Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Filmajánló

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
3989 replies to this topic

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Nekem az üldögélõs Alien nincs meg, amit az érdekes képekhez linkeltek. Ok h. lesz egy film, de mirõl szól majd. A könyveket nem olvastam.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

Donnie Darko-t akkor nézem meg, ha nagyonnagyon rossz hangulatban vagyok, hogy érezzem, valaki még nálam is nagyobb kakiban van:)

Tegnap megnéztük a lánylénnyel a 12majmot és most is találtam újdonságot. a magyar jelenlét megvan..?

Google-el meg.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
Donnie Darko-t akkor nézem meg, ha nagyonnagyon rossz hangulatban vagyok, hogy érezzem, valaki még nálam is nagyobb kakiban van:)

Tegnap megnéztük a lánylénnyel a 12majmot és most is találtam újdonságot. a magyar jelenlét megvan..?

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Rohanás (2010) - IMDb nagyon jó film a kategóriáján belül. Sõt etalon :D Kép, vágás, hang, történet, ott van a szeren. Pozitívan csalódtam az ex pankrátorban, itt igen jól passzolt a fizimiskája a filmbe. Tökéletesen kielégíti az akció, krimi és a dráma fogalmakat, látszik az aprólékos kidolgozottság. IMDB 6,5 szerintem igen keves érte, de hangulatban vagyok :D
Halványan dereng a fimmel kapcsolatban egy kis Nem vénnek való vidék és Ponyvaregény hangulat.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Párizsból szeretettel (2010) - IMDb

Elég jó.....

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

a Donnie Darko érdekes film

Az eleje nagyon jól indult, nagyon tetszett a skizofrénsrác torz világa. A valóságos világ szereplõi is többé kevésbé torzak voltak, mintha egyetlen "normális" ember sem lett volna a városban. A film feléig felbukkanó rejtélyek még hozzátartoztak a film jóságához, de a végén annyira nem sikerült feloldani õket, sõt engem berágatott néhány fontos részlet elsikkasztása. Nem tudom h. a magyar kiadást vagdosták agyon és amiatt nem volt egész, vagy gyárilag ilyen a film. A fõszereplõ jót alakít, tudtam azonosulni vele gyógyuló skizofrÉNnemmel és a kezdõ pszihopatatámmal. A kis barátnõje nagyon szimpatikus volt. Na meg a szerelmük sem hétköznapi. A klisék ellenére tudott újat mutatni és torzított egyet az én világnézetemen is :D

Mellékesen a film utáni éjjel azt álmodtam, hogy egy ölnyi medúza van az ágyamban, szép sárgás fehéres, légies volt. Gondoltam nem buli ilyennel aludni, óvatosan felvettem az ölembe és kivittem a fürdõbe és beletettem a kádba. Onnan úgysem tud kijönni. Mentem harcolni szuperhõsként a világmegmentésére, hódítottam a nõket autóversenyzõként miegymás.
Reggel kelek. Gyó mondom álmodtam okosakat, voltam szuperhõs, háborúztam, versenyeztem stb. Megyek a fürdõbe és ott van a medúza a kádban, amit este kivittem: Egy Takko-s szatyor benne a többi szatyorral. :D Hogy honnan kotortam azt nem tudom.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Nem újdonság, de most néztem meg újra. Geoffrey Rush-t külön kiemelném, szerintem ezért is kaphatott volna egy Oscar-t.

Elizabeth (1998) - IMDb

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Da bing xiao jiang (2010) - IMDb

Nekem nagyon bejött. Szokásos Jackie stílus, humorral és szimpatikus mondanivalóval....

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
a Donnie Darko érdekes film, következõ nálam a London Boulevard vagy a Következõ három nap lesz
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Tegnap néztem az Emelt fõvel-t. Emelt fövel (2004) - IMDb egész jó Rambó 1 adaptáció. legalább egy órán át elemezgettem és hasonlítgattam este a két filmet. Egyértelmûen jobb az eredeti. Az újban nagyon érdekes volt ahogy kidolgozták a történetet. mégse legyen ugyan az, de mégis az a témakör. Nem unalmas film, de nem is emelet a magasba. Igazi értéket a korábban említett másikkal való összevetés ad neki. Nagyon tetszett az operatõri munka. Az erdõs verekedést a földön sínes, a levegõben kötél pályára függesztett, földbe ásott kamerákkal is felvették. Olyan volt, mint egy jobb montis fimben amit a kanadai páfrányok között vettek fel.

Ma este Donnie Darko (2001) - IMDb

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Épp tegnap kölcsönöztem ki :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

génmanipulált kislányos , mindenkit legyõzõs 10/6

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
és sajnos a chicago code-hoz sincs már lassan 1.5 hónapja

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Ha ez megnyugtat én is kikölcsönöztem jó 3 hete, de felirat még nincs. Ami már jobban meglep, hogy a Rio-hoz és a Rango-hoz sincs.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

a 720p verzióhoz ha talál valaki feliratot szóljon

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts

Ha film és populáris akkor pl az Így neveld a sárkányodat, Gru, Fel, Toy Storie legutolsója. KUNG FU PANDA.

Elvontabb, de nekem kedvesebb mint az elõbb említettek: Sárkányvadászok.
Anime pl. Kigeki, és az öszvér Dante pokla. Sorozat pedig a Samurai champloo, Death Note,

Néztem a Sejtcserés támadást, egész nézhetõ volt. Tetszett a gyerek és az apa kapcsolata, valamint a képkeretes motívum a végén.

megnéztem a battle: los angeles-t, amit a záró jelenet után egy könnyed shif+del kombóval számûztem. aztán rátaláltam egy régirégi sorozatra, amit kisgyerekként nagyon szerettem..
http://www.youtube.com/watch?v=RdtcYJRwxxA&feature=related

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Lassan elfogynak (szerencsére) a vámpíros, gonosz kislányos filmjeim. A hétvége termése:
Priest. Jobbra számítottam, igazából semmi extra, egyszer nézhetõ. 10/7
We Are The Night (Wir sind die Nacht). Jó csajos, vámpír szemszögbõl nézõs. 10/8
Case39. Most láttam elõször Zellweger filmet angolul. Hogy milyen irritáló a hangja :D Kislányt örökbefogadós, gonoszkodós, környezetet kiírtós. 10/6

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

ajánlanátok jó animációs filmet? nem tudok kimozdulni itthonról, néznék valamit. pézsé, van ötleted?

Ha film és populáris akkor pl az Így neveld a sárkányodat, Gru, Fel, Toy Storie legutolsója. KUNG FU PANDA.

Elvontabb, de nekem kedvesebb mint az elõbb említettek: Sárkányvadászok.
Anime pl. Kigeki, és az öszvér Dante pokla. Sorozat pedig a Samurai champloo, Death Note,

Néztem a Sejtcserés támadást, egész nézhetõ volt. Tetszett a gyerek és az apa kapcsolata, valamint a képkeretes motívum a végén.

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,297 posts
ajánlanátok jó animációs filmet? nem tudok kimozdulni itthonról, néznék valamit. pézsé, van ötleted?

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
én nem tudom vágyom-e még egy Boszorkányhegyre. vagy zene alapját E.T.-re.

Transzformersz jó lehet símaxban. :D