SPOILER: a vége gondolkodtató. Én úgy vettem észre, hogy lassul, és meg fog állni valamikor. Szeretem az ilyen filmeket, amikor lezáratlanul hagyják a végét, és a nézõnek kell eldönteni.
Megnéztem a HA/VERt (Kick-Ass). Szeretem az ilyen fejlõdõs filmeket, amikor másznak fel a ranglétrán a szereplõk. De ezt a filmet szerintem rendesen elrontotta a szvsz rohadt idegesítõ kiscsaj, meg én egy ilyen filmbe nem tettem volna ennyi vért. Nagy keverék lett ez a film.
Broáf. Ha nem veszed figyelembe azt, h az a film legvége volt, mikor elvileg már ébresztés alatt álltak a fiúkák, és az altató hatása is egy idõ uán elmúlik, 4 órás repülõút/álom esetén egy 4. szintû álom 2 évet jelent csak összesen, hacsak nem helyezi magát a manus egyre mélyebb és mélyebb álomba. Nem mellesleg számomra ez volt a legbosszantóbb blamázs, ha azt még el is fogadod, hogy alvás közben gyorsabb az agy, de az mitõl lenne igaz, hogy, ha azt álmodod, hogy alszol, akkor tovább gyorsul?
Persze erre mondta egy haverom, hogy ha realitást és logikát vársz egy filmtõl, sose ülj be a Csillagok háborújára! De az legalább önmagával ritkán került ellentmondásba