Jelentkezz be Regisztrálj
Filmajánló
Posted 2005. November 29. - 14:43
Ugy jott ide kedves Palmer, hogy Zolle leszarozta a filmet ami masoknak tetszik, ezert masok leszaroztak ami Zolle-nak tetszik
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. November 29. - 14:32
zolle,szerintem meg a manga egy nagy szarság,de ugye ezért nem haragszol ?
De ez, hogy jött ide? Sehol egy szó nem esett képregényekrõl, fõleg nem ebben a topicban...
Viasztestek : Én frankón elaludtam rajta. Dög unalom, már egy órája ment és senkit nem öltek meg benne, kb itt aludtam el. A vége felé felébredtem valami sikongatásra, de inkább kikapcsoltam.
Vasárnap éjszakai film az RTL-en, Földindulás címmel. Imádom az ilyen és ehez hasonló extra gagyi akció-katasztrófa filmeket. Iszonyatosakat lehet röhögni rajtuk.
Leírom a sztorit: Kettõs bankrablás (egyik banda kirabolja, de jön egy másik is), a rendörség is tud az eseményrõl, ezért SWAT is közbelép /ebbõl akár még jó is kisülhetne/ . De nem... Mindenki lõ mindenkire, senkit sem találnak el pedig M-16, AK, Shotgun minden van (bankon belül, nem 1000Km2-n), aztán jön a legkomolyabb, a várost földrengés rázza meg, hatalmas erejû (nem mondják de kb 8,5-re saccoltuk tv-n keresztül). Na most bepótolják a sérülteket/halottakat, oriás hungarocelek esnek az égbõl és halálra zúznak embereket, mindenki meghal... Majdnem, a fõszereplõk karcolások nélkül megússzák (pedig az egyiket szembõl, egy kb másfél tonnás akármi nagyon eltalál és repül nagyot)
Szóval bankrablás, földrengés, halottak, de ha mindez nem lenne elég akkor bejön a képbe a halálos vírus, amit a bankban akartak egy széfben elrejteni (az egyik banda ezt akarja ellopni).
Mi sülhet ki ebbõl?
- Romok közt menekülés, a gyilkos vírus megszerzése, biztonságba helyezése, "izgalmas" és "reális" akció jelenetek (kedvencem amikor Indiana Jones módjára egyik kezében pisztollyal, másikban egy õvvel!!! ereszkedik lefelés a fõrendõr /nem feka/ egy felvonó kábelén közben lelõ két csávót aki kalasnyikovokkal 1méterrõl nem találjka el)
Több utórezgés, remek autós jelenet a parkolóházban vetített grafikus háttérrel.
mivel lehetetlennek tûnik a vírus kiszabadítása, ezért az elnök elrendeli a város megsemmisítését Nuetron bombával (tipikus már majdnam megnyomják a pirosgombot a pilóták mikor lefújják az akciót). De a fõgonosz aláaknázta az épületet, ezért a bank még felrobban, benne a vírussal, de fõhõseink egy hatalmas pácélszekrényben átvészelik a robbanást és mindenki hepi...
Fõszerepben Erika Eleniak és Ron Porter.
Mindenkinek ajánlom.
Posted 2005. November 29. - 13:52
ma a félelm és reszketés las vegasban lesz a soron
Herkules a rajzfilm v Schwarzenegger átirat?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2005. November 29. - 13:50
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2005. November 29. - 13:47
-=B.B.B.=-
Posted 2005. November 28. - 21:16
Posted 2005. November 28. - 13:41
:fel (sokmindenben egyetértünk )a ponyvaregény meg q.jó......(csak hogy 1t is értsünk )
-=B.B.B.=-
Posted 2005. November 28. - 13:23
a ponyvaregény meg q.jó......(csak hogy 1t is értsünk )zolle,szerintem meg a manga egy nagy szarság,de ugye ezért nem haragszol ?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. November 28. - 13:21
-=B.B.B.=-
Posted 2005. November 28. - 13:13
Posted 2005. November 28. - 12:54
már nagyon várom :cool2:aszondja hogy..
dec 1-tõl ponyvaregényt újra adják a mozikban...
szééép:D
-=B.B.B.=-
Posted 2005. November 26. - 20:54
Posted 2005. November 25. - 23:25
Posted 2005. November 24. - 11:03
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Posted 2005. November 21. - 10:45
Posted 2005. November 19. - 00:42
Posted 2005. November 18. - 19:33
Posted 2005. November 14. - 10:20
ütkö9zések...
valahogy volt egy olyan érzés közben hogy ezt nézném még vagy 2 órát, ami pl rengeteg filmnél nem volt meg.
szal tökjó.