... és eszméletlen beteg thriller, ahogy ez Darren Aronofskytól várható volt. De nincs az a pénz, hogy ezt én még egyszer megnézzem.
ugyan azt a filmet láttuk??
... és eszméletlen beteg thriller, ahogy ez Darren Aronofskytól várható volt. De nincs az a pénz, hogy ezt én még egyszer megnézzem.
s02 3 epizod
Inkább nézzed meg te is
(nem, nem akció, van benne sok csaj, meg csaj-csaj is, de semmi számodra izgalmas, a balett világáról szól)
a többieknek ajánlom, szerintem nagyon szépen mutatják be, ahogy a csaj megõrül, vagy mi a fene. illetve inkább csak beleéli magát a szerepbe
ezeket milyen felbontasban nezted meg?
Inkább nézzed meg te is
(nem, nem akció, van benne sok csaj, meg csaj-csaj is, de semmi számodra izgalmas )
a többieknek ajánlom, szerintem nagyon szépen mutatják be, ahogy a csaj megõrül, vagy mi a fene. illetve inkább csak beleéli magát a szerepbe
Black Swan [2010]
Black Swan [2010] meg a Ticking clock [2011] is jó volt.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Jóféle vígjáték, sok sörrel a hosszabb verziót ajánlom.
PORT.hu - Ananász expressz
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Facebook filmrõl mi a vélemény? Érdemes "kikölcsönözni"?
NE ÍGY! NE ÍGY!
A F..m+ kimeríthetetlen tárháza ezeknek a B kategóriás filmeknek.
Bocsi érte, te másképp értelmezted, mint én.
Igen, ez az, köszöntem (:
Én nagyon emlékszem arra a filmre.
Seven pounds / Hét élet IMDB
Tudja valaki annak a filmnek a címét, ami valami olyasmirõl szól, hogy egy pasi 7 emberi életet próbál kárpótolni a saját szerveivel, pénzével stb, és a legvégén a 7. kárpótlás az, hogy a saját szívét adja oda valakinek, úgy, hogy belefekszik egy nagy kád jeges vízbe? Zavaros, de ennyi maradt meg belõle (:
Dolgoztam jó pár évet annál a cégnél, megkérdezhetem, mit tudnak tenni az ügy érdekében