Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Zemplén Maraton
Indította
era
, 2004. március 09. 17:25
Írta 2005. július 17. - 20:36

Ma voltunk terepen. A betonlapos rajt utáni részen, és még egy-két rosszabb útminõségû szakaszon. Természetesen helyenként volt sár, de a helyzet jobb, mint amire számítottunk. A tegnapi esõ már majdnem felszáradt. Ha vasárnapig nem kapunk nagyobb zuhét, akkor nemigen lesz rosszabb a pálya, mint tavaly. Bikezozo néhány pocsolyánál még árkot is ásott a kiskapájával, hogy levezesse a vizet.
További jó hír, hogy a sokat bírált befutó megváltozik. Nem lesz tekergés a kertek alatt, helyette arra jön vissza a verseny, amerre elindult. A rajt/cél központtól néhány száz méterrel feljebb fordul rá a mezõny a betonlapos útra. Emiatt várhatóan minden táv rövidebb lesz egy picivel. A módosítás rövidesen rajta lesz a honlapon.
További jó hír, hogy a sokat bírált befutó megváltozik. Nem lesz tekergés a kertek alatt, helyette arra jön vissza a verseny, amerre elindult. A rajt/cél központtól néhány száz méterrel feljebb fordul rá a mezõny a betonlapos útra. Emiatt várhatóan minden táv rövidebb lesz egy picivel. A módosítás rövidesen rajta lesz a honlapon.
Írta 2005. július 16. - 20:33

Úgyérzem ma is esett az ESÕ.:scared: Remélem rosszul éreztem
Uncsim felhívom, õ ott lakik...

Uncsim felhívom, õ ott lakik...
Írta 2005. július 16. - 19:07

A vonattal erkezoket kulon rendezok varjak.
Biztositunk csomagmegorzest.
Nem lesz sok ido rajtig, de aki elore benevez, annak percek alatt meglesz a rajtszama.
A vasuti kocsit holnap megprobaljuk megint, bar eleg hatarozottan kozoltek, hogy nem tudnak adni.
Biztositunk csomagmegorzest.
Nem lesz sok ido rajtig, de aki elore benevez, annak percek alatt meglesz a rajtszama.
A vasuti kocsit holnap megprobaljuk megint, bar eleg hatarozottan kozoltek, hogy nem tudnak adni.
Írta 2005. július 16. - 18:59

Ha jól értem akkor leghamarabb f10-re tudunk a rajtnál lenni. Elég lesz az idõ rajtszámfelvételre?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2005. július 16. - 15:50

A vasuttal erkezok Mezozomborig jojjenek.
http://www.zemplenma....hu/railway.php
Eroltettuk a dolgot a MAV-nal, de kozoltek, hogy semmit nem tudnak pluszba adni.
Hetfon meg teszek egy probat.
http://www.zemplenma....hu/railway.php
Eroltettuk a dolgot a MAV-nal, de kozoltek, hogy semmit nem tudnak pluszba adni.
Hetfon meg teszek egy probat.
Írta 2005. július 16. - 15:45

Hol is kell leszállni? S melyik vonattal számoltok Pest felõl? (ha nincs brigás kocsi az nagy szívás, nem lehetett a MÁV-val tárgyalni?)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Írta 2005. július 15. - 18:11

A kölcsönös morgás elkerülése érdekében remélem mindenki hagy idõt a nevezésre, és nem az utolsó pillanatban fog odaérni.
Kerékpáros kocsit ugyan nem "kaptunk", de aki mégis vasúton érkezik, azok 9 óra után is átvehetik a rajtszámot (és nevezhetnek). Várjuk õket a vasútállomáson, hogy gyorsan odaérjenek a rajt/cél központba.
Kerékpáros kocsit ugyan nem "kaptunk", de aki mégis vasúton érkezik, azok 9 óra után is átvehetik a rajtszámot (és nevezhetnek). Várjuk õket a vasútállomáson, hogy gyorsan odaérjenek a rajt/cél központba.
Írta 2005. július 15. - 12:05

