Rendezok fogjak adni a vizet, igaz egy resze kutbol lesz.
Tavaly én pl elsüvítettem mellette, észre sem vettem. Ha kitáblázzátok jó elõre, az jó lenne.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level). GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
A tavalyi rendezés-szervezés a tavalyelöttihez képest rengeteget fejlödött, remélem idén is tudjátok hozni a tavalyi szintet vagy egy kicsit emeltek is rajta.
Thread!
A vízvételi lehetõség alatt mit értsek? Egy kút lesz, vagy gyakorlatilag egy frissítõpont vízkészletre berendezkedve?
Már nem emlékszem, tavaly hogy volt...
Hi!
Már várom a versenyt! Dante, találkozunk! Sõt úgy látom azonos távon indulunk...Majd dumálunk közben, mert eddig mindig közbejött valami
Sietünk a felvezetõ motoros után, s akkor nem tévedünk el
remélem a pályát kicsit egyértelmûbben fogjátok kiszallagozni, mint tavaly, és jó lenne, ha a beérkezõk regisztrálása is zökkenõmentesebben történne, aúgy nagyon zsír a pálya és az egész verseny is!!!!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level). GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Ti hogy mentek? Mert van egy szabad helyem a kocsiban (embernek+paripának), illetve ha nem tudok indulni, akkor +1 paripának, mert ha indulni nem is, de szurkolni, és ismerkedni a hellyel, mindenféleképpen megyek.
Kérdés #1 - a szintdiagrammok frissítve vannak?
Kérdés #2 - a célegyenes hajtûkanyarjára számítani kell még a cél elõtt 10 méterrel?