Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Zemplén Maraton

- - - - -

• Please log in to reply
1012 replies to this topic

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

-grafika lehetne designosabb, ezt mondtad te is - az az okker háttér nagyon durván jelenik meg a monitoromon - nem azt mondom, hogy a narancssárga nem jó, de akkor legyen ütõs narancs, mit keres az RGB kódjában a "kék"? (pl szerintem a criticalmass logójában található narancs nagyon eltalált, igazi retró 70-es évek feeling)

A hatterszint tavalyrol orokoltuk. Eleg sokan meg akartak valtoztatni a csapatunkon belul is, de mivel senki nem mondott jobbat, ezert maradt. Most mar tul nagy munka lenne lecserelni, de megjegyzem...

-hiányolom a saját versenyalbumot - a belinkeltek sokszor (nem a ti hibátokból) nem mûködnek - nem jó, ha egy másik webtáron vannak

Akarmilyen hihetetlen tavalyrol nincsenek kepeink, ezert nincs sajat keptar (ha erre gondolsz). Iden nem csak elvisszuk magunkkal a fenykepezogepeket, hanem remelhetoleg hasznaljuk is :)
A mostani linkeket javitottam.

-a képek menüpont (fõleg a felugró újabb ablakok miatt) elég zavaros kialakítású - ráadásul (na talán majd jövõre), érdemes lenne a pályarajzra belinkelt fotókat mind nyári pompában betenni - nagyon szép a téli erdõ, csak tökre nem ugyanúgy néz ki mint a maraton során

Teljesen igazad van, de erre olyan egyszeru a magyarazat, hogy verseny utan amikor meg szep napos ido volt, nem lehetett tudni, hogy lesz-e idei verseny. Azaz osszel keszultek az elso kepek... Iden pedig kora tavasztol jartunk fel a hegyekbe... es mostanaban mindig borus vagy eppen szakado esoben voltunk palyabejarason.
A felugro ablakokat igy talaltuk jobbank.

--a felsõ véletlenszerû kép algoritmusa hibás, mert néha menüváltáskor ugyanaz jön be, ami az elõzõ témában volt - csak egy plussz sor kellene, hogy matematikailag ennek az esélye ki legyen zárva (hehh, ennek az esélye iszonyat kicsi, de pechetekre nekem egybõl bejött - nézem is - hát mi ez, önmagát frissíti? )

Hat ez kotozkodes :D
Ez a honlap volt eletem elso es remelem utolso php "programja". En ezt egy sorban nem tudom kivedeni. Hirtelen ami eszembe jut az mind tul bonyolult ahhoz, hogy erdemes legyen foglalkozni vele. (Session, cookie, minden oldal "tovabbadja", hogy eppen melyik kepet jelenitette meg.)

-pár stilisztikai és helyesírási hiba - pl a szponzorok fülön a köszönetnyilvánítás balra van rendezve, pedig stilisztikailag középen lenne helyes

Ezzel nem ertek egyet. :(
Helyesirasi hibakat majd keresek. :)

-dicséretes a többnyelvûség, de ha van nyelvválasztás, akkor mindent (képfeliratok, képmagyarázatok) le kellene fordítani, a képeken is - pl a "középtáv" egy angolnak semmit sem mond (szerintem egy külföldi érdeklõdõnek nagyon megnövelné a kedvét a nevezéshez, mert a versenyzõk és szervezõk közötti kommunikációt hangsúlyozná)

Azaz igazsag, hogy rajtad kivul meg mindenki csak magyarul nezte. Persze nem reg lett kiteve. Ha lesz ra eleg erdeklodo megcsinaljuk..., de jelenleg nincs ra kapacitas.

Koszi az eszreveteleket.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Jó, hát ez csak kötözködés, mert ezekbe majdnem minden maraton-honlapon bele lehetne kötni, de...
...na jó, te akartad...;)

-grafika lehetne designosabb, ezt mondtad te is - az az okker háttér nagyon durván jelenik meg a monitoromon - nem azt mondom, hogy a narancssárga nem jó, de akkor legyen ütõs narancs, mit keres az RGB kódjában a "kék"? (pl szerintem a criticalmass logójában található narancs nagyon eltalált, igazi retró 70-es évek feeling)

-hiányolom a saját versenyalbumot - a belinkeltek sokszor (nem a ti hibátokból) nem mûködnek - nem jó, ha egy másik webtáron vannak

-a képek menüpont (fõleg a felugró újabb ablakok miatt) elég zavaros kialakítású - ráadásul (na talán majd jövõre), érdemes lenne a pályarajzra belinkelt fotókat mind nyári pompában betenni - nagyon szép a téli erdõ, csak tökre nem ugyanúgy néz ki mint a maraton során

-a felsõ véletlenszerû kép algoritmusa hibás, mert néha menüváltáskor ugyanaz jön be, ami az elõzõ témában volt - csak egy plussz sor kellene, hogy matematikailag ennek az esélye ki legyen zárva (hehh, ennek az esélye iszonyat kicsi, de pechetekre nekem egybõl bejött - nézem is - hát mi ez, önmagát frissíti? )

-pár stilisztikai és helyesírási hiba - pl a szponzorok fülön a köszönetnyilvánítás balra van rendezve, pedig stilisztikailag középen lenne helyes

