Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

XII. BMFT tali SAUH
Indította
sala
, 2004. április 30. 22:03
Írta 2004. május 06. - 10:05

vendég_Charon_*
Írta 2004. május 06. - 09:21

Sárbicaj, Mud? ;D
Ha lesz bicónk addigra, akkor Charon + Dawn is.
Ha nem lesz, akkor nagyon nagy vérengzést fogok csapni. 8)
Ha lesz bicónk addigra, akkor Charon + Dawn is.
Ha nem lesz, akkor nagyon nagy vérengzést fogok csapni. 8)
Írta 2004. május 06. - 09:14

Dejólesz! Dejólesz!
Igérem idén nem rugok be annyira. Vagy fõzzetek mást, és akkor azt talán megrágom
:)
Sztem nem sok ember fog egésznap libegõzni, max párszor, mert elég húzós azért. Lemegyünk a városba, kergetjük az etnikumot. Sala kér a vendéglõs nénitõl számlát EZER értékben. Eszünk dinnyét, és csinálunk malac olat. Vagy gyesznó olat. És "ticsöfaka" Misi azt fogja mondani hogy rossz.
Jaj, de várom már! Jaj de sokára lesz még!
Igérem idén nem rugok be annyira. Vagy fõzzetek mást, és akkor azt talán megrágom

Sztem nem sok ember fog egésznap libegõzni, max párszor, mert elég húzós azért. Lemegyünk a városba, kergetjük az etnikumot. Sala kér a vendéglõs nénitõl számlát EZER értékben. Eszünk dinnyét, és csinálunk malac olat. Vagy gyesznó olat. És "ticsöfaka" Misi azt fogja mondani hogy rossz.

Írta 2004. május 06. - 08:47

Hal!
Valaki azt mondta hogy ide kell írnom azt hogy: Megyek, meg talán a Peti is jön!
De olyan rég jártam erre hogy egyáltalán nem tudom ez mit jelent, meg mirõl is van szó!
Szóval ott bicózni kellene? mert én eddig se tudtam, most meg még rosszabb a helyzet, már azt se tudom milyen színû a gépem! :-\
De hogyha mehetünk akkor ottleszek, asszem!
Valaki azt mondta hogy ide kell írnom azt hogy: Megyek, meg talán a Peti is jön!

De olyan rég jártam erre hogy egyáltalán nem tudom ez mit jelent, meg mirõl is van szó!
Szóval ott bicózni kellene? mert én eddig se tudtam, most meg még rosszabb a helyzet, már azt se tudom milyen színû a gépem! :-\
De hogyha mehetünk akkor ottleszek, asszem!
Írta 2004. május 05. - 23:00

Sásztok én is ott leszek ha adig nem döglök meg a pályán amit mondani akarok hogy a libegõ 250 az aljából ugyhogy nem nagyon ment fel az ára és nálunk a kertben van slag ugyhogy fürdés nem probléma
;D na meg ha minden össze jön egy nortshort pály fog épülni és addigra remélem el tudjuk kezdeni mert most még az engedély van fojamatban egy alényeg minnél többen legyünk!

Írta 2004. május 05. - 21:56

Írta 2004. május 05. - 21:54

bringavagont hogyan lehet kisírni mávéknál?
csakmert most szombaton sokan megyünk 10:30-assal sopronba a flashre, és nincs rajta bringáskocsi
csakmert most szombaton sokan megyünk 10:30-assal sopronba a flashre, és nincs rajta bringáskocsi
Írta 2004. május 05. - 21:47

Mi is megyünk, persze...Rave és Én.
Irjatok fel lécci.
A szervezés megoldva, remélem víz lesz idén már....bár anélkül is elvoltunk. Kerékpárszállító vagont, szállást szervezünk, de még korán van...úgyhogy majd. Addig gyüljenek csak az arcok.
Irjatok fel lécci.
A szervezés megoldva, remélem víz lesz idén már....bár anélkül is elvoltunk. Kerékpárszállító vagont, szállást szervezünk, de még korán van...úgyhogy majd. Addig gyüljenek csak az arcok.
Írta 2004. május 05. - 19:51

Kihagytátok a Nort Short a padokon, meg a beugrunkalépcsõbe(igaz lor ;D)témát.
;D

