Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kerékpárral a járdán ?!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
620 hozzászólás a témában

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
thez:
Nem is rossz ötlet! Na majd gyûjtögetek, aztán majd a nyári SAUH-on lesz mit olvasgatni esténként a tábortûz mellett...

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
megkérek mindenkit, hogy ne adjuk a kollega alá a lovat. szerintem elmegy õ magától is innen, egészen egyszerûen csak nem kell rá válaszolni.
köszönöm (t.i.: akkor kevesebbet kell majd törölni)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
Engem érdekel!
Télleg!
Ez nagyon nagy.... :rofl:

RGB

RGB

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Láttam a képet! Megne vedd ezt a ... bicajt, mert nem komplett a készítõje! A hátsó tárcsafék vajon minek, ha blokkol a kerék, onnantól mindegy, hogy milyen erõs a fék!
Az elsõ sárhányó legfeljebb dísznek jó, de arra is értelmetlen így, ezzel a felföggesztéssel, nagysággal, elhelyezésével... fõleg a hátsó a sárvédõ hiányában!
Az eszes bicajos csak ha nagyon kell a sárvédõ, akkor tesz fel, mert óvakodik a használatától... A rugó se sokat ér így!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
nem, senkit nem érdekel.
de nagyon kitartó vagy.
ami lehet hogy hiba. ezek után:D

tomidny! ugye ki fogsz adni belõle egy könyvet a legjobbakkal?:D
mert tök geg lenne elolvasni az ilyeneket pl fél-5-10-20 év múlva:D

RGB

RGB

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Hát volt is elképzelésem, hogyan is csinálhatnék légféket a bicajomra még 2000-ben. Meg is csináltam, és jól mûködött! Ha érdekel vkit a kivitelezés módja, csak szóljon!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
már elköszöntél ;) :D

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

RGB

RGB

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Semmiféle elképezélemet nem osztottam meg még veletek! Vagy baj van a mondataim jeletéstartalmi értelmezéseddel?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
akkor estig meghagyom.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
hehehe
Jaja!
Ugyanez...

tomidny

tomidny

maximus

• fórumtag
  • 13.954 hozzászólás
Izé, hogy lehet lementeni ezt? Mert ez kisköcsög RGB nagyon vicces fiú, és mielõtt törölnék az általa elképzelt virtuális valóságból, azért szeretném megörökíteni egy igazi tökfej elképzeléseit.

RGB

RGB

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Viszlát!

RGB

RGB

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
na most vaze vagy befejezed, vagy bannollak. comprende?
mi az hogy nem kell bukó? ha igy gondolod, felõlem megteheted, de akkor ne gyere ide, és hangoztassad!!!

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
na én is out...
RGB: szedd össze kicsit magad, gyere le a cuccról, józanodj ki, pihenj egyet és holnap próbáld meg újra.

RGB

RGB

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Akkor csak bicajozz a csili-vili sisakoddal a fejeden! hagyjuk!
Pár éve egy hülye rendõr megállít a járdán, hogy nem lehet itt bicajozni és elkezdett hülyeségekkel fenyegetõzni...
Pedig a kresz kimondja: Kerékpárral a gyalogosforgalom zavarása nélkül legfeljebb 10 km/h-vel a járdán is szabad közlekedni!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
MIÉRT NINCS AKICK, KLINE?!
azért nem teszi kötelezõvé, mert parasztbácsinak nincs pénze, és szüksége rá. vidéken. mégis belõlük hal meg a legtöbb. EZÉRT. nem hogy az olyan mást leszólogató 14 éves kissrácok se hordjanak. mint te.
de még mindig nem tutod mennyi az a több 10 ezer kilóméter. több 10ezer km? csodállak! nagyon.
és menj menõzni vissza a fogashoz. ezért ég ott az arcom mert csomó ilyen ember van. nem magam miatt ég, hanem az ilyen emberek miatt.

/me kiszállt ebbõl a sz@rból.

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6.961 hozzászólás
RGB: Gratulálhatok ismét?

RGB

RGB

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
OK! De a kresz félti rendesen az emberek életét, és mégse kötelez a sisak használatára!
Nem ítélem el a sisakosokat, de én nem használom, de nem mondom, hogy ne használjátok, mert a beszólogatásaitokból annyit szûrtem le, hogy nektem bizony szügségetek lesz rá, ennyi gyakorlattal....

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
ilyenkor viszket ám a tenyerem. jól.
írnál magadról picit? csak hátha összefutunk egyszer.
szeretnélek kiröhögni. de nagyon, úgy igazán szívbõl.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

Na jó, látom értelmetlen titeket bármirõl is meggyõzni: érthetõ, hisz, aki még 10 km-t nem ment a bicajával, de azt is a járdán 10zel, ezért reménytelen!

lama vagy!

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...