az utolsó filmet meg már régen láttam, akkor sem teljesen. kb csak a záró jelenetre emlékszek.
Pedig az egyik, ha nem a legjobb filmes alkotás az "utópisztikus kommunizmus" témában.
az utolsó filmet meg már régen láttam, akkor sem teljesen. kb csak a záró jelenetre emlékszek.
jó volt köszi. A közepén veszített a lendületébõl, nem volt kiszámítható és happy end is tetszett.
Napfény (2007) - IMDb
IMDb Video: Children of Men
Equilibrium - Gyilkos nyugalom (2002) - IMDb
ezeket látta már valaki? érdemes belevágni valamelyikbe?
jó volt köszi. A közepén veszített a lendületébõl, nem volt kiszámítható és happy end is tetszett.
Napfény (2007) - IMDb
IMDb Video: Children of Men
Equilibrium - Gyilkos nyugalom (2002) - IMDb
ezeket látta már valaki? érdemes belevágni valamelyikbe?
jó volt köszi. A közepén veszített a lendületébõl, nem volt kiszámítható és happy end is tetszett.Cloverfield (2008) - IMDb
nekem bejött nagyon....
megnéztük a Terhes Társaságot max. egyszer elmegy
RAUH-Welt
B E G R I F F
21 gramm
Memento
hogy csak két híreset említsek
Milyen más, idõben össze-vissza ugráló filmet láttál, amit a Pulp Fiction-höz lehetne mérni?
Kikölcsönöztem már, csak passzoló feliratom nincs hozzá.
Ma délutáni program a Pulp Fiction volt. Nem tudom, nekem továbbra sem jönnek be ezek az össze-vissza ugráló (idõben), kevésbé összefüggõ történésekkel tarkított filmek.
Kikölcsönöztem már, csak passzoló feliratom nincs hozzá.
Ma délutáni program a Pulp Fiction volt. Nem tudom, nekem továbbra sem jönnek be ezek az össze-vissza ugráló (idõben), kevésbé összefüggõ történésekkel tarkított filmek.
Orvlövész (2007) - IMDb
túlzottan ajánlották, bár annyira nem zseniális. de azért jó volt..