Jelentkezz be Regisztrálj
BikePositive
Írta 2005. október 06. - 16:36
elég sok bike plusz cuccom van és eddig kb semmise volt szar
kormány talán.. de az nemis déhára van
Írta 2005. október 06. - 16:18
Írta 2005. október 06. - 15:35
Írta 2005. október 06. - 15:34
Az én B+om jól tartja magát, és sok másik is.
Írta 2005. október 06. - 15:32
Ennek megfelelõen a pedált egy hónap használat után persze ki is kellett cserélni, monnyuk nemtom kinek volt az az elmebeteg 5lete hogy mûanyaghoz fémcsavarral rögzítsenek bármit is. Mindenesetre eddig minden tökéletesnek nézett ki de 1ik esésemnél eltörött a sokat dicsért és eddig faszályosan szuperáló duplafelni. Most az enyim volt gyári hibás vagy a többi is ilyen xar???
Írta 2005. április 30. - 07:16
...láttam ott egy érdekes dolgot: Egy golyóval kevesebb van benne-legalábbis szerintem- mint amennyinek kéne lennie benne. Összetoltam a golyókat h megnézzem mekkora hézag van köztük és simán befér még egy golyó. És mindkét oldalon. Ez lehetséges szerintetek? Egyébként bemegyek vmi bringásboltba ott tudnak adni csapágygolyókatt ugye?
Ez normális a golyós csapágyaknál, hogy ha összetolod a golyókat, akkor kell, hogy legyen 1/2-1 golyónyi hézag, ez a golyók mozgástere. Ha beraksz még egy golyót, jó esélyjel szorulni fog, vagy nem tudod normálisan beállítani. Zsírt meg annyit rakj bele, amennyit nem szégyellsz, a fölösleget úgyis kidolgozza.
X.
Írta 2005. április 29. - 22:42
remélem utána elmulik ez a dolog..
Írta 2005. április 29. - 22:24
szíjjel szabja, ha olyan irányban rossz az illesztés.
nyugodtan reszeld le ott a bütyköt róla.
gyárilag selejtes kerék pedig nem szokott kikerülni a gyárból.
(legalábbis nagyon nagyon ritka, akkor is max az agy a gyári hibás)
Írta 2005. április 29. - 22:23
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. április 29. - 22:20
Írta 2005. április 29. - 22:15
Írta 2005. április 29. - 22:14
Írta 2005. április 29. - 22:09
Írta 2005. április 29. - 22:05
Egy másik történet, nem tartozik teljesen ide, ezzel valószinûleg szorosan összefügg-sõt szinte biztos ez okozza. Ha még nem láttatok ilyet v nem tapasztaltátok még akkor nem biztos hogy érteni fogjátok mirõl beszélek. Na szóval fékezek(V-fék) és amikor már kicsit erõsebben hozzáér a pofa a felnihez, akkor a teleszkóp és vele együtt az egész kormány elkezd rezegni, hangot is ad ki. Ez nem folyamatos hanem szaggatott. Ezt nem csak én érzem, simán látható és hallható is másik bringáról. A régi kerekemmel nem csinálta, aztán jött ez azzal a kezdetektõl fogva, és ma kicseréltük haver kerekével, azzal tökéletes, full ugyanolyan a kerékagya(BIKE+). Visszavinni nincs kedvem, ugyis kérnének érte pénzt, a másik meg hogy nemtom mennyire szeretnek ott még:) hátsó kerék miatt(bár az õ hibájuk). Remélem tényleg csak arról az egy golyóról van szó, ha lesz egy szabad délelõttõm, megcsinálom.
Írta 2005. április 15. - 22:46
Az agyak tekinteteben en (mar) nem bizok meg senki fia gyaraban szetszed bezsiroz osszerak........ Ez az alap ugyanis a kis (nem mondom meg milyen nemzetisegu,mert mindenki tudja)emberke rantogatja a kart aztan vagy rant vagy nem es vagy van zsir a gepben meg akkor vagy nem...
Szal szvsz vidd el Jozsi bacsi sraki muhelyebe vagy kerd mega zokat ahol vetted ha jo arcok ,hogy zsirozzak tokik.
Azert irom neked mert nekem tapasztalat ,hogy 0 zsir volt az egesz uj biciklimben!!!!!
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Írta 2005. április 15. - 20:56
Ezzel persze nem azt akarom elérni, hogy ne vegyen senki Bike+ cuccokat:), sztem én is fogok venni még,az áruk nagyon jók és nem biztos hogy amennyivel olcsóbb egy drágább alkatrésznél annyival is rosszabb...
Írta 2005. április 14. - 14:12
Hát ezt azt hiszem eddig is tudtuk de azért köszi:D
:gwizd:ooops
akkor sorry
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Írta 2005. április 14. - 12:05
Írta 2005. április 14. - 09:31
Hát ezt azt hiszem eddig is tudtuk de azért köszi:Dnekem azt meseltek a b+ rol ,hogy egy taiwani gyarhoz megy a rendeles innen magyarorszagrol elvileg magyar ceg csinalja a forgalmazast es ezeknel a cegeknel rendel pl a ike is meg meg sokan masok. A gyar olyan ,hogyha rendelsz mondjuk (nem tudom) 10.000db ot akkor azt nyomjak ra amit te kersz.
Erdekes pl hogy kiserteties a hasonlosag a b+ szarvam es az ike szarvai kozott
Nekem szarv kulacstarto es a pedalom b+ es en nem kis sulyu vagyok 95kg es semmi baja ...