Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Filmajánló

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
3989 replies to this topic

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Azt már láttam :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Hetediket (Se7en) néztem tegnap este.....
nagyon jó film....ajánlom
Van benne egy rész ahol konkrétan megállt a keringésem ugy befostam, de majd ha nézitek rá fogtok jönni melyik az....

Ja és a Frost/Nixon-t is nagyon ajánlom...nagyon jó

A Hetediket az idõsebbeknek szerintem nem kell bemutatni. Ne agyj' Isten, ha a Fight Club is kimaradt eddig, akkor azt is nézd meg.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Aki szereti az Animéket annak kötelezõ darab a Dante Pokla az anime készítõk nagyágyúi jóvoltából. Akit érdekel az irodalom ismeri az Isteni színjátékot, mi alapján készült anno Az ember tragédiája. Ha Kíváncsi hogyan adaptálták horror mesébe a történetet a játék figuráival akkor itt az elõzetes: YouTube - Dante's Inferno - An Animated Epic (Anime/Cartoon)
Nekem nagyon bejött. Brutális, kegyetlen, undorító, pörgõs, sok harccal, vallással, mitológiával. Kicsit emlékeztet az eredetre a sok szint amin keresztül kell menni a pokol mélyére. http://travizzt.file.../02/circles.jpg

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Hetediket (Se7en) néztem tegnap este.....
nagyon jó film....ajánlom
Van benne egy rész ahol konkrétan megállt a keringésem ugy befostam, de majd ha nézitek rá fogtok jönni melyik az....

Ja és a Frost/Nixon-t is nagyon ajánlom...nagyon jó

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Tegnap megvolt a Rémálom az Elm utcában. Film nézés elõtt sosem olvasok kritikát, sem elõzetest nem keresek. Szeretem magam felfedezni, nem mások véleményéhez hasonlítani a filmet.
Gyerekkoromban nem bírtam megnézni a filmet annyira rosáltam. Gondoltam bepótolom, és végigrettegem. A szokásos film eleji hangulatbahozás az elsõ halálig jól sikerült, a második után amikor a filózós rész kezdõdött lesett, h nem sikerült az elõjáték. A film végéig izgulgattam, de nem volt remegés meg húú vazzeg!
Tinifilm minden téren: a divatvámpíros mellékszereplõ rettenetesen irritált, gyerektestû áldozatok. A spanolós, poénkodós, csillagszórókarmú, Király L. norbis Freddy-gizda minden volt csak nem rettenetes, fõleg a See no evil után. Az egész egy H. Potter-Emóvámpír gyúrma, tinigyilkolászós klisékkel, gondolom az eladhatóságért. Az effektek gagyik, skorpiókirályos kijövök a falból, lebegek és dodzsemezek a falak között, 5 centis bõrön vágott sebtõl recseg az összes csont a nyakban, mintha egy fa dõlne az erdõben, majd a nagy robajjal csak homorít egyet Freddy. Semmi új, semmi.
Hogy jót is mondjak, a sztori elmegy. :D A magyar szinkron egész jó lett, jó a Freddy hang és a csajok irtó jól visítoznak, de a térhangzás kevés (Angolul is megnéztem és ott is) A befejezés ultragagyi halálesete a reményt is kiírtotta bennem, pedig jó lett volna a fokozás nélküle. Pl ha csak ott marad a tükörben és nem csinál semmit.. A Brutal Relaxban legalább vicces volt a fejátütõs kivégzés. Jó volt még a szöszi az elején. Én neki adtam volna a fõszerepet, mert barna lányka kevés volt szerintem, angolul meg még kevesebb. Szóval ritka, de most a magyar szinkron javította a filmet. Néhol pozitív volt a zene, és a hanghatás, de nem hozta csak a kettes szintet. A film után megnéztem az extrákat a DVD-n. Marketing papolnak, mondanak okosakat, a rendezõ álláspontját értem is, de kiherélték a filmet a sok "újítással". Végül igaz lett a kevesebb néha több. Ha hagyták volna a képzeletet dolgozni, az ember kiegészíti a filmet a saját félelmeivel.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
ma "kölcsönöztem":

Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Tegnap láttam, az "Ameddig a lábam bírja"-t:
PORT.hu - Ameddig a lábam bírja

