Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Filmajánló
Started by
kergeeger
, 2004. June 07. 20:27
Posted 2011. March 25. - 10:39
jónak igérkezik
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2011. March 25. - 10:37
Volt egy hasonló címû film ujjakkal eljátszva, ha jól emlékszem Az mekkora volt, véletlenül szétlõtték az Eiffel-tornyot
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2011. March 25. - 10:22
Posted 2011. March 24. - 21:33
Tolvajok városáról mi a véleményetek? nekem nem nagyon jött be, jobbra számítottam..
Szerintem is elég gyengusz, és nagyon sok jelenetet olyan volt, mintha egy az egyben a Heat (Szemtõl szemben)-bõl vették volna át.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Posted 2011. March 24. - 21:32
baromi jó a town.
four lions megnézve. at first i lol'd then i serioused. amúgy tetszett nagyon.
four lions megnézve. at first i lol'd then i serioused. amúgy tetszett nagyon.
Posted 2011. March 24. - 21:26
Tolvajok városáról mi a véleményetek? nekem nem nagyon jött be, jobbra számítottam..
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "
Posted 2011. March 24. - 21:23
Valhalla Rising...hát sok angol tudás nem kell hozzá. Beszélnek összesen jó 20-25 mondatot. Tökéletesen értelmetlen, vagy én vagyok láma...10/3
Posted 2011. March 24. - 16:06
Távol-keleti filmek a nemzetközi piacon
Jóféle beszélgetés, a vége felé mennek jobb témákra, hallani pár filmcímet
Ideje beszerezni õket.
Jóféle beszélgetés, a vége felé mennek jobb témákra, hallani pár filmcímet
Ideje beszerezni õket.
Posted 2011. March 22. - 21:02
Erre azt hiszem el fogok menni.
Vad Magyarország: káprázatos film készült a Kárpát-medence élõvilágáról - nanoHÍREK
Vad Magyarország: káprázatos film készült a Kárpát-medence élõvilágáról - nanoHÍREK
Posted 2011. March 21. - 22:12
etalon film, Travolta valami hihetetlent alakit
Párizsból szeretettel - PORT.hu
szórakoztató volt, laza nem gondolkodós, pörgõs. Egy esti mókának simán jó.
Viszont az kiakasztott h. lelövi a csaját akibe ordas nagy a szerelem, majd hambis spanolós sakkjáték egy idegennel, akivel mintha ezer éve spanolnának és épp kúrni indulnak egy luxusgéppel, de azért kell egy fényképsorozat a szétlõttfejû múzsáról tarcsiba, ha késõbb egy kicsit keseregni van kedve
Az audis sofõrös akció bejövõs volt, végre nem autóversenyzõ-mekkgályver-hekker az aktuális kemény legény.
Posted 2011. March 21. - 21:06
Hmm...már csak Emily Blunt miatt is érdemes lehet végignézni
Posted 2011. March 21. - 20:14
fightert en is ajanlom, tenyleg jo.
hetfo van szoval mozi, lebeszeltem magam a Battle:LA-rol, megprobalkozok ezzel inkabb Sorsügynökség (2011) - IMDb
hetfo van szoval mozi, lebeszeltem magam a Battle:LA-rol, megprobalkozok ezzel inkabb Sorsügynökség (2011) - IMDb
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. March 21. - 18:43
The Fighter, ajanlom
Marky Mark es Bale, mindig is birtam oket.
Marky Mark es Bale, mindig is birtam oket.
Posted 2011. March 21. - 18:03
zorg azt mondta a Battle: LA csalodas volt, szal nemtom meg akarjam-e nezni azt is...
én is ezt olvastam róla, esetleg ha jó minõségben lesz akkor meglesem
Team Heavy Pedal - Szeged
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.
Posted 2011. March 21. - 13:18
utobbi idokben keves a jo film a moziban.
most kivancsi vagyok erre
Csúcshatás (2011) - IMDb
szerdan jon ki, megnezem. zorg azt mondta a Battle: LA csalodas volt, szal nemtom meg akarjam-e nezni azt is...
most kivancsi vagyok erre
Csúcshatás (2011) - IMDb
szerdan jon ki, megnezem. zorg azt mondta a Battle: LA csalodas volt, szal nemtom meg akarjam-e nezni azt is...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2011. March 21. - 12:59
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2011. March 21. - 11:38
The Mechanic, ugyanezt tudnám elmondani róla. Sokkal jobbra számítottam a szállítós bácsitól. 10/6
Sanctum. Barlangászós, valós tényeken alapulós, bennragadós, sokan meghalós. 10/7
Sanctum. Barlangászós, valós tényeken alapulós, bennragadós, sokan meghalós. 10/7
Posted 2011. March 21. - 10:04
The Tourist. Szar, ne nézzétek meg.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2011. March 21. - 09:55
Posted 2011. March 21. - 00:45
Köszi ránézek.
Ma este a Firefly - A szentjánosbogár (TV Series 2002–2003) - IMDb alapján készült mozi pergett: Serenity (2005) - IMDb
Nem láttam a sorozatot így csak a film után tudom a véleményt osztani. Egy jól összerakott legófilmrõl van szó amiben jó a grafika, pörgõs a sztori, vannak meglepetések, persze ökörség is akad a humor és romantika mellett. Laza esti fikció, ha akarjuk ráhúzhatjuk a nácizmust és a holokausztot. Visszaköszönnek Star wars-os elemek, faluk helyszínek, de nem bántóan. Van benne a Cowboy Bebop fejvadászós, családias hangulatából, valamint a Blood+ kardos szuperképességû tinibõl. Penge fekete kardos emberbõl is akad egy. Stargate, Atlantis.
Mindezt jól rakták össze. Most vagy az van h. a 14 részes tévésorozatot megcsinálták egy egész estés mozinak és így nem nagy dicsõség jót összehozni, vagy valami mellékágat csináltak. Muszáj lesz belekukkanatani azokba is.
Ma este a Firefly - A szentjánosbogár (TV Series 2002–2003) - IMDb alapján készült mozi pergett: Serenity (2005) - IMDb
Nem láttam a sorozatot így csak a film után tudom a véleményt osztani. Egy jól összerakott legófilmrõl van szó amiben jó a grafika, pörgõs a sztori, vannak meglepetések, persze ökörség is akad a humor és romantika mellett. Laza esti fikció, ha akarjuk ráhúzhatjuk a nácizmust és a holokausztot. Visszaköszönnek Star wars-os elemek, faluk helyszínek, de nem bántóan. Van benne a Cowboy Bebop fejvadászós, családias hangulatából, valamint a Blood+ kardos szuperképességû tinibõl. Penge fekete kardos emberbõl is akad egy. Stargate, Atlantis.
Mindezt jól rakták össze. Most vagy az van h. a 14 részes tévésorozatot megcsinálták egy egész estés mozinak és így nem nagy dicsõség jót összehozni, vagy valami mellékágat csináltak. Muszáj lesz belekukkanatani azokba is.