Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kerékpárral a járdán ?!

- - - - -

• Please log in to reply
620 replies to this topic

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts

Reggeli fagyos tekergélés - kerékpárút. Néni rálép, nyakacskán sálacska igazít, cigire rágyújt. Ordítok neki, hogy vigyázzon. Bamba bámulás, majd halk komment: bocs.
Evvel mit kezdjek.

P.s.:
Lényegtelen, hogy õ volt a hibás jelen esetben. Az autósnak elvették a jogsiját, de majd visszakapja, mert vétlen a rendõrök szerint.
Mellesleg az autósnak is hatalmas trauma volt, nem akar ezek után autóba ülni.

Ezzel mit csinálj? Semmit. Bocsánatot kért, fogad el...

Ez az egyetlen jó a dologban, úgyis az túl sokan használják feleslegesen az autót....

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
Jöttem le a Budagyöngyétõl a bicikli úton,autós keresztezõdés....egy nõ beállt a bicikliútra.Ezt persze kiszúrtam,eddig a behajolva mentem,kezem a féken.
és egyszercsak:ránéztem a nõre,Õ rám és én kihúztam magam,elengedtem a féket,és kéz nélkül közeledtem fele.Látszott az arcán,hogy parázott egy picit,és úgy kapkodott a sebváltó útán,hogy hátramenetbe rakja ;D sikeres akció volt,de utánnam megint beállt a bicikliútra.
Amúgy nem vagyok kamikaze,az utolsó pillanatban megtudom állítani a gépet.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Reggeli fagyos tekergélés - kerékpárút. Néni rálép, nyakacskán sálacska igazít, cigire rágyújt. Ordítok neki, hogy vigyázzon. Bamba bámulás, majd halk komment: bocs.
Evvel mit kezdjek.

És egy tanulságos story mindenkinek aki sisakot használ, vagy nem.

Autósnak jobbról érkezik delikvensünk, sisakban. Az autó egyenesen menne, a bringás jobbról, tehát azonos irányba haladnának tovább. Autós látja, hogy nem lassít, beljebb húzódik, de a bringás valami okból a jobbkanyart nagy ívben veszi és az autó elé-mellé kerül.
Csattanás 40 km/óránál. (Autós)
Sisak nem volt becsatolva, szélvédõn koppan elõször, majd repül az árokba bal oldalra. Az ember jobbra az úttestre.
Nem élte túl.

Tanulság? Mit ér a sisak, ha nem csatolod be? És tovább megyek: mit ér, ha becsatolod, de olyan laza, hogy elmozdulhat?

Ennyit ér az élet. >:(

P.s.:
Lényegtelen, hogy õ volt a hibás jelen esetben. Az autósnak elvették a jogsiját, de majd visszakapja, mert vétlen a rendõrök szerint.
Mellesleg az autósnak is hatalmas trauma volt, nem akar ezek után autóba ülni.

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Edem: Az ilyen ember vagy tudatlan, vagy bunko. Sajna csak az elso orvosolhato. :-\

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
Vasárnap tekertem a fogashoz a bicikliúton.
sétál ott egy fószer pár emberkével,és az alanyunk ment a bicikliúton.kerülném ki a bicikliúton belül...
hát nem elég ugrik >:(
volt ám nagy nóz vili.Aztán üvöltözök neki,hogy ez bicikliút,és a bicikli is el tud ütni.
Azt azt mondja,hogy ez járda.
áááá,jól felidegesitett.szerencséje volt,hogy siettem.

u.i.:Amikor ki van irva a HÉV megállókban,hogy hév potló közlekedik,akkor a tömérdek ember miért vár a HÉV megállóban,és kuksolja,hogy mikor jön a hév?

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Az "En ugy tudtam, hogy csak a jarda utan kell elsobbseget adnom" felirat se rossz, csak nehez felragasztani mozgo autora es valoszinuleg utanad is ered a tag. Tekerek melohelyre alt eljaccak ahogy jonnek ki a parkolobol a jardan keresztul ugye, de hogy vki jon-e keresztbe a jardan azt nem nezik. Vrummm ki az utra. Ha kozbe elb*sz vkit akkor meg pislog ertetlenul... >:(

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
én olyan matricát is tudnék kihasználni, hogy
Nem tudom mire való az index és nemis érdekel

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
akkor ezen túl egy vödör sertészsírral a táskámban fogok tekerni ;D ;D
hmm az a loungos matrica érdekes ;) kéne szerezni párat...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
source: luongo. érdekes papir matrica van: "én egy kerékpárúton parkoló barom vagyok!" felirattal. ;)

amugy legegyszerûbb és költséghatékonyabb: a5 lap (fél ánégy gy.k.) felirattal, és szélvédõreragaszt étkezési sertészsírral.... mire azt lekaparja... (és milyen fasza, ha az a nagy ötlete támad, hogy az ablaktörlõvel majd leszedi... :)) szóval azzal is el lehet sz*rakodni, és nem is sok pénz.

