Tom: kösz a gyors választ!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

keleti blokk
Started by
a keleti blokk
, 2004. March 12. 13:18
Posted 2005. September 27. - 12:50

Posted 2005. September 27. - 09:20

a Jávori most volt.
ezt keresed? www.kerekpar.net
itt megtalász mindent.
ezt keresed? www.kerekpar.net
itt megtalász mindent.
Posted 2005. September 27. - 09:11

Tom: mit tudsz az október 9. bükki aszfaltos hegyi idõfutamról?, állítólag lesz azon a hétvégén Bükkszentlászló és Bükkszentkereszt között, meg talán ezen a hétvégén meg Jávorkúton... Meg állítólag valami miskolci fórumon beszélgetnek róla, de a Miskolc honlapján nem találni.
Posted 2005. September 20. - 14:39

Miskolcon...
Szeptember 22., Csütörtök, az EURÓPAI AUTÓMENTES NAP
Ingyenes a tömegközlekedés használata!
A Hõsök tere és környezõ utcák hagyományosan a forgalom elõl le lesznek zárva, és egésznapos programok lesznek:
Játszóház, kerékpáros ügyességi versenyek (pl. triál bemutató, buszhúzás, környezetvédelmi hatóságok standjainak, méröbuszainak bemutatása szerepel a programban. A Városházától iskolások részvételével lesz egy kerékpáros felvonulás 12,20-kor induló felvonulásra, a Hõsök teréig
Délelött a kissebbeket, családosokat, délután a nagyobbakat várják (ha lehet kerékpárral), s mindkét korosztályra számítanak.
A téren kiderül, mely intézmények nyerik el az idén a Kerékpárbarát iskola, munkahely címet.
A Széchenyi utcán is érdemes lesz szétnézni, hiszen az ez alkalomból Zöld utcára keresztelt korzó számos kávézójában, cukrászdájában kiállítások, elõadások, fórumok várják a miskolciakat.
Akik dolgoznak napközben, azokat este egy fagyizásra várjuk a Diósgyõri Várnál lévõ Kisgergely cukrászdába: 17.30-kor gyülekezõ a Hõsök terén, 18.00-kor indulás , (Az Andor utcán haladva), 18.30-tól fagyizás. 19.00-tõl filmvetítés az Ady Endre Mûv. Házban, a Critical Mass történetérõl (40perc) (honlapjánlat: WWW.CRITICALMASS.HU)
Elsõ és hátsólámpát friss elemmel hozzatok, mert hamar sötétedik!
(Csabakievics kieg., köszi)
Szeptember 22., Csütörtök, az EURÓPAI AUTÓMENTES NAP
Ingyenes a tömegközlekedés használata!
A Hõsök tere és környezõ utcák hagyományosan a forgalom elõl le lesznek zárva, és egésznapos programok lesznek:
Játszóház, kerékpáros ügyességi versenyek (pl. triál bemutató, buszhúzás, környezetvédelmi hatóságok standjainak, méröbuszainak bemutatása szerepel a programban. A Városházától iskolások részvételével lesz egy kerékpáros felvonulás 12,20-kor induló felvonulásra, a Hõsök teréig
Délelött a kissebbeket, családosokat, délután a nagyobbakat várják (ha lehet kerékpárral), s mindkét korosztályra számítanak.
A téren kiderül, mely intézmények nyerik el az idén a Kerékpárbarát iskola, munkahely címet.
A Széchenyi utcán is érdemes lesz szétnézni, hiszen az ez alkalomból Zöld utcára keresztelt korzó számos kávézójában, cukrászdájában kiállítások, elõadások, fórumok várják a miskolciakat.
Akik dolgoznak napközben, azokat este egy fagyizásra várjuk a Diósgyõri Várnál lévõ Kisgergely cukrászdába: 17.30-kor gyülekezõ a Hõsök terén, 18.00-kor indulás , (Az Andor utcán haladva), 18.30-tól fagyizás. 19.00-tõl filmvetítés az Ady Endre Mûv. Házban, a Critical Mass történetérõl (40perc) (honlapjánlat: WWW.CRITICALMASS.HU)
Elsõ és hátsólámpát friss elemmel hozzatok, mert hamar sötétedik!
(Csabakievics kieg., köszi)
Posted 2005. September 20. - 14:30

neeem, elköltözés hosszútávú, mondjuk, a kéró a nõmé, ugyhogy nincs kurvapecérkedés :-)
meló illegal, natürlich.de ez titok.
meló illegal, natürlich.de ez titok.
Posted 2005. September 20. - 09:01