húúú, ezt mondd akkor nem kell az alvástémával foglalkoznunk...
Vasárnap odakocsizunk
ez yó döntés volt.
Vasárnap odakocsizunk

ez yó döntés volt.
Írta 2005. július 15. - 09:32

Szombaton egesz nap lehet nevezni.Bár javulna a helyzet, ha mondjuk a verseny napjának reggelén is lehetne nevezni. Nem engem érint, én elõneveztem, de tavaly pl mi "ott és akkor" neveztünk csak, mert az egész "hirtelen felindulásból elkövetett maraton" volt.
Sárra meg készüljetek fel, nem kell sírni, tutira lesz, 1 hét alatt 40 fokban sem szárad fel.
Vasarnap 9 oraig (elfogadjuk) a helyszini nevezeseket. (Remelem a tobbseg nem fel kilenc utan fog erkezni, es minket szidni, hogy miert kell fel orat varni a nevezesnel, rajtszamatvetelnel...)
Ha nem lesz komolyabb eso, akkor a sar elhanyagolhato lesz.
Írta 2005. július 15. - 09:15

Bár javulna a helyzet, ha mondjuk a verseny napjának reggelén is lehetne nevezni. Nem engem érint, én elõneveztem, de tavaly pl mi "ott és akkor" neveztünk csak, mert az egész "hirtelen felindulásból elkövetett maraton" volt.
Sárra meg készüljetek fel, nem kell sírni, tutira lesz, 1 hét alatt 40 fokban sem szárad fel.

Írta 2005. július 15. - 09:01

A jó dolgoknak hamar híre megy...Eddig kétszer annyi elõnevezõ van, mint tavaly volt. Ha a helyszíni nevezõknél is ez lesz az arány, több mint ötszázan leszünk.

"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"
Írta 2005. július 15. - 01:41

Eddig kétszer annyi elõnevezõ van, mint tavaly volt. Ha a helyszíni nevezõknél is ez lesz az arány, több mint ötszázan leszünk. De ezt nehéz elõre megjósolni. Reméljük, kijavul az idõ, lassan eltelik a negyven nap Medárd óta. ;-)
Írta 2005. július 14. - 20:49

Meg reggel javitottam a szintterkepen. Koszi az eszrevetelt.Áruljátok már el, hogy a szinttérképen a "víz" mit takar? Ez víz, mint töltési lehetõség, neadjisten patak, vagy itatópont, csak kaja-nincs-frissítõ? Már bocsi a hülye kérdésért.
Írta 2005. július 14. - 20:47

Írta 2005. július 14. - 20:36

igen száraz lesz és lehet sátrazni...
és nem indul el a domboldal lahar formájában...
és nem indul el a domboldal lahar formájában...
Írta 2005. július 14. - 20:35

bízzunk benne h jövõ7en jó idõ lesz. és h a pálya addigra felszárad új ahogy.
kb mennyien leszünk?

Írta 2005. július 14. - 20:10

Gondolom már nincs szabad szoba a ... Bortó panzióban. Mind1, holnap felhívom õket.
Írta 2005. július 14. - 11:11

Most minden csupa sar 
Vasarnap megyunk terepre, utana tudok majd reszletes infokkal szolgalni.

Vasarnap megyunk terepre, utana tudok majd reszletes infokkal szolgalni.
Írta 2005. július 14. - 09:19

Mennyire ázott szét az útvonal? Felénk (Vértes) tengelyig lehet merülni a dzsúzban...

"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
Írta 2005. július 14. - 05:00

Azokon a pontokon vizet lehet venni.
Ha meg tudjuk oldani, akkor a rovidtavosoknak is lesz egy plusz vizveteli lehetoseg.
Par napon belul pontositom...
Ha meg tudjuk oldani, akkor a rovidtavosoknak is lesz egy plusz vizveteli lehetoseg.
Par napon belul pontositom...