Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

XII. BMFT tali SAUH
Started by
sala
, 2004. April 30. 22:03
Posted 2004. July 14. - 18:16

Posted 2004. July 14. - 18:13

Folytassuk inkább a helyszínen ;D(keress egy Ruckus+Marzo-s srácotBenne vagyok... ;D Kamera úgyis lesz. Egyikünk visszanézheti hogy hogy gyõzte le a másikat...
![]()
Elõre szólok a többieknek hogy eladó W!nethou bringája, nálam lehet jelentkezni! ;D

Posted 2004. July 14. - 18:05

Benne vagyok... ;D Kamera úgyis lesz. Egyikünk visszanézheti hogy hogy gyõzte le a másikat...
Elõre szólok a többieknek hogy eladó W!nethou bringája, nálam lehet jelentkezni! ;D

Posted 2004. July 14. - 17:59

Posted 2004. July 14. - 17:55

Ha nem hát nem... Majd kitúrom W!nethou barátunkat... ;D Indiánok úgyis sátorban alszanak... ;D
Posted 2004. July 14. - 17:42

Posted 2004. July 14. - 17:35

Posted 2004. July 14. - 17:26

a hokotro mellet lehet aludnom?
azert is kell satordijjat fizetni?
a vegen bekoltozom enis a hazba.
foleg, hoyg tudjak sokaig aludni
vki hozzon tv-t mert a tourt nezni kell!
azert is kell satordijjat fizetni?
a vegen bekoltozom enis a hazba.
foleg, hoyg tudjak sokaig aludni
vki hozzon tv-t mert a tourt nezni kell!
Posted 2004. July 14. - 17:19

Bocs Jabbar lusta voltam visszaolvasni... 
Akkor Házasok: ;D
-Jabbar
-Para
-W!nethou
-Kex
-Eric(?)
Izé... fizetni fogunk, mert szerintem jó hely és szeretnénk máskor is odamenni....
lor aztán te ne légy orrbolygó ;D

Akkor Házasok: ;D
-Jabbar
-Para
-W!nethou
-Kex
-Eric(?)
Izé... fizetni fogunk, mert szerintem jó hely és szeretnénk máskor is odamenni....

lor aztán te ne légy orrbolygó ;D
Posted 2004. July 14. - 17:07

Posted 2004. July 14. - 16:50

Posted 2004. July 14. - 16:35

Krisz: nálam a sátroban van még hejjj ha nem vagy annyira sátorba hányós mint kedves Zolle.
köszi a lovagiasságot (de kevés ilyen freerider van manapság, bezzeg az én idõmben... ;D), de inkább a házra voksolok, mert a vizet el akarom adni jópénzért! 8)

Posted 2004. July 14. - 16:23

Posted 2004. July 14. - 16:21

Akkor igényt tartok a harmadik ágyra!A házban kilenc ember fér be.
Már jelentezett para meg még valaki, így még van 7 ágy, ha valakinek szüksége van rá.

Posted 2004. July 14. - 16:19

Holsten, de ha az nincs (kell lennie :Milyen sör kell?

Köszi szépen! :-*
Posted 2004. July 14. - 16:12

A házban kilenc ember fér be.
Már jelentezett para meg még valaki, így még van 7 ágy, ha valakinek szüksége van rá.
Milyen sör kell?
Megveszük a Corában, aztán lent kifizeted.
Milyen sör kell?
Megveszük a Corában, aztán lent kifizeted.
Posted 2004. July 14. - 15:59

Hát az lenne az igazi, hogy amikor a Délitõl indultok gyorsan vennék egyet, aztán beraknánk. De nekem az is jó, ha adok pénzt és Miskolcon vesztek a Coraban.Hol kellene felvenni a tálca sert?
Beugrani nem tudsz érte, mert hát Pécsen vagyok

Posted 2004. July 14. - 15:47

Erre a helyre én is igényt tartanék,ha Krisz lemondaná.Vagy van még hely házban? :Krisz: nálam a sátroban van még hejjj ha nem vagy annyira sátorba hányós mint kedves Zolle.

Posted 2004. July 14. - 14:41

Sala: ha ezen az útvonalon gyüsz ami a térképen is van akkor egy táskáért be tudsz ugrani fehérvárra? ;D
Posted 2004. July 14. - 13:55

Nyugika...
Napsütés és vidámság lesz
Vagy két csapatra oszlunk, és jól lebokszoljuk az ellentéteket... ;D
Majd útközben veszünk mûanyag evõ ivó alkalmatosságot.
Tomidny:
Hol kellene felvenni a tálca sert?
Lörinc-újpest között járok minden nap, a útba esik megoldjuk ha nem akkor mozognod kell valamerre
Sala:
Így jössz?
Akkor Miskolcon talizhatnánk és onnan mehetnénk együtt. Majd ha ott vagyunk hívunk mi a répa.
Charon én autópályázom, mert renátával elõzni nem lehet, és inkább nyugodtan megyek.
Napsütés és vidámság lesz

Vagy két csapatra oszlunk, és jól lebokszoljuk az ellentéteket... ;D
Majd útközben veszünk mûanyag evõ ivó alkalmatosságot.
Tomidny:
Hol kellene felvenni a tálca sert?
Lörinc-újpest között járok minden nap, a útba esik megoldjuk ha nem akkor mozognod kell valamerre

Sala:
Így jössz?
Akkor Miskolcon talizhatnánk és onnan mehetnénk együtt. Majd ha ott vagyunk hívunk mi a répa.
Charon én autópályázom, mert renátával elõzni nem lehet, és inkább nyugodtan megyek.