Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

értõl a torkolatig túrák

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
Még nem érkezett válasz a topikindító bejegyzésre.

#1
zoldseg

zoldseg

    újonc

  • fórumtag
  • 1 hozzászólás
;D
Kedves Sporttársak!

Örömmel értesítelek, hogy a Forrás Szabadidõ Sport Egyesület "Értõl a torkolatig" elnevezésû kerékpártúra sorozatának V. szakasza 2004. május 29-31-én a Sajó folyó mentén lesz, az elõzõ túráinkhoz hasonló szervezettséggel és érdekes, izgalmas látnivalókkal.

A folyó a Tisza jobb oldali mellékfolyója. Szlovákiában a Stolica csúcs lábánál ered. A Bánrévei határátkelõ közelében lépi át a magyar határt. A Putnok-Miskolc útvonalat tartva Tiszaújváros mellett ömlik a Tiszába. A folyó ~220 km hosszú.

Tervezett programunk:
Budapest Keleti Pu.-ról 6.15-kor induló Rákóczi nemzetközi gyorsvonattal utazunk Kassáig (10.04). Kassán ~1-1,5 óra városnézés, illetve helyi magyar szervezetek bemutatkozása után indulunk tovább a 12.45-kor induló vonattal Rozsnyóba (14.10). Innen az eddig megszokottakhoz hasonlóan teherautó és busz szállít minket és a kerékpárokat a forrás közelébe.
Elsõ éjszakánkat Rozsnyón töltjük. A második napon jutunk át Magyarországra és a határ közelében állomásozunk estére. A harmadik nap végére érkezünk a folyó torkolatához.
Innen Tiszaújvárosba kerekezünk, innen a 17.02 vagy a 19.33-kor induló vonattal indulunk vissza Budapest felé. A vonat ~2 óra 40 perc alatt ér a Keleti Pu.-ra.
Vonat indul Bp. Keleti Pu. 6.15, megáll: Rákos, Gödöllõ, Hatvan, Vámosgyörk, Kál-Kápolna, Füzesabony, Mezõkövesd, Nyékládháza, Miskolc Tiszai Pu., Szikszó, Forró-Encs, Hidasnémeti, Kassa 10.04)
Kérünk mindenkit, hogy az itt megjelölt állomások valamelyikét jelölje meg a jelentkezés alkalmával felszállóhelyéül. A túra nevezési díja még nem alakult ki pontosan, mert a szállások költsége még változhat, illetve
azoknak a részvevõknek a részére, akik tagjai egyesületünknek, vagy a jelentkezési határidõig kérik felvételüket az egyesület tagságába, azok részére az egyéb kedvezményeiken felül még 50 %-os vasúti kedvezményt tudunk biztosítani a magyarországi szakaszon. (Igazolványkép szükséges a tagsághoz.)

A tagság feltételei:
Sportolásra való hajlam, illetve
a tagdíj befizetése (felnõtt 900 Ft., diák és nyugdíjas 600 Ft.).

A nagyobb táskák, hálózsákok a kísérõautókban elhelyezhetõk. Itt lesznek megtalálhatók azok a szerszámok, alkatrészek, amelyeket a TI kerékpártípusaitok alapján állítunk majd össze. Ha lehetséges sisak és a KRESZ-ben elõírt kerékpár felszerelés is álljon rendelkezésetekre a túrán.

ÚTLEVELÉT SENKI NE FELEJTSE OTTHON!

A túra részvételi díja tartalmazni fogja, a szállás, a frissítõk és az étkezések költségeit, valamint tagok részére az 50 %-os kedvezményt a vasúti jegyre.

Jelentkezési határidõ: 2004. április 30.

A jelentkezéskor a következõ adatokat kérjük leadni: név, születési dátum, cím, telefonszám, fax, e-mail cím, kerékpárod fontosabb adatai (a szerviz részére). A részvételi díj átutalással vagy rózsaszín postai csekken fizethetõ.

Számlaszámunk: 65900169-13015994 Turai Takarékszövetkezet.
Postacímünk: Forrás SE 2173 Kartal, Deák Ferenc utca 18.

A feladóvevény, illetve az átutalási szelvény másolatát kérjük faxon vagy postai úton egyesületünkhöz eljuttatni.

Tóth István 30/991-7106 * Dóra Tamás 20/346-9477 * Fax: 28/437-548
E-mail: forras-se@freemail.hu
Web: http://forras-se.fw.hu/
Várjuk jelentkezésedet!
Üdvözlettel: Dóra Tamás
a Forrás SE elnökségi tagja.