Szóval Iljics ha majd leszel írjál már nekem egy pár ötletet/tanácsot.
Elöre is köszi.
iljics, tud bõvebben mesélni;)
De nem fogja ajánlani mert õt is átbaszták egyszer egy törött RM7 vázzal.
Szóval a pinkbike amerikán kívülre felejtõs!
iljics, tud bõvebben mesélni;)
De nem fogja ajánlani mert õt is átbaszták egyszer egy törött RM7 vázzal.
Szóval a pinkbike amerikán kívülre felejtõs!
Emberek!
Van valakinek tapasztalata/ötlete/véleménye/jótanácsa PinkBike-os használt váz vásárlása ügyben?
Nézegettem az oldalt,nagyon jó 1-2 éves vázak vannak extra jó árakon:lick: ,ha ez itthon lenne....:-)
Csak az a baj hogy az a világ másik felén van ami azért felvet egy-két problémát...drága csomagküldés,az eladó arc becsületessége,stb...:chin:
Szóljatok hozzá.
Köszi
Hali,
Ha valaki tud egy olyan boltot(boltokat)-lehetöleg Németo.ban-ahol vázak széles választéka található(esteleg használt is) akkor adjon címet vagy tippet.
Köszi
Úgy emlékszem volt hirdetése a bikemagban.
Na, ezt jó, hogy mondod, mert amikor én kértem meg a kézbesítõt, hogy várja meg míg megnézem mi van a csomagban, õ azt mondta, hogy amíg nem vettem át, addig nem hagyja kinyitni, utána pedig õ már nem foglalkozik vele. De külön költségen visszaküldhetem a feladónak ...
nó komment
az ebike nincsen reklamozva sehol
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
ez eleg gyakori dolog pedig.
ugy vannak vele, hogy ha a delikvens nem is naluk vasarol, akkor se a konkurrenciahoz menjen, hanem inkabb kevesebbet fizessen, de azt a kevesebbet is nekik.
A futárt pedig igenis meg kell kérni, hogy várja meg, amíg kinyitod a csomagot. Nekem a két hajtómûhöz összesen egy darab csavar érkezett, és aláírt egy papírt, hogy a dobozban amit elõtte nyitottam ki, csak egy darab hajtómûcsavar volt. Se többet, se kevesebbet. + még egy tanú, kollegám.
:mypage:
Tíz féle ember létezik a világon: egyik ismeri a kettes számrendszert, a másik nem.