Én is kérdezném, hogy a Rózsadomdon a Cimbalom utcában hogy az istenbe menjek az úton, ha mögöttem ÉS szembe is áll a busz, az út meg olyan kátyús, mint a dagadt nõ cellulitiszes combja?
OK, megyek az úton, de akkor a b*zi Demszky fizesse ki a törött felnit stb... Meg a kórházat. :mad:
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Kerékpárral a járdán ?!
Indította
Nemfáj
, 2004. május 16. 13:32
Írta 2005. május 05. - 09:47

Never Knock On Death's Door. Ring The Bell And Run Away. Death Really Hates That.
csibogaras :slimak::slimak::slimak:
mikóleszmánormálisbringám.
csibogaras :slimak::slimak::slimak:
mikóleszmánormálisbringám.
Írta 2005. május 05. - 08:39

Na hallottam valami újat. "Megbüntetnék a járdán közlekedõ kerékpárosokat, ha a közút alkalmas kerékpáros közlekedésre de nem azt használják."
Ma reggel kaptam fel a fejem erre a hírre. Éljen.
Tuti, hogy az összes döntéshozót bringára kényszeríteném, közlekedjenek azzal Budapest útjain és ne a többmillás cirkálóikkal.
Ma reggel kaptam fel a fejem erre a hírre. Éljen.
Tuti, hogy az összes döntéshozót bringára kényszeríteném, közlekedjenek azzal Budapest útjain és ne a többmillás cirkálóikkal.
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2005. február 05. - 20:18

Árulja már el nekem valaki, hogy mért kell az idiótanincsagyam gyalogosnak a le/felhajtón közlekednie, amikor ott van mellette a lépcsõ.
Ilyenkor sajnálom, hogy nem elöl-hátul 20at mozgó gépem van.
Ilyenkor sajnálom, hogy nem elöl-hátul 20at mozgó gépem van.
Írta 2004. december 09. - 23:45

Nálunk a Nyugatiba érdekes mód még senki se ugatott azért hogy gurulunk és nem szállunk le sehol - még a kasszánál se. Egyszer egyik haveromnak szóltak be, azt is azért, mert nyomott egy fékcsíkot a dizájnos nemtommilyen talajon...
Írta 2004. december 09. - 23:39

öreganyámmal pont nemrég beszélgettem errõl 
azt mondta hogy régen valóban rossz volt az igazi ahogy te mondtad tülkölös mozdonyok miatt, de a maik már csak sunnyogó valamik.
mondjuk ha nála alszok (5évente 1szer) akkor engem a sínek "zörgése" vagy mi is zavar, ahogy elmegy a vonat.

azt mondta hogy régen valóban rossz volt az igazi ahogy te mondtad tülkölös mozdonyok miatt, de a maik már csak sunnyogó valamik.
mondjuk ha nála alszok (5évente 1szer) akkor engem a sínek "zörgése" vagy mi is zavar, ahogy elmegy a vonat.
Írta 2004. december 09. - 23:37

aham. Mondjuk tuti, rárántanék a láncfûrészre, ha egy szép reggelen sunyin odalopakodna egy szovjet piros mozdony s tülköne egy faszásat, ugy 5.45-kor
:-)
:-)
Írta 2004. december 09. - 23:35

Nagyapám mozdonyvezetõ (volt
)
és hát ott kapott szolgálatilakást a vasút mellett egy õrházban
Anyám és nagybátyám (aki mozdonyvezetõ) ott nevelkedett
de én már a tipikus panelrengetegben cseperedtem, thát annyira nemigaz a bendegúz rám..

és hát ott kapott szolgálatilakást a vasút mellett egy õrházban
Anyám és nagybátyám (aki mozdonyvezetõ) ott nevelkedett
de én már a tipikus panelrengetegben cseperedtem, thát annyira nemigaz a bendegúz rám..

Írta 2004. december 09. - 23:29

?.....(messze az állomás felé, mentem öreganyámtól, aki a vasút mellett egy õrházba lakik)
vaze, akkor te egy igazi bakterházi bendegúz vagy? :beer:
Írta 2004. december 08. - 12:48

Meg éppen valami éjszakai gerjedés közben voltunk... nyáron..
Aznap volt Pro-Pain koncert a Rákban...
Aznap volt Pro-Pain koncert a Rákban...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2004. december 08. - 12:45

áhh nem jártok arra elég gyakran...
engem is csak 100ból 1szer állít meg valaki.
engem is csak 100ból 1szer állít meg valaki.
Írta 2004. december 08. - 12:24

Na, megnézném azt a vasutast, aki megállitja a Pántyát és be is szól neki, amilyen szép ember... meg szelid...