Tom Paris

Tom Paris

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
A matrica szerintem is jó ötlet! Nem kell lerugdosni a visszapillantókat,meg iyenek.Matrica a szélvédõ közepén!Azzal a felirattal:"Legközelebb kiszúrjuk a gumidat is! ;D"Csak megtanulják elõbb-utóbb mi a rend.

Tettszik az ötlet!!

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Hmm autopalyamatrica szintu? Draga lenne...
Post-it+pillrag meg macera mar.

Sztem a legjobb a "garmatrica" lenne. :D Az olyan, hogy nem tudod egyben leszedni, csak aprankent levakarni. Mi is hasznalunk olyat a cegnel, majd megkerdem, hol es mennyiert csinaljak. ;D

Na vissza a temahoz. Aki nem akar meghalni az tekerjen a jardan, csak esszel! Mert ott a gyalogos az ur!

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
szerintem elég egy post-it vagy egy kispapirka a szöveggel+egy kis pillanatragasztó :D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
mint az autópálya matric..
olyan kénne minõségileg, legalább a ragasztás tekintetében..
mert mire azt levakarja... ::)

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Hmm nem is rossz 5let a gyartas. Meg kene beszelni par bringabot tulajjal, hatha van ra affinitasuk, hogy beleoljenek parezer forintot. Aztan meg ingye osztogathatnak a bike-osoknak. ;)

Amugy nemtom, de sztem a hajti pajti botban is ingye osztjak. Bar a mai vilagban, meg hat gondolom nekik es pizbe kerult.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
tééényleg.
ez tök jó.
nagy matrica, valami hülye szöveggel.
persze nem fólia, hanem papír matrica :D

kéne sorozatnyomni jól.

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
En par honapja a Hajti Pajti bringabotban lattam jo kis bunti matricat amin ez allt, vagy legalabbis vmi ilyesmi:

"Megigerem, hogy soha tobbe nem parkolok bicikli uton" ;D

Sztem ez eleg buntetes... arc levakarja, ha ugyis meg ossze se b*ssza a kocsijat es ha meg normalis is akkor be is tartja. Ha esetleg 1 eszetlen allat, akkor meg anyazik es remelem sniccerrel probalja meg leszedni a matricat. akkor meg ugye minek szenvedni a kulcsal? ;D 8)

Nemfáj

Nemfáj

vendég

• fórumtag
  • 196 posts

Ja aktualitás.
Van egy BMW szalon a Könyves Kálmán körúton a Népliget és a Lurdy között.
Beparkoltak pár autóval a kerékpárútra hosszában.
Erõsen gondolkodom, hogy hazafele menet (most melóban vagyok) milyen büntetésben részesítsem. ;D

Karc by kulcs or vasdarab, vagy kromofág fröccsenés (mondjuk fecskendõbõl...) :D utóbbi jobb, mert csendes, nem bux le, és nem csapnak agyon.

Bár felmerül bennem, hogy nem lehetne szólni a vezetõnek, hogy tán nem kéne a bringaútra állni?

Ez utóbbi... Hm. Lehetnek még csodák.
Estleg - ha firtatják - szolgálaton kívüli rendõrként bemutatkozhatsz, hogy csak egy esetleges ellenõrzés elõtt említed a dolgot, mert legközelebb járõr jön... Mittudom én, valami ilyen baráti, szóval semmi anyázás...

Hülyülök megfele
Nemfáj

rott3n

rott3n

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Sajnos ma ez csak lovetta kerdese.... Akarki megkapja a jogsit. Egyik kollegam most lett oktato is mellekallasban es nagyon vagja, hogy mi a helyzet. :-\

Amugy en is eleg sokat tekerek jardan. De a vacira nem fogok kimaszni az tuti. Igy is eleg sokan probaltak mar elutni fel ev alatt. Multkor pl 1 skoda jott at a vacin (pirosban persze) en meg mentem keresztbe a zebran. Arc satufeket nyomott es elrantotta a kormanyt. ez volt a szerencsem, mert elem csuszott be, ha nem huzza el a kormanyt telibevag. Azert erezte a srac, hogy o a ludas. Latszott az arcan rendesen. ;D Remelem megtanulta, hogy piroson nem megy at akkor se, ha nem jon keresztbe auto. mert johet mas :)

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 posts

valaki megszerzi a jogsit, rögtön 110-el fog menni

Na nekem pont van egy ilyen haverom... életében szinte soha nem ült autóban, most meg friss jogsival 110zel megy... persze mindezt úgy, hogy a keresztezõdésekben nem tud elindulni, mert pöcsöl meg lefullad - meg egy másik autóval 20szal fának ment ... na és ilyen embereknek adnak jogosítványt???

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ja aktualitás.
Van egy BMW szalon a Könyves Kálmán körúton a Népliget és a Lurdy között.
Beparkoltak pár autóval a kerékpárútra hosszában.
Erõsen gondolkodom, hogy hazafele menet (most melóban vagyok) milyen büntetésben részesítsem. ;D