A hatterszint tavalyrol orokoltuk. Eleg sokan meg akartak valtoztatni a csapatunkon belul is, de mivel senki nem mondott jobbat, ezert maradt. Most mar tul nagy munka lenne lecserelni, de megjegyzem...-grafika lehetne designosabb, ezt mondtad te is - az az okker háttér nagyon durván jelenik meg a monitoromon - nem azt mondom, hogy a narancssárga nem jó, de akkor legyen ütõs narancs, mit keres az RGB kódjában a "kék"? (pl szerintem a criticalmass logójában található narancs nagyon eltalált, igazi retró 70-es évek feeling)
Akarmilyen hihetetlen tavalyrol nincsenek kepeink, ezert nincs sajat keptar (ha erre gondolsz). Iden nem csak elvisszuk magunkkal a fenykepezogepeket, hanem remelhetoleg hasznaljuk is-hiányolom a saját versenyalbumot - a belinkeltek sokszor (nem a ti hibátokból) nem mûködnek - nem jó, ha egy másik webtáron vannak

A mostani linkeket javitottam.
Teljesen igazad van, de erre olyan egyszeru a magyarazat, hogy verseny utan amikor meg szep napos ido volt, nem lehetett tudni, hogy lesz-e idei verseny. Azaz osszel keszultek az elso kepek... Iden pedig kora tavasztol jartunk fel a hegyekbe... es mostanaban mindig borus vagy eppen szakado esoben voltunk palyabejarason.-a képek menüpont (fõleg a felugró újabb ablakok miatt) elég zavaros kialakítású - ráadásul (na talán majd jövõre), érdemes lenne a pályarajzra belinkelt fotókat mind nyári pompában betenni - nagyon szép a téli erdõ, csak tökre nem ugyanúgy néz ki mint a maraton során
A felugro ablakokat igy talaltuk jobbank.
Hat ez kotozkodes--a felsõ véletlenszerû kép algoritmusa hibás, mert néha menüváltáskor ugyanaz jön be, ami az elõzõ témában volt - csak egy plussz sor kellene, hogy matematikailag ennek az esélye ki legyen zárva (hehh, ennek az esélye iszonyat kicsi, de pechetekre nekem egybõl bejött - nézem is - hát mi ez, önmagát frissíti? )

Ez a honlap volt eletem elso es remelem utolso php "programja". En ezt egy sorban nem tudom kivedeni. Hirtelen ami eszembe jut az mind tul bonyolult ahhoz, hogy erdemes legyen foglalkozni vele. (Session, cookie, minden oldal "tovabbadja", hogy eppen melyik kepet jelenitette meg.)
Ezzel nem ertek egyet.-pár stilisztikai és helyesírási hiba - pl a szponzorok fülön a köszönetnyilvánítás balra van rendezve, pedig stilisztikailag középen lenne helyes

Helyesirasi hibakat majd keresek.

Azaz igazsag, hogy rajtad kivul meg mindenki csak magyarul nezte. Persze nem reg lett kiteve. Ha lesz ra eleg erdeklodo megcsinaljuk..., de jelenleg nincs ra kapacitas.-dicséretes a többnyelvûség, de ha van nyelvválasztás, akkor mindent (képfeliratok, képmagyarázatok) le kellene fordítani, a képeken is - pl a "középtáv" egy angolnak semmit sem mond (szerintem egy külföldi érdeklõdõnek nagyon megnövelné a kedvét a nevezéshez, mert a versenyzõk és szervezõk közötti kommunikációt hangsúlyozná)
Koszi az eszreveteleket.