Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Filmajánló

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
3989 replies to this topic

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
The Fighter (2010) - IMDb

Christian Bale nagyon jól játszik, de nekem kicsit furcsa a történet, néhol olyan, mintha mondjuk a "Rém rendes család" lenne. Imdb-n 8,4-en áll, nekem ez egy picit soknak tûnik.

Terminátor - Megváltás (2009) - IMDb

Ez meg nagyon rossz.

http://www.imdb.com/title/tt0440963/

Ez meg (Bourne Ultimatum, bejegyzés változtatás után már valamiért nem jelenik meg a cím) a napokban ugrott be, hogy még nem láttam, tetszett.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
viszont a mostani animációs filmeknek meg szerintem nagyon jó a szinkronja
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
House különösen sz.r szinkronnal. Hurka János monoton hangja korai gyerekkoromat juttatja eszembe, amikor a tv-ben egyetlen ember olvasta az összes szereplõ szövegét:) deszörnyû volt..
én is eredetiben nézek mindent a gépen, de pl az Avatar-t(tudomtudom pocahontas..) nem a monitor elõtt terveztem letudni. az aktuális epe, a Tron. egyszerûen nevetséges lett az egész.. persze tisztában vagyok a ténnyel, hogy egyik sem egy mélyenszántó alkotás, de na..

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Ezért nézek minden filmet angolul, magyar felirattal. Pedig közel sem vagyok perfekt angolból, de egy-egy rossz magyarhang teljesen megváltoztathatja a karaktert, pl House...
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
én a szinkronizáció intézményét nem értem egyáltalán. oké, legyen. de mellette értelmes idõpontban meg tudjam nézni eredeti nyelven is az aktuális filmet, necsak a mostanság megszokott hitvány alámondásokkal megoldott kópiát.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
nem értem én ezeket a listákat: 2010 a moziban: Legjobb film - Social Network, Toy Story 3, Viharsziget, Jackass 3D, Szellemr, Antikrisztus, Egy lnyrl

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Dante's Inferno nekem nem jott be, pedig a tortenet jo, meg a karakterek is...
De az a rajzolas, mar a trelernel elvette a kedvem az egesztol.
Nehany tradicionalis anime elemet probaltak bele csempeszni, de... nagyon amerikai lett.

Ha veres anime kell, akkor Afro Samurai, Blue Gender, Blood... (a popularisak kozul)
Ne ilyen EA games-es vackokat nezzetek...

sajnos nem ismerem az Anime világát, így én észre sem vettem azokat a zavaró elemeket, amit említesz. Afro Samurai lepörgött már párszor, szeretem. a többieket meg széplassan bepótolom..

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
megvolt a titanic 2 :D hát semmilyen volt: annyira nem gagyi h. röhögni lehessen rajta, annyira meg nem jó h. jó legyen. A csajok jók benne, legalább erre adtak, voltak benne bakik bõven, pl vasbeton lépcsõház és bálterem, a tenger közepén kikötõi fények a hajóablakban. A sztori egész jó lenne fordulatok is akadnak, kreatív és ötletes kivitelezések is, csak a csomagolás volt kevés. A végére az jutott eszembe h jó lehetett ezen dolgozni, és nekem is kéne csinálni egy gagyi katasztrófafilmet :D Aki bírja a gagyit annak kötelezõ a Hydra (2009) « DivxMozi | Online filmek, Online film, Online nézhetõ filmek, Mozi, filmnézés ingyen, meg a Online filmnézés Online filmek online filmek online filmek » Támadás a harci robotok szigete ellen (2008)

Az említett aminék jók.
Nagyon ajánlom mûértõknek a Kigeki-t YouTube - Kigeki (Comedy) HQ short film (English subs) és az Ayakashi (japanese classic horror)-t
Kedvencem a samurai champloo YouTube - Samurai Champloo Opening Credits
Jó még a cowboly bebop, death note, jigoku shoujo, Basilisk, Neon Genesis Evangelion, Trigun, full metal panic, Mushishi.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc

találtam még egy jó filmet: The Boys Are Back (2009)
Laza nyugis film. Dráma, de mégsem. Özvegy apa tanulja az anyaságot. Egy életrajzi kézirat alapján készült, amolyan napló féle. Aki tudja magáról h. nincs rendben lelkileg. ne nézze meg. Aki meg úgy gondolja nem depis, majd a végére megtudja jól gondolta-e :D
The Boys Are Back (2009) - IMDb