Írta 2004. december 08. - 12:15

Mi egyszer Pántyával átttekertünk az egész jegyiroda-várótermen izomból... és szépeket faralgattunk is.. A peronon sennki nem szólt egy szót sem, és igazából semmi sem történt... Bár ha lassan megyünk biztosan mindenki ugat...
Persze mi direkt rosszalkodni indultunk...
Szóval a rendszer lételeme a kiszámíthatatlanság és a következetlenség...
Persze mi direkt rosszalkodni indultunk...
Szóval a rendszer lételeme a kiszámíthatatlanság és a következetlenség...
"Give me a chance to shine and I'ma blind the world..."
SS Ultimate 2013 YZ0 Flamethrower 2011 Penge 2011.
Írta 2004. december 08. - 10:13

Írta 2004. december 07. - 19:20

wolf most pécsrõl ebszélsz ugyé?
egyszer már bent jártam mélyen a sínek közt (messze az állomás felé, mentem öreganyámtól, aki a vasút mellett egy õrházba lakik) és a hangos szólt utánam, hogy "azzonnal szálljon le a kerékpárról"!
vártam, hogy az állomáson majd egy vasútõr bácsi elém ugrik és jól lerug
de ott már nem szólt senki, lehet hogy tetszett nekik a sínek közti összekötöknél a szlalom"
egyszer már bent jártam mélyen a sínek közt (messze az állomás felé, mentem öreganyámtól, aki a vasút mellett egy õrházba lakik) és a hangos szólt utánam, hogy "azzonnal szálljon le a kerékpárról"!
vártam, hogy az állomáson majd egy vasútõr bácsi elém ugrik és jól lerug

de ott már nem szólt senki, lehet hogy tetszett nekik a sínek közti összekötöknél a szlalom"

Írta 2004. december 07. - 10:00

Ilyent én is szoktam, mivel általában vasárnap reggel veszem meg a jegyet, mikor úgyis megyek fel a hegyre, bukóban, térdvédõ, egyebek... Nekem még nem szólt be senki... pedig én is az ablakig gurulok be... Az is igaz, hogy vannak nálunk galambok is, akik szarnak ránk 
Igaz egyszer a hangosbemondóba mondták be direkt miattam, hogy ne kerékpározzak a hogyishijják peronon..

Igaz egyszer a hangosbemondóba mondták be direkt miattam, hogy ne kerékpározzak a hogyishijják peronon..

Írta 2004. december 07. - 09:19

Írta 2004. december 07. - 03:38

Írta 2004. december 07. - 02:36

ma vót, délután:
fehérnépem kikisér bicajjal állomás, bicaj támaszt, vasoszlop.
némber el, én bicaj pattan, mire:
Elõugrik pirossapkás ember forgalmi irodából:
Hé' öcsém, ha mégeccer meglátom, hogy itt keringõzöl a frissen lerakott-3hónap, szerk. megj.- díszburkolaton, szétrugom a s**ged..!!
Végigmértem, láttam, nem vehetem fel harcot-50kg, masszív alkoholizmusban töltött évek, megaztán, mégis csak egy "állami hivatalnok"..fogszám/z/ alul: 2, felül 5.
Aki az áttételt kiszámolja, seggbe rugom.
Mondom, elnézést, rögvest leszállok-5m-t kellett volna gurulnom-.
Szal, megkérdeztem, hogy az nem zavarja-e, hogy lakatos famili, már teleszotyolázta a
diletációt, laza 2 óra helybenüléssel, s a gyerekekvidáman kenegetik a taknyukat a pad karfájára.
Erre leanyázott.
Mire berángatták, forgalmi irodába.
ilyet.
Bekopogtam, mondom, ezt csak meg kéne beszélni...
de dagadt hölgyike mondta, állomásfõnök ÚR nem ér rá...
ezuton is csókoltatom.
MIA FASZBAJALESZANNAKAKURVABURKOLATNAKHA ELGURULOK RAJTA 4KM/H VAL 5M-EN??
Mindegy, no, bocs az OFF-ért, a MÁV megint hozta a formáját-szerintem.
fehérnépem kikisér bicajjal állomás, bicaj támaszt, vasoszlop.
némber el, én bicaj pattan, mire:
Elõugrik pirossapkás ember forgalmi irodából:
Hé' öcsém, ha mégeccer meglátom, hogy itt keringõzöl a frissen lerakott-3hónap, szerk. megj.- díszburkolaton, szétrugom a s**ged..!!
Végigmértem, láttam, nem vehetem fel harcot-50kg, masszív alkoholizmusban töltött évek, megaztán, mégis csak egy "állami hivatalnok"..fogszám/z/ alul: 2, felül 5.
Aki az áttételt kiszámolja, seggbe rugom.
Mondom, elnézést, rögvest leszállok-5m-t kellett volna gurulnom-.
Szal, megkérdeztem, hogy az nem zavarja-e, hogy lakatos famili, már teleszotyolázta a
diletációt, laza 2 óra helybenüléssel, s a gyerekekvidáman kenegetik a taknyukat a pad karfájára.
Erre leanyázott.
Mire berángatták, forgalmi irodába.
ilyet.
Bekopogtam, mondom, ezt csak meg kéne beszélni...
de dagadt hölgyike mondta, állomásfõnök ÚR nem ér rá...
ezuton is csókoltatom.
MIA FASZBAJALESZANNAKAKURVABURKOLATNAKHA ELGURULOK RAJTA 4KM/H VAL 5M-EN??
Mindegy, no, bocs az OFF-ért, a MÁV megint hozta a formáját-szerintem.
Írta 2004. december 03. - 23:22

hmm igaza van wolfnak.. meg újabban a széchenyi téren is látok mindig egy rendõrnéniés és bácsit, akik sz*patják az autós/motoros bandát
Írta 2004. december 03. - 11:34