Írta 2004. május 05. - 16:04

jaja, az ottalvós én voltam, bár nekem mind a 4 ilyen "fotel" kevés volt hosszban 
de nemmertem bemenni a sátramba, mert felébredt volna a kedves[glow=black,2,300]sógor [/glow] szobatárs (
) és még a végén .... ;D
mondjuk a hajnali dh után döglöttem csak ki oda.... ;D

de nemmertem bemenni a sátramba, mert felébredt volna a kedves

mondjuk a hajnali dh után döglöttem csak ki oda.... ;D
Írta 2004. május 05. - 15:56

bar volt aki ott aludt...
ja thez nyomatta ott, igaz lelogott a feje is laba is ;D ;D
bar inkabb en is ott aludtam volan mint zolle mellet, aki nemtudta eldonteni hol adja ki magabol a felesleget

szal' hanyt mint a lakodalmaskutya...
ggx: amugy meg van itt minden, nem csak hard lejtozes meg szoft tekergozes.. nagy partik, hokotrotetejéndiszko, szallonázás, fozes sutes, ejszakai kamikaze-eleseunk-a-faklyasuton allatkodas meg miegymas..nah nem hiaba a legnagyobb tali az evben! ez ALAP.
Írta 2004. május 05. - 10:41

8. Offiziell BMFT Találka+móka&kacagás Sátoraljaújhely Y2k4 07.16-18.
jelentkezõk (not in alphabetical order, hanem ahogy eszembejutottak)
1. Sala
2. burce ?
3. thez
4. lor
5. krisz (Jabbar)
6. k!svajda
7. Bori + Jorus
9. zolle
10. Horpe
11. Tücsök + Kala
13. Misi a tícsöfaka
14. Dig + 2 hetero barát
17. YOci + 3 sörpusztítóvandálállat
21. .:tamaska:.
22. Gorgo
23. "Don" Lovas Gabi
24. [rob]
25. W!nethou
26. KeX (hörr-hörr)
Aki nincs a listán, de jönne, vagy rajta van, de nem jön, az sikítson.
Tavalyelött is azon ment a harc, hogy kié a stabilfotel. 8) Én mindig azon fetrengtem, mer az jó. És amikor felálltam, hogy najó tekerjünk, akkormeg elkezdett esni a esõ, és elszakadt a fékcsövem is. Idén gépet se viszek... minek? ;D
jelentkezõk (not in alphabetical order, hanem ahogy eszembejutottak)
1. Sala
2. burce ?
3. thez
4. lor
5. krisz (Jabbar)
6. k!svajda
7. Bori + Jorus
9. zolle
10. Horpe
11. Tücsök + Kala
13. Misi a tícsöfaka
14. Dig + 2 hetero barát
17. YOci + 3 sörpusztítóvandálállat
21. .:tamaska:.
22. Gorgo
23. "Don" Lovas Gabi
24. [rob]
25. W!nethou
26. KeX (hörr-hörr)
Aki nincs a listán, de jönne, vagy rajta van, de nem jön, az sikítson.
Tavalyelött is azon ment a harc, hogy kié a stabilfotel. 8) Én mindig azon fetrengtem, mer az jó. És amikor felálltam, hogy najó tekerjünk, akkormeg elkezdett esni a esõ, és elszakadt a fékcsövem is. Idén gépet se viszek... minek? ;D
Írta 2004. május 05. - 09:53

nemtom epp milyen szerncsesre gondolsz es miylen 'uldogelesre'
mult evben vot negy puff (nem puf)
es azon volt a harc ki dogoljon rajta.
mult evben vot negy puff (nem puf)
es azon volt a harc ki dogoljon rajta.
Írta 2004. május 05. - 06:58

Írta 2004. május 05. - 00:13

lesz tura meg lesz aki orul a palyanak meg lesz aki velem uldogelhet naphosszat az arnyekban a puffokon.
:-)
:-)
Írta 2004. május 04. - 23:32

Írta 2004. május 04. - 22:34

Ééén is!!! ;D
Ez-most még-biztosnak látszik,de várhatóan semmi nem jön közbe, úgyhogy megyeeek.
Igen, nálam is így szokott kezdõdni a dolog... ;D (tudod, mindenki magából indul ki :

Írta 2004. május 04. - 22:30

izé én nem sikoltozok, mer' az oja' sztupidbiccses, inkább hörgök, mint egy epilepsziás nyest. hörr-hörr.
egy kekszet biggyessz pliz oda a fekete listára. köfke 8) vagy kabalából ne? de mégis, hátha nem jön közbe egy halaszthatatlan borneói nyaralás... rosszlenne ha közbejönne... :
egy kekszet biggyessz pliz oda a fekete listára. köfke 8) vagy kabalából ne? de mégis, hátha nem jön közbe egy halaszthatatlan borneói nyaralás... rosszlenne ha közbejönne... :

Írta 2004. május 04. - 08:52

Ééén is!!! ;D
Ez-most még-biztosnak látszik,de várhatóan semmi nem jön közbe, úgyhogy megyeeek.
Írta 2004. május 04. - 08:34