Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

2005

- - - - -

• Please log in to reply
291 replies to this topic

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Így 2006-ra tuti lesz full Sram meghajtórendszer, s hamarosan egész sram binyigli (már csak váz hiányzik) ;D

Ebben csak az a szomorú, hogy a nagy cégek inkább bevásárolnak, minthogy maguk fejlesztenének, s így beszûkül a kínálat :(

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
a sram bekebelezi a truvativot.
csekk it áut: info by pinkbike angolul értõk elõnyben ;)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Hogyne lenne fejlesztés? Egyre több rugóút, floating brake a stab-ra (viszont levették az állítható láncvillahoszt ami szvsz. hasznosabb), és a stinky a színében is különbözik a stabtól !!!! ;)

A Deore agy meg istencsászár, kérdezd csak zsírosmacsot. :D Ha meg nem Deore-val szerelnék, akkor mit cserélnél a bringán? Dögöljenek éhen a kerékpárboltok, meg a szervízesek? Egyébbként is te se adnál ki még 10 rupoóval többet, ha már vettél egy 800 ezres gépet, nem?

De ez a lényeg és ezt szeretem hallani:

:tam link=board=7;threadid=4541;start=120#msg208489 date=1096280921]
Oké, hogy jó ez a vázrendszer (4-bar FS)

Akkor meg minek minden évben átdolgozni (like SC)?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Az a faja a konánál, hogy olyan jó bevállalósak. Oké, hogy jó ez a vázrendszer (4-bar FS) de ennyire nem kell semmit változtatni rajta? Olyan nehezen hiszem el. Nemtommiért, persze lehet, hogy majd jönnek a dumák, hogy inkább ez, mint a kutatás/fejlesztés néven eladott móusvakítás, de sztem ez a véglet se egészséges. 2004 stinky=2005 coiler. 2004 coiler= 2005 Dawg. És igy tovább. Nomeg, hogy a Stinky Supreme és a Stab Supreme között összvissz a gumiméret (meg a név) a különbség. (felszereltség/geometria grammra ugyanaz.) Ja, a Stinky DeeLux és a Stab is szinte zsir ugyanaz, csak a Stabon nem két tányér/rockring/elsõváltó, hanem egy tányér/lánterelõ.

Ja, és még mindig Deore hátsó aggyal szerelnek szinte minden gépet, legyen az CC/FR/DH/Dirt/akármi. :-\

[me=tamaskaa]picsogott kicsit. [/me]

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Ja azt nem tettem hozzá hogy mozog is? ;)

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
zoom? ;D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Egyébként én már várom a pár évvel késõbbi monster erõsségû de sid titanium súlyában lévõ 200 milis telõt..infó valakinek? ;D

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
hehe :D

Eurocycle 2005 ;)

http://www.dropmachi...ery.php/cat/514

hogy milyen hülyék ezek a konáék ::)

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
A Gt-n még az sem segít.. ;) egyébként a Gboxx biztos kurva jó csak igazából igen ronda..egy tetszik mégpedig a Hona prototípus..na az über henger.

tAmS

tAmS

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,796 posts
GT-nek is lesz gbox-a? :o

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
2005-be illik: 800 kép az eurobike-ról :
http://www.bike2buil..._new/index.html

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Végre a Velotrade is fog biciglit árulni ? ;D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Egy ideje ez már közismert, de köszönjük ! ;)

Zéé

Zéé

vendég

• fórumtag
  • 90 posts
Hi!

Nem t'om vole-e már, mert nincs most idõm végigolvasni az egész topic-ot.
Sz'al tegnap hallotam róla, hogy 2005-ben a Velotrade forgalmazni fogja a Specialized-et.
Csak ennyi.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
megvagyok nyugtatva. Ergo: télen épül az uj gép. Pike zelur. Minden más alternativa elhagyva.

Vigyétekel a Z1-emet... :P

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
aki azt a M20-as menetet megszakitja annak fizetek egy pizzat (egy nagy xxl-t hogy enis kajaljak ne csak nezzem).
normalis hasznalat mellett semmi baja nem lesz/lehet.
persze a hulyek ellen nem lehet biztositani
de akkoris!
nagy csaszar megoldas az.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
A Tullio rendszernel is a lab anyagaba kellett becsavarni a tengelyt. Nem hallottam meg olyanrol aki panaszkodott volna menetszakadasra.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
A Maxle tkp nem egy új találmány, az Alfalfa XL-embe is így vlt megoldva a tengely rögzítése, csaképpen ott nem egy gyz-ral húztad össze, hanem egy brutál csavarral a másk oldalról. Azokkal nem volt gond, szentem ezekkel sem lesz, legalábbis emiatt nem.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

három Pike lesz, SL, Team, és Race (ugy vettem ki, hogy itt a Race a legjobb verzió,

A helye sorrend: SL, Race, Team.

Arakat nem erdemes saccolni elore, ugysem tudjuk kitalalni mennyi lesz itthon. Majd ha bejon raertek gondolkodni ezen. A vasarlas meg ugyis joval odebb van ;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
tam: szentem a Team magasabb színvonalat képvisel, mert üreges vállal jön és alu nyakkal, szemben a Race szimpla kovácsolt vállával és cromo-nyakával. Ebbõl következik a 90g mínusz is a Team javára.