Na én is itt vagyok.
Jó volt, pláne, hogy CC-s igényeimet is kiélhettem, Mellonnal, Rással már szerdán lementünk. Megmásztuk a Milicet, tekeregtünk a rengetegben. Egy kicsit megtépettük a bõrünket a szedrekkel, csipkebokrokkal. Jó volt a szállás a sífelvonó aljánál. Azt a címet érdemes megjegyezni.
Aztán megérkezett az égbõl a csapat. Szívmelengetõ látvány volt a bringások véget nem érõ sora a libegõn. Esti buli után késõn aludtunk el, azt hiszem Thez ti nem tudtatok aludni még hajnalban sem. Ja és végül elment egy csapat bringázni hajnalban?
Ras a telefonod sipákolása tényleg nagyon fájt.
A leg büszkébb arra vagyok, hogy az esti porhintésemnek az lett az eredménye, hogy sikerült felcsalni a tömeget (DH-sokat, free-ridereket) a Tengerszemhez. ;D Nagy szenvedés volt a tikkasztó hõségben, de szerintem mindenkit kárpótolt a látvány és a visszaút.

Azért minden tiszteletem srácok, hogy felküzdöttétek azokat a böhöm gépeket. 8) Thommey meg már nem bír magával, megállíthatatlan. Hogy azzal a géppel is felnyomtad, hát nem hittem volna.

Este bemutatták a srácok ugró tudományukat (sztem végül nem szögeltük vissza a deszkákat a szinpadra :

). Mindenki túlélte egyben. Bár Lor bátyánál nagyon aggódtam. Minden ugrása életveszélyes volt és nem adta fel.

Lor a bátyád még nállad is eszméletlenebb. ;D
Annak nagyon örültem, hogy idén nem volt komolyabb sérülés. (Emlékszetek tavaly Megyo a fáklyák közötti szlalonozásnál eltörte a kulcscsontját. Szegényre rá jár a rúd, idén a DM-en a másik vállát szaggatta meg.)
Ras és Szamóca igazán fincsi paprikáskrumplit készített, véget nem érõ bográcsozással. Végül már nagyon rutinosan csinálták. ;D
Este láttam Rave Ace kukiját. ;D És ezzel nem voltam egyedül. 8)
És hallottam, hogy a faházban lakók nem sokat aludtak Para jóvoltából. ;D
Sala, Lor: a pizzéria nekem annyira nem jött be. A szöszi csajt már annyira megszédíthettétek, hogy mikor hazamenetel elõtt még beültünk, valahogy nem találta el, hogy mit rendeltünk. Mást hozott inni és enni is, mint amit kértünk. Így a pizza nekem nem ízlett.
Kullancsot nem találtam magamban. Offnak köszönhetõen.
képek