ismerõsnél, vagy hivatalosan nyomod?
és az elköltözés is szezonális?
és az elköltözés is szezonális?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2005. September 19. - 15:56

csak szezon/szüret/ besegítés egy méretesebb pincészetnél, kõlyukon. pént.szombat-vasnap...
csövek, szivattyúk, cukorfokok, kén, prések, böhöm köpenyes tartályok, finom illatok, sejtelmes fények 15m-el a föld alatt 50 hl< ászokhordók között jeee...mindig elvarázsolt ez a borászfeeling, most kiélhetem magam :-))
csövek, szivattyúk, cukorfokok, kén, prések, böhöm köpenyes tartályok, finom illatok, sejtelmes fények 15m-el a föld alatt 50 hl< ászokhordók között jeee...mindig elvarázsolt ez a borászfeeling, most kiélhetem magam :-))
Posted 2005. September 19. - 08:58

csak nem borász lettél???
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Posted 2005. September 17. - 19:28

azé' nem kell feladni.
Elköltöztem Egerbe, így: Eger&Bükk!
Egy fórumos arc tekerés már volt _A úr személyében!
CSak, lassan már egyedül sincs idõ tekerni.Ma is annyi volt a rájd, hogy áttekertem Egeren a pincébõl, a lakásig.
je.
rohadt munkás élet.
böe.
Elköltöztem Egerbe, így: Eger&Bükk!
Egy fórumos arc tekerés már volt _A úr személyében!
CSak, lassan már egyedül sincs idõ tekerni.Ma is annyi volt a rájd, hogy áttekertem Egeren a pincébõl, a lakásig.
je.
rohadt munkás élet.
böe.
Posted 2005. September 16. - 21:36

van itt még vki aki gimis???
mer megyünk levonulunk azt avasitól a hõsök terére 22-én:D
legalábbis remélem tudok menni.
mer megyünk levonulunk azt avasitól a hõsök terére 22-én:D
legalábbis remélem tudok menni.
Posted 2005. September 16. - 21:20

Na jo mégis. Szombaton jön valaki a bükki túrára? Mi az 50 kilométeresen indulunk egy páran. Ha van kedve valakinek hozzánkcsapódni azt szivesen látjuk.
ráákkendróól

Posted 2005. September 16. - 21:16

Posted 2005. September 16. - 10:26

savanyugabi is hogy eltûnt...
pedig vagy kétszer majdnem sikerült összehozni egy közös tekerést.
pedig vagy kétszer majdnem sikerült összehozni egy közös tekerést.
Posted 2005. September 16. - 08:54

pontosan.
tegnap benéztem a kerekpar.net -re ami miskolci oldal.
32 tag és összesen 81 hozzászólás a fórumban.
jul.22. óta.
ez no comment.
tegnap benéztem a kerekpar.net -re ami miskolci oldal.
32 tag és összesen 81 hozzászólás a fórumban.
jul.22. óta.
ez no comment.
Posted 2005. September 16. - 08:41

a csak miskoci tán még kihaltabb lenne...
Posted 2005. September 16. - 08:36

szerintem napi rendszerességgel csak 1 néz be.
Én munkanapokon..
van még kb 5-10 fõ akit tudom hogy miskolci vagy környékbeli és látni a beírásait.
Én munkanapokon..
van még kb 5-10 fõ akit tudom hogy miskolci vagy környékbeli és látni a beírásait.
Posted 2005. September 15. - 20:47

Kicsit kihalt ez a topik. Kéne csinálni egy miskolcit külön. Érdekelne, hogy hányan vagyunk eme "kis"városból

Posted 2005. September 08. - 08:39

"csak felugrom a lakásba mert sietek" szindróma.
annyi legyen mellette hogy 6 család lakik a házban és olyan helyen volt ami nincs szem elõtt.
ja és eltünt egy felmosóvödör is.
annyi legyen mellette hogy 6 család lakik a házban és olyan helyen volt ami nincs szem elõtt.
ja és eltünt egy felmosóvödör is.

Posted 2005. September 07. - 21:35

bakk, lépcsõházban.
le volt zárva?
vagy csak
"felugrom a haverhoz az elsõre a CD-ért"
feeling?
baszki, tuti valami kaffer volt.
le volt zárva?
vagy csak
"felugrom a haverhoz az elsõre a CD-ért"
feeling?
baszki, tuti valami kaffer volt.
Posted 2005. September 07. - 20:18

hajli
Lesz vmi aktívitás hétvégén tapolca komlóst város vmi?
Unatkozni fogok mennyünk!!!
Lesz vmi aktívitás hétvégén tapolca komlóst város vmi?
Unatkozni fogok mennyünk!!!