így vizsga után sör élesítve, a tömény már pulzál, és kezdõdik a meccs a Tinanic 2-vel :D

akkor én ezt nem nézem meg, azt hiszem

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Dante's Inferno nekem nem jott be, pedig a tortenet jo, meg a karakterek is...
De az a rajzolas, mar a trelernel elvette a kedvem az egesztol.
Nehany tradicionalis anime elemet probaltak bele csempeszni, de... nagyon amerikai lett.

Ha veres anime kell, akkor Afro Samurai, Blue Gender, Blood... (a popularisak kozul)
Ne ilyen EA games-es vackokat nezzetek...
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
Dante's Inferno szintén remek! s hamár ilyesmi, akkor Animatrix is. bár ezutóbbi szerintem alap..
Pézsé, feed me:)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
találtam még egy jó filmet: The Boys Are Back (2009)
Laza nyugis film. Dráma, de mégsem. Özvegy apa tanulja az anyaságot. Egy életrajzi kézirat alapján készült, amolyan napló féle. Aki tudja magáról h. nincs rendben lelkileg. ne nézze meg. Aki meg úgy gondolja nem depis, majd a végére megtudja jól gondolta-e :D
The Boys Are Back (2009) - IMDb

így vizsga után sör élesítve, a tömény már pulzál, és kezdõdik a meccs a Tinanic 2-vel :D

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

most néztem meg tetszett. csipázom az elmebeteg indiánokat.

Nem vénnek való vidék nekem is nagyon bejött. mindenkinek csak ajánlani tudom..
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

Elég kemény film, szerintem nagyon patent:
Nem vénnek való vidék
PORT.hu - Nem vénnek való vidék

most néztem meg tetszett. csipázom az elmebeteg indiánokat.

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
nah most egy 10 perces keresgélés után rájöttem mért mondtam rosszat:

2006-ban és 2007 ben valaki csinált egy trélet ezt :( YouTube - Titanic 2 Trailer)
ez egy összevágott tréler..
amikor azokat az érveket olvastam hogy nem létezik akkor a 2006,07 es írásokat olvastam amikor még csak egy kacsa hír terjedt el.
De 2010-ben valóban megcsinálták a filmet amirõl te is beszélsz és az imdb-n is fent van...Titanic II (Video 2010) - IMDb

enyi :D
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis

nem tudom most pontosan mi van ezt a linket (duckloados filmeket sajnos nem tudom megnézni) de elhiszem neked hogy tényleg rendes film...csak rengeted oldalon azt írták meg a youtube-s tréleren is látszik hogy csak egy õszevagót kitalált történet.
te láttad már rendesen a filmet?

Létezik a film, csak semmi köze az eredetihez.
Titanic II (Video 2010) - IMDb
Szokásos gagyi katasztrófafilm.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
nem tudom most pontosan mi van ezt a linket (duckloados filmeket sajnos nem tudom megnézni) de elhiszem neked hogy tényleg rendes film...csak rengeted oldalon azt írták meg a youtube-s tréleren is látszik hogy csak egy õszevagót kitalált történet.
te láttad már rendesen a filmet?

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Online filmnézés Online filmek online filmek online filmek » Titanic II (angol)

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts

azt hittem hülyültök a Titanik 2-vel, de ugy néz ki tényleg van :D

"ez most komoly???" filmek kötelezõ darabjai:

titanic 2-t akarom megnézni még .)))

Nincsen Titanic 2! az egész csak kacsa amit valaki okosan kitalált...

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Elég kemény film, szerintem nagyon patent:
Nem vénnek való vidék
PORT.hu - Nem vénnek való vidék

[highlight] The bike way of life [/highlight]