Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Filmajánló

* * * * * 1 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
3989 hozzászólás a témában

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

I saw the devil
(Köszönet a tippért zOrg-nak!)
I Saw the Devil Korean Trailer - Trailer Addict

Kritikákon kívül ne találtam semmi értelmeset, nem hogy online nézhetõ verziót.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás

2011. szeptemberében a teljes Star Wars saga megjelenik Blu-rayen. Persze nem itthon. Hazai megjelenésrõl egyelõre még nincs hír.

Star Wars Blu-ray: Hivatalosan is bejelentve

Itthon tuti nem jelenik meg hivatalosan, max 1ev kesessel... dupla aron, szinkron nelkul, gagyi tok/boritoval.
Szerencsere megvan 1080i ben, mind a 6epizod, sajnos nem az eredeti szinkronnal az alap trilogian (fura lenne mono-ban)

Szanalom a hazai BR piac, jo filmek nem igazan jelennek meg; ami megis, az iszonyat aron vagy minosithetetlen formaban.

@:
Az amazon-on eleg jo kedvezmennyel elorendelheto.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
I saw the devil
(Köszönet a tippért zOrg-nak!)
I Saw the Devil Korean Trailer - Trailer Addict

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
2011. szeptemberében a teljes Star Wars saga megjelenik Blu-rayen. Persze nem itthon. Hazai megjelenésrõl egyelõre még nincs hír.

Star Wars Blu-ray: Hivatalosan is bejelentve

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.328 hozzászólás
YouTube - Kill the Irishman Trailer 2011 HD

Feltöltött kép

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Valaha eszetekbe jutott már, hogy milyen lenne a Taken ha nem happy enddel végzõdött volna és ha az amerikai szirup helyett igazi magyar nihilista melankólikus sziruppal öntjük le?

PORT.hu - Bibliothéque Pascal

Durva egyrészrõl, mert sehol nincs kimondva h igaz történet, de sztem sokszáz lány szerte a világban hasonló dolgokon ment/megy/menni fog keresztül...másrészrõl érdekes, mert az egész olyan akárcsak ha egy nagy groteszk Andersen mese lenne...leköt, elgondolkodtat, szuper!!!

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
Nem tudom itt ajánlottátok-e de jó film volt a Gengszterek fogadója Gengszterek fogadója (2000) - IMDb
Nyugis vígjáték, dráma, belepiszkál az emberbe :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
most jovok a mozibol, ez az uj Russel Crowe film szerintem nagyon jo lett. The next three days a cime, otthon nem tudom minek forditottak. Sajna Olivia Wilde nem sokat szerepel benne, de a sztori tenyleg nagyon jol ki van talalva.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

gren_tamas

gren_tamas

törzsvendég

• fórumtag
  • 696 hozzászólás

[...] Ez is szamurá[j, bocs]os film, de sokkal nehezebben emészthetõ a kivitelezés, a környezet és zene miatt. Pont ezért jó: Ghost Dog: The Way of the Samurai
YouTube - Ghost Dog: The Way of the Samurai trailer

Romantikus „jó bérgyilkos - rossz gengszterek" sztori, Jim Jarmusch módra. Akinek az emberölés nem banális, annak tényleg nem könnyû, amúgy szvsz nem túl bonyolult. Aki nem ismerné Jarmuscht, a kötelezõk:
Törvénytõl sújtva (1986) - IMDb
Florida, a paradicsom (1984) - IMDb (magyar szál is :) )
Éjszaka a Földön (1991) - IMDb (szórakoztató is)
Halott ember (1995) - IMDb

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
Alkonyat harcosa: Oscar-díjra és a Berlini Filmfesztivál Arany Medve-díjára jelölt történet a szamurájok korának alkonyáról, melyet minden idõk 100 legjobb filmje között tartanak számon. Adja rendesen. felirattal japánul. Akit érdekel milyen volt a szamurállyok élete és a harcok mögé is akar nézni annak hajrá. YouTube - The Twilight Samurai Trailer
Ez is szamurályos film, de sokkal nehezebben emészthetõ a kivitelezés, a környezet és zene miatt. Pont ezért jó: Ghost Dog: The Way of the Samurai
YouTube - Ghost Dog: The Way of the Samurai trailer

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás

Ez meg a joval korabbi B kategoriasokhoz egy adalekanyag. Ez mar annyira szornyu hogy latni kell! :D
YouTube - Mega Piranha Trailer (Official)
Vajon hol tanulhatta a faszi hogy igy ilyen labtechnikat kell alkalmazni a repulo halak ellen? :D

Ez is ütõs trailer :D: YouTube - Piranha 3-D Movie Trailer - Official

Jó volt a V mint Vérbosszú Köszi érte

Tegnap találtam egy újabb kiváló animációt: spanyol, ízig vérig mese, olyan fantáziavilágba visz el ami az Amicsknak az eszébe sem jut. A hangulata mesés :D Erõsen fesztiválérzés. A karakterrajzoktól és az éjszaka lényeitõl lehidaltam! A zene nagyon jó, A film végén érdemes meghallgatni egyben. A magyar szinkron is jó lett. Igényes minden tekintetben a rajzfilm. A vége felé kicsit sablonos, de azt elnézem neki másképp nem tudtam volna én sem befejezni. Gyerekeknek felnõtteknek is ajánlom.
http://www.youtube.com/watch?v=cNZqIgySMTY
Az elveszett csillag (Nocturna) 2007

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Ez meg a joval korabbi B kategoriasokhoz egy adalekanyag. Ez mar annyira szornyu hogy latni kell! :D
YouTube - Mega Piranha Trailer (Official)
Vajon hol tanulhatta a faszi hogy igy ilyen labtechnikat kell alkalmazni a repulo halak ellen? :D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

Bloke, közben rájöttem, hogy a Straight storyt én láttam régen. akkor nem tetszett.

most pótoltam V for Vendettát, meg a Nem vénnek való vidéket. mindkettõ jó volt eléggé.
meg a 2010es The Huntert néztem még, kicsit nyomott.

Azt nem mondtam, hogy jó, csak azt, hogy nem Lynch-es. :)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Biztos mindenki látta már vagy kismilliószor, de hátha akadnak még renitensek....

La Haine - A gyûlölet

"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.283 hozzászólás
Bloke, közben rájöttem, hogy a Straight storyt én láttam régen. akkor nem tetszett.

most pótoltam V for Vendettát, meg a Nem vénnek való vidéket. mindkettõ jó volt eléggé.
meg a 2010es The Huntert néztem még, kicsit nyomott.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.333 hozzászólás
tegnap megvolt ez: sammy-nagy-kalandja-a-titkos-atjaro-2010
Aranyos kis teknõsös sztori, olyasmi mint a Nemo nyomában, csak nem hatott egyáltalán. Darabos, ütemtelen, bugyuta és kevés a sztori, viszont ez a kicsiket nem érdekli és odavannak érte. Az eleje és a vége jól kidolgozott de semmi újdonságot nem mutat a szép képeken kívül, így 3d ízûre sikeredett.

A Toy Storie 3 viszont egész jó lett.

nuca

nuca

törzsvendég

• fórumtag
  • 810 hozzászólás

akkor én ezt nem nézem meg, azt hiszem

vizsgára készülésnek jó volt. meg szerintem nem negatív, sõt. jó volt (:

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
PORT.hu - Dal egy agyonvert fiúért

Csak azoknak ajánlom, akik szeretik az ilyen típusú filmeket. Egyébként viszont nagyon jó.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Ezért nézek minden filmet angolul, magyar felirattal. Pedig közel sem vagyok perfekt angolból, de egy-egy rossz magyarhang teljesen megváltoztathatja a karaktert, pl House...

Ezt aláírom!
A Wilson hangját leszámítva számomra sokkal karakteresebbek a színészek eredeti hangjai, nem értem, miért nem kerestek legalább kicsit hasonlókat...

Ajánlom;