Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Filmajánló

* * * * * 1 votes

• Please log in to reply
3989 replies to this topic

manston91

manston91

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,013 posts
Ma néztem meg a Halálos temetést.A cím kicsit félrevezetõ mivel vígjáték,igazi földön fetrengõs:D

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Aki nem látta a szilveszteri Irigy Hónaljmirigy show-t az töltse le.....befosás :)

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 posts

és valóban, az eleje unalmas de utána...

Ja egész jó...pont a minap néztem itt:stagevu.com

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
és valóban, az eleje unalmas de utána...
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
blueshark, jó film (perfect getaway). Az eleje kicsit vontatott, de a végén egy huszáros csavarral nálam a kimondottan jó filmek közé sorolódik.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
egyetértek. jól összerakott film.

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*
  • vendég
Törvénytisztelõ polgár...
Az elsõ perctõl mozgalmas, magával ragadó film. Meglepõ fordulatokkal.
Fogyasztása erõsen ajánlott...

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
ezt ajánlották:
látta valaki?
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

imi72

imi72

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,541 posts
  • Locationa Pilis
Avatar-t én is gépen néztem meg, de mivel tetszik a film (mint általában a misztikus-sci-fi filmek), meg fogom nézni 3D-ben is.
A kamerás verziónál csak a történetet figyeltem, ha 5/10 alatti lett volna, akkor a 3D-s verzió sem érdekelne.

Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

De, annak tûnik, egy újabb amerikai szuperhõsös film...
Leon, a profi + Trükkös fiúk + Macskanõ turmix folytatása?

Ebbõl az elsõ kettõ nem is rossz film :)
De a trailer alapján inkább vmi vmi elcseszett Kill Bill. Szuperhõsökbõl csakis Watchmant kérek! :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Én kifejezetten vén alak vagyok hozzád képest, az említett korszak eredményeként a mai napig tudom kívülrõl a Jedi Visszatért, mert csak angolul volt meg -VHS-en persze- és anyám szinkrontolmácsolta. :)

A kamerás felvételekre meg nyilván van igény, hiszen jellemzõen sokezren szedik le õket (meg hát ízlések és pofonok, én szeretem ha vannak színek), de pont egy olyan filmnél ahol szándékosan majd' minden a látványra van építve...

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

wody21

wody21

törzsvendég

• fórumtag
  • 390 posts

Kamerás filmet nézni...

nem vagyok egy vén alak, de emlékszem mennyire tudtam/tunk örülni egy rossz agyonmásolt, csomószor lejátszott VHS kazettának, és mekkora nagy élmény volt megnézni - toy story!, rózsaszín párduc, tom_jerry - még olyan pocsék minõségben is (ugye a maihoz képest) pedig csak 199x írtak'...
nem rég láttam a kamerás 2012-t megdöbbentõ, hogy mennyire "szép" tud lenni ma már a kalózfelvétel, nem tudom, hogy a hang is felvett' vagy külön volt ráragasztva, de az még komolyabb, nagyot csalódtam az egész cuccon : ) (pozitívan) Maga a film mondjuk nem tetszett.
Érdekes a helyzet, ma már ha valami nem hádé, akkor "csak nézünk, hogy Mivan?" vagy fel vagyunk háborodva.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Jennifer's body: a film maga nem sokat ér, de Megan Fox miatt egyszer nézhetõ. 4/10

Zombieland: röhögõs zombihentelés, Emma Stone miatt többször is nézhetõ :) 5/10

2012: nekem kimondottan tetszett, jóval hihetõbb, mint a The Day After Tomorrow volt. 8/10

Hurt Locker: kicsit olyan, mint a Generation Kill, egy háborús filmbõl sokkal többet lehetne kihozni. 4/10

Gamer: a történet maga nem rossz, 6/10
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

mink otthon ugyan de megneztuk az avatar
alig vartuk a veget.

Kamerás filmet nézni...

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
érdekes film lesz ez is.... :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
De, annak tûnik, egy újabb amerikai szuperhõsös film...
Leon, a profi + Trükkös fiúk + Macskanõ turmix folytatása?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ez se tunik rossznak

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
http://www.port.hu/a...-1&i_topic_id=0

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
ha nem foglalsz, akkor is valszeg be tudsz jutni. mi így voltunk múlt héten este 7-es elõadáson. egy órával elõtte állj be a sorba, pont amire a pénztárhoz érsz a lefoglalt-de-át-nem-vett jegyek felszabadulnak. amikor odaértünk a helyek harmada még zöld volt.

és imaxba nézze, aki teheti, mert hatalmas a különbség (nem 400 huf...). én is másodszorra láttam moziban (ilyen még nem volt részemrõl) és lehet meglesz 3x is eredeti nyelven felirat néllkül.

lor, sztem ez az a film, ami monitoron valóban zéró élményt nyújt. A sztori nem durranás, de ha egy olyan könyezetben nézed (lásd mozi, imax etc), akkor még ez a fing történet is megindít benned vmit
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Van bringás IMAX film is "Wired to Win" címmel, ami eredetileg Tyler Hamiltonra épült volna, de azt hiszem a dopping ügye miatt megváltozott a koncepció. Itt egy részlet az eredetibõl.