De most frankón ! Annyira megéri Kínából láncot venni ? Mennyit tudtál ezzel spórolni ?van egy szépségem..
RB091923529CN
lekövettem china post trackinggel, és a jelek szerint 14-e óta nem akar pekingbõl elrepülni. Kár, mert kellett volna péntekre. Azért furcsa, mert hetedikén rendeltem (CN-HG50es lánc) ...
Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2013. május 16. - 23:31
Írta 2013. május 16. - 19:54
az lényegtelen, a csomagszám alapján még a magyar posta oldalán is megtaláltam a küldeményt, de ott is csak annyi szerepel, hogy "csomag a célországba elküldve..".
Hát, ebbõl holnapra nem lesz semmi, annyi szent..
Nem a posta érdekelt a dologból.... Nekem küldtek kínából full gagyi SH láncot, de elsõ szóra vissza fizették a pénzt....
Írta 2013. május 16. - 16:57
Honnan rendelted pontosan?
az lényegtelen, a csomagszám alapján még a magyar posta oldalán is megtaláltam a küldeményt, de ott is csak annyi szerepel, hogy "csomag a célországba elküldve..".
Hát, ebbõl holnapra nem lesz semmi, annyi szent..
Írta 2013. május 16. - 14:59
van egy szépségem..
RB091923529CN
lekövettem china post trackinggel, és a jelek szerint 14-e óta nem akar pekingbõl elrepülni. Kár, mert kellett volna péntekre. Azért furcsa, mert hetedikén rendeltem (CN-HG50es lánc) és azóta ilyen lassú a feldolgozás, míg egy másik szintén kínai rendelést 10-én adtam föl, és már tegnap megjött a csomag. (Ahhoz meg nem kaptam tracking nr-t, de legalább gyorsan ideért. Ehhez meg kaptam, hogy rághassam a körmöm, hogy ideér-e vagy sem..)
Ha nagyon nem lesz lánc hétvégére, legfeljebb veszek valami kiciócót, de ez így frusztráló.
Honnan rendelted pontosan?
Írta 2013. május 16. - 14:34
Sok apróságot vettem már Kínából. Ha volt követés, ha nem jellemzõen 3-4 hét volt míg ideért. Így, hogy van követési számod, szerintem egyáltalán ne aggódj! 6 nap elteltével meg végképp ne!lekövettem china post trackinggel, és a jelek szerint 14-e óta nem akar pekingbõl elrepülni.
Írta 2013. május 16. - 13:02
RB091923529CN
lekövettem china post trackinggel, és a jelek szerint 14-e óta nem akar pekingbõl elrepülni. Kár, mert kellett volna péntekre. Azért furcsa, mert hetedikén rendeltem (CN-HG50es lánc) és azóta ilyen lassú a feldolgozás, míg egy másik szintén kínai rendelést 10-én adtam föl, és már tegnap megjött a csomag. (Ahhoz meg nem kaptam tracking nr-t, de legalább gyorsan ideért. Ehhez meg kaptam, hogy rághassam a körmöm, hogy ideér-e vagy sem..)
Ha nagyon nem lesz lánc hétvégére, legfeljebb veszek valami kiciócót, de ez így frusztráló.
Írta 2013. május 15. - 08:55
Kéne egy olcsóbb alkatrész, magában megrendelni nem érné meg.
Írta 2013. május 14. - 14:03
Kösziigen
Köszi a válaszokat!
Gabi , akkor várunk...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2013. május 14. - 07:15
Írta 2013. május 14. - 07:03
Fülee, érdekesen hangzik, de ha ezt tapasztaltad, akkor nehéz vele vitázni.
Én rendeltem múlt héten valamit, a rendelés akkor indult el, mikor levették a PP számla mögötti kártyáról a pénzt. Aztán pár nap múlva írtak egy sürgõs levelet, hogy a választott terméket bizony nem tudják ide postázni. Azóta próbálok mást választani helyette...
Az egyik termék nem raktári készlet a rendelésbõl, lehet megvárják míg fizikai valójában is ott lesz és akkor emelnek a számláról.
Írta 2013. május 14. - 06:53
Én rendeltem múlt héten valamit, a rendelés akkor indult el, mikor levették a PP számla mögötti kártyáról a pénzt. Aztán pár nap múlva írtak egy sürgõs levelet, hogy a választott terméket bizony nem tudják ide postázni. Azóta próbálok mást választani helyette...
Írta 2013. május 13. - 22:57
Írta 2013. május 13. - 18:55
-=B.B.B.=-
Írta 2013. május 13. - 11:24
Sziasztok!
A cyclestore.uk -ról rendeltünk pár cuccot 9-én, de máig nem emelték le a pénzt a paypal számláról?
Érdemes már rákérdezni, h miért vagy várjak még pár napot?
Akkor emelik csak le amikor beérkezik hozzájuk az áru.
Amint megkapták, leemelik és postázzák is.
Kapsz értesítést róla amint történik valami, türelem.
Írta 2013. május 13. - 09:26
Írta 2013. május 13. - 09:14
A cyclestore.uk -ról rendeltünk pár cuccot 9-én, de máig nem emelték le a pénzt a paypal számláról?
Érdemes már rákérdezni, h miért vagy várjak még pár napot?
-=B.B.B.=-