Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Zemplén Maraton

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1012 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Áruljátok már el, hogy a szinttérképen a "víz" mit takar? Ez víz, mint töltési lehetõség, neadjisten patak, vagy itatópont, csak kaja-nincs-frissítõ? Már bocsi a hülye kérdésért.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Ba'lesZ

Ba'lesZ

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Mind1 nem a helyezés lesz a fontos hanem az hogy 8 órán belül letekerjem. Ha sikerül legalább elmondhatom, innentõl bármi jöhet :-] Ha meg nem akkor még ++ edzés és majd jövõre.

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

... Tavaly olyan durva minõségû utakon mentünk, ahol hosszú ideig csak tolni lehetett a cangát...

Tavaly tenyleg volt egy nagyon brutal szakasz, de az iden kimarad.
Foleg hosszutavon egyszerusiettunk a palyan, de ettol fuggetlenul tenyleg nem ez a legkonnyebb maraton.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hát, pont sikerült kiválasztanod a legnehezebb hosszútávot. Én már sokat indultam hosszú távon, de a Zemplén marci eme távja elég brutális, mégpedig a terep miatt. Tavaly olyan durva minõségû utakon mentünk, ahol hosszú ideig csak tolni lehetett a cangát. Aki még nem indult hosszú távon, annak nem javasolnám hogy itt elinduljon, szerintem inkább válaszd a Bükk100-at!!! Jobban jársz.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Ba'lesZ

Ba'lesZ

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
Sziasztok!

Érdeklõdnék aki ismeri a hosszútávot hogy mennyire kemény a többi marcihoz képest? Ez lesz az elsõ hosszútáv amin indulok de kicsit riasztó a 3100 méteres mászóka. Lesz benne sok pörgetõs meredek szakasz mint pl Szilváson az ördögoldal vagy inkább elnyújtott hosszú emelkedõk? Dolgozik bennem a para hogy nemtom majd teljesíteni :-]

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
köszönöm.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Modositva.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
akkor edzéshiány miatt szeretnék átigazolni 35re.
köszönöm.
ha nem tudsz így név alapján beazonosítani akkor egyéb adatot küldöm priviben.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

thread: mennyire bajos átírni egy nevezést 55rõl 35re? megoltható vagy fújhatom?

Megoldható. (pár kattintás :) )

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
thread: mennyire bajos átírni egy nevezést 55rõl 35re? megoltható vagy fújhatom?
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
"Kérésükre" meg lett cserélve a két idõpont.
Sajnos még mindig van olyan honlap, ahol rosszul van kiírva. (Írtam nekik többször is, de nem válaszolnak...)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Le kell sz*rni,beallitjuk az ulesek koze.Nekem kenyelmes ugyis...aztan probaljon meg beszolni a kaller...Amugy,nem 24-en lesz a Muveszetek Volgye maraton is?

Egy héttel késõbb lesz.

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Le kell sz*rni,beallitjuk az ulesek koze.Nekem kenyelmes ugyis...aztan probaljon meg beszolni a kaller...Amugy,nem 24-en lesz a Muveszetek Volgye maraton is?

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Par hete elkezdtuk intezni a kerekparos kocsit a MAV-nal...
Rogton azzal kezdtek, hogy ne mi mondjuk mar meg, melyik vonathoz kapcsoljak... (Fel voltunk ra keszulve, hogy nem lesz zokkeno mentes.)
Ma kozoltek, hogy arra az idopontra nem tudnak kerekparos kocsit adni. :(

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás
Sátrazni a kemping (Rajt/Cél központ) területén lehet. A sátorhely 1fõ/éj 900 ft-ba kerül.
A sátrazást a panzió intézi, nincs beleszólásunk...
A kerók õrzését meg fogjuk oldani.

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 hozzászólás
Meg van a pipám, meg van a pipám...
:) :) :)

Mi is van akkor ezzel a sátorozós dologgal? Lehet ott szunyálni szombat este vhol sátorban? Hol? Mennyiért?
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"

thread

thread

vendég

• fórumtag
  • 217 hozzászólás

Bár még nincs tömegpiaca a dolognak, hasznos lehetne az útvonalak GPS adatait letölthetõvé tenni (akár txt formában). A térkép alapján úgy tûnik ez meg is van nektek.

Az útvonal oldal aljára belinkeltem...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

nagyon vagány a térkép :-) gyorsan meg is kerestem 1-2 pontot rajta, pl. a szállodát ahol dolgozok, de szomorúan vettem észre, hogy még nem szerepel rajta, azaz szerintem 2000 elõtti a fotó...

még jó lenne, ha be lehetne zoom-olni az utcákra is... :-)

B

OFF Van a Budapest Ortofotó album, hát az egy zseniális könyv, "csupán" Bp légifotói vannak benne összegyûjtve, utcafeliratokkal, hát én naphosszat azt bújom a munkahelyemen. :D Térképmániákusoknak kötelezõ darab.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

oZ

oZ

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Bár még nincs tömegpiaca a dolognak, hasznos lehetne az útvonalak GPS adatait letölthetõvé tenni (akár txt formában). A térkép alapján úgy tûnik ez meg is van nektek.
OK, /oZ :)

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
nagyon vagány a térkép :-) gyorsan meg is kerestem 1-2 pontot rajta, pl. a szállodát ahol dolgozok, de szomorúan vettem észre, hogy még nem szerepel rajta, azaz szerintem 2000 elõtti a fotó...

még jó lenne, ha be lehetne zoom-olni az utcákra is... :-)

B