatt a zajszint mikor aludtak zavaróan hagos volt pedig itthon mindig rám szólnak hogy "halkítsam már le".
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2010. augusztus 06. - 16:22
aki az Inception-t nem tudja követni, az max Tom és Jerry-t nézzen, az való neki
sokak szerint túl szájbarágós is volt, állandóan magyarázta mi miért van, pedig egy átlagnézõnek már a fele is bõven sok lett volna
szerintem nagyon jó film, de arra kellett rájöjjek, hogy ez a mozibajárás nem megy, sz.r volt a kép, iszonyat halk a film és a végefelé elkezdtek bogarak hullani rám... szabadtérimozi feeling egy plázában, jeah
sokak szerint túl szájbarágós is volt, állandóan magyarázta mi miért van, pedig egy átlagnézõnek már a fele is bõven sok lett volna
szerintem nagyon jó film, de arra kellett rájöjjek, hogy ez a mozibajárás nem megy, sz.r volt a kép, iszonyat halk a film és a végefelé elkezdtek bogarak hullani rám... szabadtérimozi feeling egy plázában, jeah
Írta 2010. augusztus 06. - 14:44
megneztem a inceptiont. jo meg minden, de szerintem egyaltalan nem kovethetetlen vagy ilyesmi. azt mondtak hogy nagyon oda kell figyelni mert kulonben elveszted a fonalat.
es mar lattam benne hibat: amikor a feher van-ben alszanak es a bajszos gyerek vezet, ahogy kijon a hangarbol elobb a jobb tukor van letorve aztan a bal. hehe.
ja es valamelyik este dobbentem ra hogy meg nem lattam elejetol vegeig a Batman Begins-t. igen jo film, nekem nagyon tetszett.
es mar lattam benne hibat: amikor a feher van-ben alszanak es a bajszos gyerek vezet, ahogy kijon a hangarbol elobb a jobb tukor van letorve aztan a bal. hehe.
ja es valamelyik este dobbentem ra hogy meg nem lattam elejetol vegeig a Batman Begins-t. igen jo film, nekem nagyon tetszett.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2010. augusztus 06. - 13:19
Ez nagyon jó
Lost in translation(Elveszett jelentés)-rõl vélemény?
Lost in translation(Elveszett jelentés)-rõl vélemény?
"Ride today, heal tomorrow"
Írta 2010. augusztus 05. - 21:04
Írta 2010. augusztus 05. - 08:25
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. augusztus 03. - 16:45
Most néztem meg a Viharsziget c.mû filmet..Nekem nagyon tetszett a végén a csatano nagyon jó
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "