Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Filmajánló

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
3989 replies to this topic

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Nem találom kölcsönzõmben.

Grande

Grande

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,328 posts
Kicsit kemény indonéz akció.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

... Azért szar lehet úgy filmet nézni, hogy az ember csak a hibákat keresi...

Kb a nyitójelenetnél szemet szúrtak a hummerek, a többit sem kellett "keresni". Egy valós háborús eseményen alapuló film szerintem legyen minél hitelesebb, végülis ha úgy fogjuk fel ez történelem. Persze el kell adni a fimet, ezért kell bele robbanás, vér, drága autó, meg szupermodell. Mondhatnám hogy szar lehet annak, aki az ilyen filmeket komálja, de igazából irigylem, mert valószínüleg sokkal több "jó" filmet lát, mint én.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts
Blue Valentine - fájdalmasan gyönyörû, egy pici hiányérzetem maradt, 10/9, nagyszerû.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Emlékeim szerint nem az amerikaik mentik meg õket. Az, hogy eu-s zászló...erõsen törekszik nyugat-felé Grúzia (legalábbis a film alapján). Azért szar lehet úgy filmet nézni, hogy az ember csak a hibákat keresi...
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

Megnéztem a trailert. Hát, nézett már ki rosszabbul is. Ehhez képest a filmben soványnak mondanám.

Feltöltött kép

hú bazz, ez nagyon durva
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts
hiába, a jólét :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts

A szokásos "majd a jenki megmenti a szegény K-Európai országot" téma kicsit erõs volt benne, ezek mellett az olyan B filmes bakik eltörpülnek, minthogy a szereplõk sebeik kameraállásonként eltûnnek, majd újra elõjönnek, a "hõsnõ" azt a 4 "anyanyelvén" hangzó mondatát csak szótagolva képes elmondani, a kormányerõk szovjet szarokkal durrogtatnak, de azért hummerrel közlekednek, és a jó öreg MI-24 -es kötelékek közé is bekeveredik néhány blackhawk, a fõgonoszok feltámadnak...de legalább Val Kilmernek elhízott kisnyugdíjas korára is van melója :)

szerk: kedvenc elmebetegség: a grúz elnök íróasztala mögött az EU zászlaja is lengedez...arra lusta volt a rendezõ, hogy a térképre ránézzen, hol is játszódik a film?

Megnéztem a trailert. Hát, nézett már ki rosszabbul is. Ehhez képest a filmben soványnak mondanám.

Feltöltött kép

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

5 Days of War - A pár évvel ezelõtti grúziai eseményeket feldolgozó háborús film egy riporter csapat szemébõl. Nekem tetszett, végig lekötött 10/9...

A szokásos "majd a jenki megmenti a szegény K-Európai országot" téma kicsit erõs volt benne, ezek mellett az olyan B filmes bakik eltörpülnek, minthogy a szereplõk sebeik kameraállásonként eltûnnek, majd újra elõjönnek, a "hõsnõ" azt a 4 "anyanyelvén" hangzó mondatát csak szótagolva képes elmondani, a kormányerõk szovjet szarokkal durrogtatnak, de azért hummerrel közlekednek, és a jó öreg MI-24 -es kötelékek közé is bekeveredik néhány blackhawk, a fõgonoszok feltámadnak...de legalább Val Kilmernek elhízott kisnyugdíjas korára is van melója :)

szerk: kedvenc elmebetegség: a grúz elnök íróasztala mögött az EU zászlaja is lengedez...arra lusta volt a rendezõ, hogy a térképre ránézzen, hol is játszódik a film?

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
Rio (2011)
96 min - Animation | Adventure | Comedy

5/10

hat ez sokkal gyengebb lett, mire szamitottam... a keppel kapcsolatos dolgok rendben vannak, de a tortenettel azt a gyenge masfel orat is alig birtak kitolteni.

Õrült, dilis, szerelem. (2011)

7/10. egy jobbnak igerkezo vigjatek igazabol nem is annyira az... volt egy csucspontja a filmnek, majdnem a vegen, ameddig nem igazan erti az ember, hogy az egyes szalak hogy is kapcsolodnak ossze, de ekkor minden ertelmet nyer. addig egy egyre lassabban csordogalo, atlagos film. ha itt elvagjak, sokkal jobb is lehetett volna, total feleslegesen csavartak rajta meg egyet.

Éjszaka a Földön (1991)

8/10. rovid taxis tortenetekbol allo "roadmovie". vmelyik vicces, vmelyik melyenszanto. en ugy epitettem volna fel, hogy a legszomorubbtol mennenk a legvidamabb fele, ugy lett volna egy palyaja a dolognak, illetve amugy is roberto benigni zsenialisan felepitett "en es a szex" monologja a legnagyobb. :)

A hétalvó (1973)

4/10. az eddigi legszarabb woodie allen film, amit lattam. roppant zavaros az elkepzeles es megvalositas is, a keszitokben meg elenken el a hippikorszak.

Hannah és nõvérei (1986)

7/10. elvileg ez a legjobb woodie film. szerintem nem. nem rossz, de megsem hagyott bennem kulonosebb nyomot, egyszer jo volt.

A következõ három nap (2010)

7/10. szinten egyszer megnezos film a "tokeletes apa" maximussal. egy ujabb variacio arra, hogy csinaljunk az atlagemberbol akciohost.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
megpróbálkoztam A pap címû filmmel, nem jött be

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
5 Days of War - A pár évvel ezelõtti grúziai eseményeket feldolgozó háborús film egy riporter csapat szemébõl. Nekem tetszett, végig lekötött 10/9

Thor - Nem nagyon tudtam hova tenni. A jelenkori világ meg a vikingek...Natalie Portman azért dobott rajta. 10/8

Friends with Benefits - Gyakorlatilag a No Strings Attached koppintása, Mila Kunis menti meg az egészet :) 10/7
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Azért a Rambo négy része még mindig tud jó estéket varázsolni.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
IMDb - Mr. Magorium meseboltja (2007) Gyerekeknek, gyerekesekenek ajánlom. Na meg aki csípi pl Charlie és a csokigyárt. Csak ez jobb.
A részegeknek is ajánlom. Tetszett az agymenések és az ingerek tömege. A filmplusszon ment vasárnap, a szombat esti duhaly után kifejezetten üdítõen nyalogatta a sebeimet. A magyar szinkron jól sikerült, az angol nem tetszik. Natalie Portman karmesterkedése a végén idétlen, lehet erre is gyúrnia kellett volna mint a hat tyúk dalára.

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
a paul és a forráskód is szörnyû szerintem.
viszont újra elkezdtem simpsons családot nézni, south park után nagyon ûditõ.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
IMDb - A begyűjtő (2002) volt a mai menü. Nem bántam meg. Lassan 10 éves film ami csak az effekteken látszik. A szinkron finoman hagy némi kívánnivalót maga után. A sztori a szokásos mentsük meg a világot. Aki nem animés szemmel nézi annak vontatott lehet. Fura volt az animés kamerabeállítások és képi elemek kombinációja egy élõ szereplõs játékban. A vége felé meglepõen fordulatos a sztori. Ínyenceknek ajánlom.

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7,205 posts
  • LocationBécs
nekem nagyon bejott... akar a moon.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

Forráskódot megnézte valaki? milyen?

nem rossz, egynek elmegy

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
ez nem lesz rossz....

Meg ez sem....

Forráskódot megnézte valaki? milyen?

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
Viszont tetszett a Halálos iramban legújabb része jó ötlet volt visszahozni az elsõ rész szereplõit, csak a vége fele nem kellett volna az a széfes bohockodás