Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Kerékpárral a járdán ?!

- - - - -

• Please log in to reply
620 replies to this topic

RGB

RGB

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Na jó, látom értelmetlen titeket bármirõl is meggyõzni: érthetõ, hisz, aki még 10 km-t nem ment a bicajával, de azt is a járdán 10zel, ezért reménytelen!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
õszintén? nincs.
de Te büszke vagy erre.
Ha így gondolod, tedd ezt.
Te életed.
de ne vágj fel vele, és ne olts ezért másokat.

RGB

RGB

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Ok, befejezem, és bocsánatot kérek a fórumtársaimtól!
(de most õszintén: nincs igazam?)

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
RGB: Oké vettem, bocs.

Üdvözlünk a fórumon egyébként!
Sok jó barátod lesz.... :clap:

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts

Pont most olvastam a bikemagban ezekrõl az agrárteenagerekrõl, akik lezüllesztik az egész bicós társadalmat ebben az országban. Istenem, ha csakegyszer kerülne egy ilyen a kezem közé, csak egy pillanarta állnék meg tapicskolni a vérében!

nesze savanyugabi, itt egy ilyen.
kérted, megkaptad.

RGB fejezd be de rögtön.
saját érdek. ilyen menõzõs gyerekek megnyilvánulásai nem nagyon szükségesek.
kösz

RGB

RGB

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Látom még tudjátok kivel van dolgotok!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

Én sose használok sisakot, mellesleg nincs is, és nem áll szándékomban kiadni ezreket érte. A fejem begyógyul, a sisak nem, tehát kidobhatom! Ha meg akkorát kapnék a fejemre, hogy megpusztulnék, akkor még a sisak se ment meg! Olyan, köztes eset meg gyakorlatilag nincs, hogy sisak nélkül meghalsz, sisakkal nem! Ja és azokban az igen ritka esetekben, amikor buktam, még a fejem nem ütöttem meg, a térdem, kezem szoktam!

de ugye nem fogsz aharagudni ha a sirodon orom tancot fogok jarni?!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

RGB

RGB

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
a több tízezer, azt jelenti te butus, hogy (a több nem 1, tehát) minh 20 000km-en túl vagyok, ezért a 10 001-es beszólásod az értelmi szintedet kiválóan tükrözi!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Hááát ezzel csak az a baj, hogy nem tudhatod, mi fog történni a 10.001. kilométernél...
Nekem nem egyszer mentette meg a fejem bukó.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ja, fogashoz kiteker, majd vissza.
bocs, ebbe még senki se halt bele.
CC rulz.
több 10ezer. tudod ez mennyi? :D
mert nemhiszem.
és nem kell felvágni, nem vagy menõ. sõt.
kocsiban meg gondolom nem kötöd be magad... sõt semmilyen ésszerû szabályt sem tartassz be, mert minek, te vagy a legjobb.
és itt fejezd be.

RGB

RGB

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Ez több tízezer km-es tapasztalatból jött!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
RGB: Csak gratulálni tudok a gondosan felépített érvrendszeredhez. De az agyadat használtad már gondolkodáshoz, vagy az egész a kisujjadból jött?

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
Leleked rajta, cask nem kedvelem, hogy esetleg azért nem tud máshova menni a mentõ, mert egy baromarcúnál van dolga, aki cikinek érzi a bukó használatát. Ha a bringádra volt 30+ ezred, akkor igazán gyûjthetnél bukóra is....

legalább ne legyél erre büszke...
Van állásom...:bananadan

RGB

RGB

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Én sose használok sisakot, mellesleg nincs is, és nem áll szándékomban kiadni ezreket érte. A fejem begyógyul, a sisak nem, tehát kidobhatom! Ha meg akkorát kapnék a fejemre, hogy megpusztulnék, akkor még a sisak se ment meg! Olyan, köztes eset meg gyakorlatilag nincs, hogy sisak nélkül meghalsz, sisakkal nem! Ja és azokban az igen ritka esetekben, amikor buktam, még a fejem nem ütöttem meg, a térdem, kezem szoktam!

sezlonyrugo

sezlonyrugo

törzsvendég

• fórumtag
  • 302 posts
Pont most olvastam a bikemagban ezekrõl az agrárteenagerekrõl, akik lezüllesztik az egész bicós társadalmat ebben az országban. Istenem, ha csakegyszer kerülne egy ilyen a kezem közé, csak egy pillanarta állnék meg tapicskolni a vérében! Megmondom õszintén én is néha átslisszolok a piroson, persze rendesen kürûlnézek, mert ugyi a kocsi alól kihallatszó nevetés sosem öszinte. De ilyenkor behúzom fülem farkam, és kussolok, meg nyomom a pedált mintállat!

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Van azért olyan, aki nem felejtette el, hogy mit tanult a KRESZ-oktatáson.
Én szoktam ilyennel talizni. Bár tény, hogy nem nagyvárosi embör vagyok, de szerintem túlzás egy kicsit, amit írsz.
És sokan elfelejtik, hogy az éremnek két oldala van. Hétvégén voltam Pesten és két frírájdör tienéves átment piroson a kocsi elõtt, a sofõr dudált, utána õk lazán fuckkoltak. Aki ilyen hülye, az nem csodálkozzon, ha féktávon belülre kerül ::)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
alapszabály: autós SOHA nem adja meg az elsõbbséget bringásnak....
kivéve, ha bringás vezeti az autót ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
na de hogy megint nehogy jó legyen az autósoknak:
kresz könyv, szabályból idézve:(nem szó szerint, emlékezetbõl ;))
"ha kerékpárúton a kerékpáros közlekedésést zavarják a gyalogosok, kimehet az úttestre"
'oppá. nesze nektek bekiabáló autósok, pl a rakpartok mellett TELJESEN jogosan kerékpároznak ott az emberek.... ::)

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
Persze, én sem....sõt a k...anyját a szabálytalan bicósoknak, de asszem erre szokták mondani, hogy öröm az üröben...

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Ezzel mit csinálj? Semmit. Bocsánatot kért, fogad el...

Költõi kérdés volt. 8)

Ez az egyetlen jó a dologban.

Azért nem lennék a helyében azzal a tudattal, hogy megöltem valakit, még ha teljesen vétlen is volt.