Nekem tetszett, másnak is ajánlam, fõleg aki szereti ezt a témát.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
gaspar noé: visszafordíthatatlan

most futottam bele ebbe a filmbe, annak ajánlom akinek nagyon elege van a hollywoodi csöpögõs sablonból, mert lehet így is filmet csinálni, kérdés, h van-e értelme ennyi brutalitásnak. egyetlen adalék a filmhez: mikor cannes-ban bemutatták, a nézõk fele ment ki róla.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
Scott Pilgrim vs the World
a Kick-Ass után mégegy tökéletes adaptáció! leginkább qrvajó:)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Az utódodra ütök nem hozta amit vártam tõle. A belsõ kört is megnéztem felbuzdulva a nagyon jól sikerült Reno filmen a 22 lövésen, de nagyon nem tetszett. Olyan mint a Szemelíró csak itt 15 perc az izgalom a végén. Inkább vontatott drámai vonalat követi, hangulat kell hozzá.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
megnéztem a Black Swan-t, az elõzetes alapján jobbra számítottam de ettõl függetlenül érdekelt mi is lesz a vége
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
hát igen az a kisgyerek jól megröhögtetett párszor :D

kicsit SPOILER!

nekem a végén amikor verekednek a labda medencében és elmerül az após és az a tipikus cápás mozgás az nagyon tetszett :D
Mindenki ki a medencébõl !most !!:)))
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts

pont tegnap néztem meg, nekem is bejött, szerintem a három közül ez volt a legviccesebb.. :))

- Apa, kérdezhetek valamit?
- Természetesen.
- A lányok tudnak pukizni a p..ciukkal?:D
"Ride today, heal tomorrow"

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

pont tegnap néztem meg, nekem is bejött, szerintem a három közül ez volt a legviccesebb.. :))

Megnézzük az asszonnyal neki úgyis tetszettek az elõzõk.

Megnéztem a Ninja 2009 Ninja (2009) - IMDb filmet. Hát ha valaki nem ért a harcmûvészetekhez az nézze meg de engem nagyon idegesített a kóklerség, a szakmailag igénytelen látványosság, ami nagyrészt a rossz vágásnak köszönhetõ. De voltak benne logikai hibák is. A jó az edzõteremben a rosszal egy szinten van. Civilben elveri a gonosz, majd amikor a jó is beöltözik ismét méltó ellenfél lesz. A csaj a teremben szétverné a jót. A metróban meg egy pár helyen meg csak vonyítani tud mint egy átlagos p:csa. 8 támadóból egy zárt kocsiban egyet kivágnak az ablakon egyet megölnek a többit meg elnyeli a föld. A méreg aminek megvan az ellenszere (vallatásra, zsarolásra használták a valóságban) itt fél perc alatt öl, de ennyi idõ alatt is lelki terrorban tartják a delikvenst az ellenszerrel. :D Na meg csak azért mérgezik meg a szamurájt az elején h lelehessen vágni, mintha a méreg nem végzett volna vele. Azért voltak benne igen jó jelenetek is, látványosak is. Díjazom h. haladt a gonosz nindzsa a korral: éjjellátó, digitális füstbombák, modern páncél, pisztoly.

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

Mekkora film az új Utódomra ütök c. film. Aki látta a Vejedre ütök vagy Apádra ütök filmet annak meg kell néznie.

"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
na majd megnézem, kösz :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Ha érdekel egy meglepõen nem Lynch hangulatú Lynch film

Straight story - Az igaz történet (1999) - IMDb

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
Blue Velvet-et [1986] néztem tegnap. jó sztori volt, de a Lynch féle hangulatot még szokni kell.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Ja nekem is adta. Fellelkesülve megnéztem a Zöld lámpást, hát a Hulk után nagyon kevés volt, pedig az sem egy rossz mese.

Tegnap megvolt a Gamer 2009 Nem nyerte el a tetszésemet, lehet nem volt hangulatom hozzá, túl sokat ugrált a kép, a sztori sem volt újdonság. Mindenesetre egyszer érdemes megnézni, a mondanivalója jó, tetszik a görbe tükör amit elénk tart. A dagadt csókáról meg Taxidermia érzés ugrott be.

ajánlok egy nindzsás filmet Mozi 2010 - Ninja Assassin (2009) (HD) szerintem rendben van "szakmailag is" :D

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
Pézsé, Planet Hulk! eléggé..