Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Filmajánló

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
3989 replies to this topic

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Tegnap megnéztük a Kaméleont, nekünk kifejezetten tetszett, úgyhogy adnék is rája 8 pontot.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
elõször nézd meg az összeset, utána mondj ilyet ;)

NTS

NTS

vendég

• fórumtag
  • 196 posts

Nekem annyira nem tetszett az A-Team.A sorozat sokkal jobb volt.A film elején az a helikopteres rész nagyon silány volt számomra.Viszont voltak benne tényleg jó részek is.

az összes ien film ami sorozatra készül, szarabb mint az eredeti

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Losers (Vesztesek Bosszúja), hentelõs, egy kis humorral....ilyen akciot szeretem, nekem tetszett 10/8

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
mi a Knight and day-t neztuk meg. egesz jo
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Nekem annyira nem tetszett az A-Team.A sorozat sokkal jobb volt.A film elején az a helikopteres rész nagyon silány volt számomra.Viszont voltak benne tényleg jó részek is.
"Ride today, heal tomorrow"

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts

Volt szerencsém megnézni az A-Team címû filmet, kimondottan tetszett, megy a hentelés sok poénnal. 10/8.

szintúgy nekem is tetszett.
a sorozathoz képest könnyedebb. és a sztori is jó volt.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Volt szerencsém megnézni az A-Team címû filmet, kimondottan tetszett, megy a hentelés sok poénnal. 10/8.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts
Még 1 oldal válogatni top 10

"just chillin killin"

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts
J:DCKASS

"just chillin killin"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ja ez is igaz. annyi minden nem tortenik benne hogy ilyen hosszu legyen. 100perc max.

meg az hogy vartam a nagy dramai fordulatot. hogy valaki elarulja oket, hogy valaki nem az akinek mondja magat, vagy akinek hisszuk, vagy akarmi miatt broul a terv es improvizalni kell mint a oceans 13ban. de semmi ilyen. kisse csalodott voltam mikor vege lett
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
én spec egy idõ után untam
megcsinálhatták vón 90 percben, elég lett volna
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Én a Dunaplacentában néztem meg nekem nem igazán jött be.Másik talán csak akkor volt 100Db nalatt a zajszint mikor aludtak zavaróan hagos volt pedig itthon mindig rám szólnak hogy "halkítsam már le".
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
aki az Inception-t nem tudja követni, az max Tom és Jerry-t nézzen, az való neki
sokak szerint túl szájbarágós is volt, állandóan magyarázta mi miért van, pedig egy átlagnézõnek már a fele is bõven sok lett volna

szerintem nagyon jó film, de arra kellett rájöjjek, hogy ez a mozibajárás nem megy, sz.r volt a kép, iszonyat halk a film és a végefelé elkezdtek bogarak hullani rám... szabadtérimozi feeling egy plázában, jeah :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
megneztem a inceptiont. jo meg minden, de szerintem egyaltalan nem kovethetetlen vagy ilyesmi. azt mondtak hogy nagyon oda kell figyelni mert kulonben elveszted a fonalat.

es mar lattam benne hibat: amikor a feher van-ben alszanak es a bajszos gyerek vezet, ahogy kijon a hangarbol elobb a jobb tukor van letorve aztan a bal. hehe.

ja es valamelyik este dobbentem ra hogy meg nem lattam elejetol vegeig a Batman Begins-t. igen jo film, nekem nagyon tetszett.

RAUH-Welt
B E G R I F F

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Ez nagyon jó:D
Lost in translation(Elveszett jelentés)-rõl vélemény?
"Ride today, heal tomorrow"

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Zseniális

http://www.youtube.com/expendables

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
Most néztem meg a Viharsziget c.mû filmet..Nekem nagyon tetszett a végén a csatano nagyon jó :D
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts
Régebbi de elég jó vigjáték Dirty work...Norm McDonald -al

"just chillin killin"