Már csak 1 bajom van, éspedig az, hogy reg-eltem magunkat (3 fõ), de amikor az 1. személyt reg-eltem, 16 regisztrált személyt írt. Mikor a 3.-at is rögzítettem, lett 17. ??? Hogy is van ez??? : Kinek nem jut így zokni? ;D Remélem, nem jutok haverom sorsára, aki a 105 kilójához kapott egy S-méretû Kona pólót.... 8) ;D
Nem akarok értetlenkedni, de nem találom azt a nyamvadt regisztrációt, csak a "régit", ahol anno pólót lehetet kérni a reg.-ért cserébe. Ott meg már regisztrálva vagyok, van fent kép is, igaz hírlevelet nem kapok, de az más tészta....
Semmi link az X-Factor talival kapcsolatos részénél, semmi tájékoztatás... :-\ Csak Para szór meg minket néha 1-2 infóval, "félhivatalosan".... Kicsit szétszórt a dolog....
Na mind1, küldök 1 mailt az xfactornak, hogy stipistopi a Kona zokni, 3 fõnek...
kilépés-belépés: egyrészt mindenki kap egy nyakbaakasztható belépõ kártyát, másrészt pedig egy karszalagot, mely leszedésének velejárója az újbóli belépéskor a jegy vásárlás...
5 karszalag színt fogtok látni: rendezõk PIROS vib VILÁGOS KÉK stinky primo LILA stinky deelux SZÜRKE stinky NEON NARANCS
a belépõkártyák színe is ehez fog passzolni.
elkészült a koncert menet: kb 19:00 BIGINÉL 6KOR kb 20:30 PENGE kb 23:00 KORAI ÖRÖM
Ha elhagyom a helyszínt,és késöbb visszamegyek(mert panzióban laknék),akkor ugye nem lesz gond? tehát kapunk valami nyakbaakasztót,vagy elég a konáa zokni?
A konás meghívók azok belépõként szolgálnak?