-dicséretes a többnyelvûség, de ha van nyelvválasztás, akkor mindent (képfeliratok, képmagyarázatok) le kellene fordítani, a képeken is - pl a "középtáv" egy angolnak semmit sem mond (szerintem egy külföldi érdeklõdõnek nagyon megnövelné a kedvét a nevezéshez, mert a versenyzõk és szervezõk közötti kommunikációt hangsúlyozná)

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
A palyakijeloles megszervezeset magamra vallaltam, es igerem igyekezni fogok... :)

... de nagyon örülök neki, hogy végre sikerült egy olyan maraton weblapot csinálni (és üzemeltetni), amibe még én is alig tudok belekötni. (nagy szó :D )

Sajnos a grafikahoz kozulunk senki nem ert, ezert a tartalomra probaltunk nagyobb hangsulyt fektetni.

Mi az, amibe bele tudsz kotni?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Mondom, ha a tavalyi fõ problémát (pályakijelölés) idén jól megoldjátok, akkor talán az egyik legjobban szervezett maraton lehettek. Én mindenesetre nagyon várom. ;) Szóval nem ajnározni akarlak benneteket - nehommá' elszálljatok magatoktól :) - de nagyon örülök neki, hogy végre sikerült egy olyan maraton weblapot csinálni (és üzemeltetni), amibe még én is alig tudok belekötni. (nagy szó :D )

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
Koszonjuk.
Igyekeztunk egyszeruen megoldani. (Nekunk is igy egyszerubb.)
...elmeletileg ahogy visszuk fel a celidoket, rogton lathatoak lesznek az eredmenyek is verseny kozben.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Mellesleg gratula az online nevezési rendszerért, ez így nagyon jó, nem kell hibásan formázott doc-okkal szenvedni, sokkal egyszerûbb az egész.

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts

Akkor jól emlékeztem, csak nem értettem mire vonatkozik a "végre". :)
Már tegnap este ki volt írva.

lehet, ma vettem észre.
TREK 6500 DISC
Ez nem egy bicikli. ez egy Trek!
Képeim: http://kep.tar.hu/kerotura

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
Akkor jól emlékeztem, csak nem értettem mire vonatkozik a "végre". :)
Már tegnap este ki volt írva.

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts

Végre? Hány napja is neveztél? :)

múlt7 péntek du
TREK 6500 DISC

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 posts

végre ott van az én nevem mellett is a pipa.

Végre? Hány napja is neveztél? :)

en2002

en2002

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 posts
végre ott van az én nevem mellett is a pipa.
TREK 6500 DISC

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
kiraly ott a nevem
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

me

me

vendég

• fórumtag
  • 22 posts

Ippeg most neveztem on-line. Utalás holnap.
Ha a lé odaért, és minden okés, van valami visszaigazolás? Vagy látható lesz a versenyzõk névsora az oldalon?

Az on-line nevezõk nevezés után azonnal látják a nevüket a névsorban a honlapon. A visszaigazolás az, hogy kapsz egy pipát utólag, amikor megkaptuk a zsetont. Természetesen a feladás/utalás dátuma számít, nem az, hogy mikor jött meg.

A névsor itt van.
Úgy megy, mint a karikacsapágy.

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Nem. A szemem rossz... :(
:) Köszi! Egy f@rok vagyok....
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 posts
Ezek szerint rossz a honlap. :(
A nevezettek listajanal a pipa azt jelenti, hogy megerkezett a penz es elfogadtuk a nevezest.

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Ippeg most neveztem on-line. Utalás holnap.
Ha a lé odaért, és minden okés, van valami visszaigazolás? Vagy látható lesz a versenyzõk névsora az oldalon?
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
OFF

mi az a sauh?

http://forum.bikemag...read.php?t=1861

ON

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

me

me

vendég

• fórumtag
  • 22 posts
Sziasztok!

Így hónap vége elõtt szólok, hogy aki szeretne jönni, érdemes most neveznie, mert egyrészt olcsóbb (3 000 Ft), másrészt most még tudjuk garantálni, hogy a beceneve rákerül a rajtszámára.
Július 1-tõl 4 000 Ft. (Az online nevezésnél is a befizetés idõpontja számít, nem a nevezési lap kitöltéséé.)

Online nevezés
Még több infó
Úgy megy, mint a karikacsapágy.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Szerintem mind ket tavon legalabb 10% tekerhetetlen tandemmel, az altalad leirtak miatt.
Van egy komolyabb emelkedo (ezt sokan tolni fogjak), es van par meredek lejto.
Aztan vannak nehezebben jarhato reszek.

Ha nem lesz elõtte nagy esõzés, lehet, hogy utánatekerünk a távnak és túratempóban végigmegyünk a rövid, vagy középtávon. Jövõre meg élesben.
Vagy ki tudja... :-/

Brick

Brick

vendég

• fórumtag
  • 86 posts

hi!

nem tudtam privit küldeni, megtelt a postád...
megvan még a hely? érdekelne. mennyi /éjszaka? biztos emléxel, tavaly 1ütt voltunk Egerben.

üdv Balázs

A végén összejön az egri társaság:cool2: