I saw the devil
(Köszönet a tippért zOrg-nak!)
I Saw the Devil Korean Trailer - Trailer Addict
Kritikákon kívül ne találtam semmi értelmeset, nem hogy online nézhetõ verziót.
I saw the devil
(Köszönet a tippért zOrg-nak!)
I Saw the Devil Korean Trailer - Trailer Addict
2011. szeptemberében a teljes Star Wars saga megjelenik Blu-rayen. Persze nem itthon. Hazai megjelenésrõl egyelõre még nincs hír.
Star Wars Blu-ray: Hivatalosan is bejelentve
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
RAUH-Welt
B E G R I F F
Romantikus „jó bérgyilkos - rossz gengszterek" sztori, Jim Jarmusch módra. Akinek az emberölés nem banális, annak tényleg nem könnyû, amúgy szvsz nem túl bonyolult. Aki nem ismerné Jarmuscht, a kötelezõk:[...] Ez is szamurá[j, bocs]os film, de sokkal nehezebben emészthetõ a kivitelezés, a környezet és zene miatt. Pont ezért jó: Ghost Dog: The Way of the Samurai
YouTube - Ghost Dog: The Way of the Samurai trailer
Ez is ütõs trailer : YouTube - Piranha 3-D Movie Trailer - OfficialEz meg a joval korabbi B kategoriasokhoz egy adalekanyag. Ez mar annyira szornyu hogy latni kell!
YouTube - Mega Piranha Trailer (Official)
Vajon hol tanulhatta a faszi hogy igy ilyen labtechnikat kell alkalmazni a repulo halak ellen?
Bloke, közben rájöttem, hogy a Straight storyt én láttam régen. akkor nem tetszett.
most pótoltam V for Vendettát, meg a Nem vénnek való vidéket. mindkettõ jó volt eléggé.
meg a 2010es The Huntert néztem még, kicsit nyomott.
akkor én ezt nem nézem meg, azt hiszem
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Ezért nézek minden filmet angolul, magyar felirattal. Pedig közel sem vagyok perfekt angolból, de egy-egy rossz magyarhang teljesen megváltoztathatja a karaktert, pl House...