Hopp. Free Shipping van CRC-n mindenre. Valaki erõsítse meg nekem, ha tudja, hogy ez ránk is vonatkozik e.
akkor megéri most összefogni
egyébként igen, úgy csináltam mintha rendelnék, és valóban nullafontért hoznák.
Hopp. Free Shipping van CRC-n mindenre. Valaki erõsítse meg nekem, ha tudja, hogy ez ránk is vonatkozik e.
Én is beszállnék egy pár fontos tétellel, ami itthon sajnos nem kapható.
Reméljük lesz valaki aki pont rendelne, és megleszünk elegen.
Ma szoltak otthonrol, hogy megerkezett a villam. Igaz egy honapot kellett varni ra, szoval keseru szajiz megmarad...
Nem tudom kinek milyen tapasztalata van a bike-components.de -vel, de nekem az eddigi legrosszabb.
Semmit, és az a baj, hogy nem én intéztem az egészet, így nem tudok reklamálni sem, kétszer elküldték pedig és egyszer sem jött meg mind a mai napig a nyereg, elkeserítõ az egész.És mit mond a futár szolgálat?
Én alapból csak olyan kézbesítési móddal rendelek amit le lehet követni és lehetõleg biztosítva is van.
@Bogre
...Meg MA el kell kuldeni a boltnak a levelet amiben kozlod veluk, hogy TE VELUK allsz szerzodesben, nem fogsz a DHL-nek irkalni innentol fogva. OK visszafizetik neked a villa arat + a szallitmanyozas koltsegeit oriasi bocsanatkeresek kozepette es onnantol fogva ok a DHL-el ugy intezik el a csomag ugyet ahogy csak kivanjak. Ezen feltetelek be nem teljesulese eseten jogi utra terelodik az ugy.
Kivancsian varom a fejlemenyeket
udv