Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
mondjuk spórolhatsz a vámon. meg ha jól tévedek supergo hozzánk nem szállít

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
mit gondoltok, supergórol rendeljek ide egyenesen mo.ra, (20 dolcsi+gift option)
vagy kérjek meg valakit aki kint tartókodik, hogy szerezze be és õ küldje nekem?

iljics azt javasolta, hogy kérjek meg valakit, de mi ennek az elõnye (ezt már nem kérdeztem.. ;) ?
thx

berglander

berglander

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Csak azt az infót adtam tovább, amit a számlavezetõ bankomnál a K&H-nál kaptam. Nekem sem fogadták el a neten a Visa Electront, ezért kértem cserét Visa Classic-ra. Kitöltöttem egy kérvényt, amit elbírálásra beküldtek a központba. Rá egy hétre jött a válasz, hogy megkaphatom az új kártyát. Jövedelem átutalás ugyan nincs rajta de a lakásrészlet errõl megy, és van is rajta forgalom, tehát megadták, de ez új és kis fofgalmú ügyfeleknék ez nem automatikus.
Ennyi a saját tapasztalatom.

Üdv mindenkinek

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
meggyõztetek

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás
ennek értelmében ugye lehet egy bankkártya is dombornyomott... tehát nem csak a hitelkártyák jók!
WaNNaRiDE

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás
Off:

Tényleg nem akarok belebonyolódni, de frankón a bankkártyák elég nagy része dombornyomott. A hitelkártyák alapól azok, mert ugye elég sok szolgáltatás jár hozzájuk, de éppen ezért magas az éves költségük. Bannkártyából meg te választod ki, hogy akarsz -e dombornyomosat, (és tudod teljesíteni a feltételeket), avagy sem! Nekem 4 kártáym van, ebbõl 2 elektronikus, 2 meg dombornyomott. 2 a cégem nevén van, és 2 a saját bankszámlámhoz tartozik. És sima bankkártya mind1ik. Illetve valami OTP motyóka miatt van 1-2 ezer forint hitelkeret, de ennyi! Mind 2 dombornyomossal rendszeresen szoktam interneten vásárolni.

ON!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ami dombornyomott, az hitelkártya ;) ami nem dombornyomott, az bankkártya. ennyi. és nem kell a hitelkártyán pénznek lenni, pont ezért engednek csak ilyet használni, elég, ha hitelkeret van még rajta.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

Visa Electron tényleg nem jó, csak a dombornyomott "komolyabb" kártyák, amin a név dombornyomott. Ezeknek vagy az éves kártyadíja magasabb, vagy rendszeres jövedelem átutalás esetén kérhetõ a bankoktól. Ezek egy részéhez van valamiféle minimumösszeg aminek a számlán kell lenni.

Az OTP-nél konkrétan 300e Ft, de ha legalább 3 hónapja van náluk számlád akkor 150e Ft , és kb 1-2 hétig rajta kell lennie a számládon, míg kész nincs a kártya. Utánna akár 5 Ft is elég rá.... Érdemes egyébként dombornyomosat szerezni, mert jó dolgok vannak a neten. Meg külfödlön jobb helyeken csak azt fogadják el......

rob: Nem az a lényeg, hogy hitelkártya legyen, hanem, hogy dombornyomos, és legyen rajta lé!

Üdv!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

berglander

berglander

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Visa Electron tényleg nem jó, csak a dombornyomott "komolyabb" kártyák, amin a név dombornyomott. Ezeknek vagy az éves kártyadíja magasabb, vagy rendszeres jövedelem átutalás esetén kérhetõ a bankoktól. Ezek egy részéhez van valamiféle minimumösszeg aminek a számlán kell lenni.

forest

forest

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.146 hozzászólás
nem tom ezek voltak-e már,de beírom!www.cycles4u.de ;www.bike-discount.de ;www.hibike.de ;www.bicycles.de

compressor

compressor

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Nálad van a pont Rob!Köszi...

visa electron és mastercard cirrus/maestro kártyát (electronic use only, rá van irva) nem fogad el, mert nme kapcsolódik hozzá hitelkeret automatikusan. (azaz nem hitelkártya, hanem bankkártya)

"Boldogok a heringek...."

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
visa electron és mastercard cirrus/maestro kártyát (electronic use only, rá van irva) nem fogad el, mert nme kapcsolódik hozzá hitelkeret automatikusan. (azaz nem hitelkártya, hanem bankkártya)

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

E BAY szakik segítsetek!
Nem tudom magam regisztrálni.VISA ELECTRON kártyát elvileg el kéne fogadnia,beütöm a számát és a lejárat dátumát és állandóna azt írja ki hogy nem jó a kártya száma.
Nem vágom hogy mi a para....

Nem csak a dombornyomott kártyákat fogadja el?
WaNNaRiDE

compressor

compressor

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
E BAY szakik segítsetek!
Nem tudom magam regisztrálni.VISA ELECTRON kártyát elvileg el kéne fogadnia,beütöm a számát és a lejárat dátumát és állandóna azt írja ki hogy nem jó a kártya száma.
Nem vágom hogy mi a para....

karakoram

karakoram

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.558 hozzászólás
Off
Ezt valaki aki odaát van, nem tudná nekem hazahozni valahogyan?
http://cgi.ebay.com/...7150105781&rd=1

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Vettem.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Iljics szokott kimenni Amerikába?

Onnan még nem rendeltem, de Ausztriában és Németorszában van haverom, onnan már igen. Ha valami kisebb cucc kell valakinek, segíthetek.(ha nem külföldre rendelsz többnyire ingyenes a kiszállítás) Röhej hogy bizonyos cuccokat mennyiért lehet ott megvenni! + Az ottani boltosok nagyon korrektek. Itthonihoz képest léláron rendeltem számítógépházat ill. akváriumszûrõt és még ajándékot is adtak hozzá!

Nem.
A cuccok jönnek onnan;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Iljics szokott kimenni Amerikába?

Onnan még nem rendeltem, de Ausztriában és Németorszában van haverom, onnan már igen. Ha valami kisebb cucc kell valakinek, segíthetek.(ha nem külföldre rendelsz többnyire ingyenes a kiszállítás) Röhej hogy bizonyos cuccokat mennyiért lehet ott megvenni! + Az ottani boltosok nagyon korrektek. Itthonihoz képest léláron rendeltem számítógépházat ill. akváriumszûrõt és még ajándékot is adtak hozzá!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

compressor

compressor

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Köszi.Megpróbálom.

Szerintem írj neki privit hogy mi kéne és ha van akkor hoz;)erre szakosodott.:D

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Köszi,megidézem Iljics kollégát,már ha "vonalban" van.
Szóval Iljics ha majd leszel írjál már nekem egy pár ötletet/tanácsot.
Elöre is köszi.

Szerintem írj neki privit hogy mi kéne és ha van akkor hoz;)erre szakosodott.:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.