Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

keleti blokk
Started by
a keleti blokk
, 2004. March 12. 13:18
Posted 2005. May 11. - 14:47

101es busz végállomástól nem messze. Az talán az erdészet területe. Ha mész kifelé a majális parkba akkor jobb oldalt az utcsó bérházzal szemben kell bemenni a kapun. majd hátra a picsuba.
azt is hoz.
a hasznot kérdezd meg tõle.
van gari.
azt is hoz.
a hasznot kérdezd meg tõle.
van gari.
Posted 2005. May 11. - 14:16

emberek tuttok még nekem bringaboltokat mondani a marikoo-n,bombán,és excelsioron kívül ahol sok cucc van és olcsó.
ez a hegyalja ucca hol van???
viktor telókat is tud hozni? nagyker ár hoz képest mennyi hasznot pakol rá?
garancia mennyi van nála?
ez a hegyalja ucca hol van???
viktor telókat is tud hozni? nagyker ár hoz képest mennyi hasznot pakol rá?
garancia mennyi van nála?
Posted 2005. May 03. - 15:20

Udvozlok minden Keleti Blokkost

"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Posted 2005. March 23. - 14:33

Üdv Mindenkinek!!
Csatlakoznék a keleti blokkhoz bár csak lélekben mert már elhagytam miskolcot /27év útán:)rámfért / most BP -meló-ÉLET
t'án még beférek
jó látni, hogy arrafelé is van mocorgás, bár a hideg miatt még nagyon korai lehet, fõleg komlóstetõn ./ emléxem, hogy amikor onnan jártam melózni - reggelente miskolchoz képes 3-4 C fokkal mindíg hidegebb volt. brutális mocskosdurva hideg. mint egy jégveremben
üdv Arm-and
Csatlakoznék a keleti blokkhoz bár csak lélekben mert már elhagytam miskolcot /27év útán:)rámfért / most BP -meló-ÉLET
t'án még beférek
jó látni, hogy arrafelé is van mocorgás, bár a hideg miatt még nagyon korai lehet, fõleg komlóstetõn ./ emléxem, hogy amikor onnan jártam melózni - reggelente miskolchoz képes 3-4 C fokkal mindíg hidegebb volt. brutális mocskosdurva hideg. mint egy jégveremben
üdv Arm-and
Posted 2005. March 23. - 10:40

Posted 2005. March 22. - 19:58

üdv!
én Tiszavasváriból írok és Nyíregyházi riderek vannak itt???
keleti blokk...
ez mit akar jelenteni???
ide már mindenki beírt Soprontól Miskolcig:(
szal ha mondjuk olvassátok ezt ahozzászólást akkor mondanám hogy márc. 24-26 körül megyünk tokajba és aki szeretne velünk(Debreceniek vasváriak hajdúdorogiak) tartani az írjon 1 mail-t és +beszéljük a részleteket...
én Tiszavasváriból írok és Nyíregyházi riderek vannak itt???
keleti blokk...
ez mit akar jelenteni???
ide már mindenki beírt Soprontól Miskolcig:(
szal ha mondjuk olvassátok ezt ahozzászólást akkor mondanám hogy márc. 24-26 körül megyünk tokajba és aki szeretne velünk(Debreceniek vasváriak hajdúdorogiak) tartani az írjon 1 mail-t és +beszéljük a részleteket...
Posted 2005. March 09. - 20:07

Aki esetleg még nem hallott róla és uncsizik most szombat du. /márc.12/ akkor nézzen ki a Bike Factory-ba. Lesz tuti kis bmx verseny.
Posted 2005. February 10. - 10:36

Ezt leírni elég nehéz hogy hol van pontosan.
Hívd fel telefonon és elmondja.
Hívd fel telefonon és elmondja.
vendég_qnba_*
Posted 2005. February 09. - 18:20

És kössz again a gyors infókért, + még a pontos címet megírhatnád, Hegyalja utca ?, nekem most egy új vázra lenne szükségem.....
Posted 2005. February 09. - 14:58

Posted 2005. February 09. - 14:25

Viktortól rendelni lehet ?
Ja, és mégvalami, csak kíváncsiságképp: mi a véleményetek a BikePositive márkáról ? Aránylag olcsó, de: megbízhatóság???? Nektek mi a tapasztalatotok ??
Igen. Lehet. Én is azt csinálom. Ha szeretnék bringát májusra elkell kezdeni venni kell a cuccokat.
Nekem 2s érzéseim vannak a B+ márkáról.
Viktor megmondja ezt is. Mit ajánl; mit nem. Elég tisztában van melyik nagykerben mi olcsóbb; leértékelt; stb.
Tudod hol a szervíz? Kell a telszáma?
vendég_qnba_*
Posted 2005. February 09. - 14:03

tom_mirra: köszönöm a válaszod!!! Meg fogom próbálni az ajánlott helyet, de csak a pontosítás kedvéért: Viktortól rendelni lehet ?
Ja, és mégvalami, csak kíváncsiságképp: mi a véleményetek a BikePositive márkáról ? Aránylag olcsó, de: megbízhatóság???? Nektek mi a tapasztalatotok ??
Posted 2005. February 09. - 09:59

qnba
Próbálkozz Viktorral kint a Hagyalja utca vége felé az erdészet területén van bent a szervíz.
Õ inkább szervíz mint bolt de aklatrészrész leszállításban elég jól lehet rá számítani.
Jorus.
Mit akarsz megnézni? Ha jó pesti módjára csak plázázni meg mekizni akarsz akkor Vole-nek igaza van. Ott van a plaza meg a sétáló. Ott lehet korzózni stb. Ha múzeum; templom; vár; stb. az igényed akkor az nem ilyen egyszerû a dolog.
Próbálkozz Viktorral kint a Hagyalja utca vége felé az erdészet területén van bent a szervíz.
Õ inkább szervíz mint bolt de aklatrészrész leszállításban elég jól lehet rá számítani.
Jorus.
Mit akarsz megnézni? Ha jó pesti módjára csak plázázni meg mekizni akarsz akkor Vole-nek igaza van. Ott van a plaza meg a sétáló. Ott lehet korzózni stb. Ha múzeum; templom; vár; stb. az igényed akkor az nem ilyen egyszerû a dolog.
vendég_qnba_*
Posted 2005. February 06. - 18:30

vendég_qnba_*
Posted 2005. February 06. - 18:29

Sziasztok !
Nem tudja valaki, Miskolcon az Excelsior és a Marikoo kivételével milyen ( ezeknél talán olcsóbb... ) bolt van még ????? Elõre is köszi.
Nem tudja valaki, Miskolcon az Excelsior és a Marikoo kivételével milyen ( ezeknél talán olcsóbb... ) bolt van még ????? Elõre is köszi.
Posted 2005. February 04. - 16:45

Rendicsek, ahol fagyiztunk tavaly vagy mikor nyáron? Jee.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2005. February 04. - 16:41

Jorci, irany a Miskolc Plaza
Ott van minden. 
Amugy a setalloutcanal van. Ha jol emlekszem.

Amugy a setalloutcanal van. Ha jol emlekszem.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. February 04. - 16:31

Kedves Miskolci bringások!
Valaki igazítson útba, hogy mit érdemes megnézni Miskolcon! Merre találok mekit, burgert, mozit, plázát.
Valaki igazítson útba, hogy mit érdemes megnézni Miskolcon! Merre találok mekit, burgert, mozit, plázát.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2005. January 22. - 17:44

Helló! Én pedig a Mátrából jelentkezem! Gyertek ide bicózni a hétvégén! Van hó is. Kékestõl Sástóig cool, onnantól lejjebb már inkább koripálya! De gyertek!
Mao
FREE LIFE
FREE RIDE
FREE LIFE
FREE RIDE
Posted 2005. January 17. - 23:06

Gyuláról, vagy Békéscsaba környékérõl vki? Pedig keleten van, csak hegy nincs...:mad:
Scott Voltage YZ2(Disc) Suffni Tuning! :afro: T@Tz