Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

Én is rendeltem az ebikeról, türelmesen kivártam a két napot, aztán elkedztem hivni õket. Ki volt kapcsolva, aztán nem vették fel, aztán nagy nehezen felvették. Akkor mondták, hogy a féktárcsa adapterre várnak. Ja, persze elõtte irtam nekik emilt is, amire a telefonos megkeresésem után válaszoltak.. A honlapon, ha jól értelmeztem, akkor úgy van, hogy ami nincs raktáron azt is kihozzák 48 órán belül vagy vmi ilyesmi, de mindenesetre le volt irva, hogy haladéktalanul válaszolnak, ha késnek, no ez nem történt meg, de mindegy. Összességében meg vagyok velük elégedve, bár a rendelt B+ pedál már gyárilag tök karcos volt, de mindegy, mert egyébként is olyan lett volna. Meg már olyan is.

A bike+ szinte tutira karcos fõleg ha csomagban hozzák mert nincs külön doboza és már a szegecsek is benne vannak ezért karcos alapból:(
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts

ja, most néztem, én is pénteken írtam,
és ma válaszoltak, de korábban (bár könnyen lehet,
hogy pont a tömeges lebetegedések ideje alatt :chin: ) volt 2 levelem is, ami eltûnt a süllyesztõben.
ettõl függetlenül nálam is zsír.
van viszont pár termékük, aminek az utóbbi hetekben kellemetlenül megugrott az ára

Például a kerékagyak ára,legalábbis az eddigi liataárhoz mért -20% helyett "csak" -10% van,ami elég nagy árkülönbözet
Azt nem tudja vki,hogy lehet-e kapni az ebikenál országútis felniket,mert kiírva nincsen,de agyakat meg mégis forgalmaznak,most akkor van?
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

Andrew Wolf

Andrew Wolf

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,844 posts
Én is rendeltem az ebikeról, türelmesen kivártam a két napot, aztán elkedztem hivni õket. Ki volt kapcsolva, aztán nem vették fel, aztán nagy nehezen felvették. Akkor mondták, hogy a féktárcsa adapterre várnak. Ja, persze elõtte irtam nekik emilt is, amire a telefonos megkeresésem után válaszoltak.. A honlapon, ha jól értelmeztem, akkor úgy van, hogy ami nincs raktáron azt is kihozzák 48 órán belül vagy vmi ilyesmi, de mindenesetre le volt irva, hogy haladéktalanul válaszolnak, ha késnek, no ez nem történt meg, de mindegy. Összességében meg vagyok velük elégedve, bár a rendelt B+ pedál már gyárilag tök karcos volt, de mindegy, mert egyébként is olyan lett volna. Meg már olyan is.

bwoay

bwoay

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
ja, most néztem, én is pénteken írtam,
és ma válaszoltak, de korábban (bár könnyen lehet,
hogy pont a tömeges lebetegedések ideje alatt :chin: ) volt 2 levelem is, ami eltûnt a süllyesztõben.
ettõl függetlenül nálam is zsír.
van viszont pár termékük, aminek az utóbbi hetekben kellemetlenül megugrott az ára

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Most vagy én vagyok szerencsés vagy ti nem ... :rolleyes:
Amit kihoztak bukót a gyerkõcnek, nem olyan színû volt mint amit kértem, írtam pénteken, hogy ki lehet-e cserélni, meg ilyesmi. Ma már válaszoltak is, hogy persze, IRL csere pesten vagy postás.
Nálam eddig zsíííír az ebike. :)

bwoay

bwoay

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
Rob,
jogos, de valami visszajelzés ilyenkor tényleg nem ártana,
anélkül nehéz megállapítani, hogy a nagykerre várnak,
vagy egyszerûen elfeledkeztek a rendelésrõl.

most a servercserével kapcsolatban írják az ebike-osok,
hogy a termékek státuszának frissítését is megoldották,
ami szerintem egy jó pont (már amennyiben tényleg sikerült),
mert az tényleg nem volt kóser.
az e-mailekre sajnos csak szaggatottan válaszolnak.
arra tudok gondolni, hogy nagyon beindultak a rendelések és nincs kapacitásuk válaszolni a levelekre,
de persze ez akkor sem jó így.

Én egy hete rendeltem jópár cuccot, a fele piros kosaras volt,
de szerencsére kiderült, hogy valójában csak az egyiket nem tudják azonnal küldeni. Arról le is tettem, a többi pedig rendben és rövid idõn belül megérkezett.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
vagy inkább ennyit a magyar nagykerekrõl :P
ha ott lenne ugyanis, akkor már megkaptad volna.
minden netes csomagküldõ eleve hendikeppel indul az ilyenek miatt.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 posts
  • LocationBudapest
Mázlisták. Én április 11.-én rendeltem több dolgot, köztük piros kosarast is, felbuzdulva a hozzá fûzött marketingszövegükön. 18.-ikán írtam nekik, hogy mi a helyzet mivel erõsen letelt a 48 óra, még aznap küldték a választ, hogy bocsi de néhány dolgot nem tudnak küldeni, és ezeknek a beszerzése után jártak utána. Most május 8.-ka van és azóta semmi hír. A bosszantó, hogy ráadásul nem is nekem kell a motyó. Telefon szám, emilcím is meg van adva, de még csak nem is szóltak, hogy kb mikorra vár6ó. Ennyit az E-bike-ról.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A zöld kosár az mindig tuti, ha egy darabot kérsz. Többnél nem ellenõrzi a rendszer, hogy van-e még egy. :)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Endre, mikor mész a ridebikebe?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

ebike: vasárnap rendeltem 8 zöld kosaras cuccot, ma délben itt volt és semmi nem hiányzott. de minek írtam ezt le? :chin:

Hogy én örüljek:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
ebike: vasárnap rendeltem 8 zöld kosaras cuccot, ma délben itt volt és semmi nem hiányzott. de minek írtam ezt le? :chin:

Shaman

Shaman

vendég

• fórumtag
  • 237 posts
nyilván egy boxxert fõleg ha csak azt rendelsz nincs ember aki kifelejt
Keep hands on bike at all times....

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts

egy gyors ebikeos tapasztalat...

Én csütörtökön délután 2-kor rendeltem egy boxxer race-t, és hétfõn reggel 10-kor már nálam volt! Szóval nekem eddig bejött...

Shaman

Shaman

vendég

• fórumtag
  • 237 posts

Innen még nem rendeltem, de máshonnan már igen. Áfát fizetsz, mindenképp! De ha az õ áraikban már benne van az ottani ÁFA (MWST), akkor itthon már nem fizetsz ÁFÁt. Na most náluk 16%, nálunk 25%, ha van eszed, akkor náluk fizeted! Amúgy csak postaktg. van. EU-n belüli postaköltségek.. nos, van olyan bolt, ami 10 EUR összegért postázta a cuccot es van olyan aki 20-ert...

pktg attól függ, hogy milyen típusú biztosítást kérsz rá.. ha kérsz egyáltalán..

edit: én is hallottam h csökkentek az eun belüli pktgk, de én ezt nem vettem észre...

Shaman

Shaman

vendég

• fórumtag
  • 237 posts
egy gyors ebikeos tapasztalat...
rendelési emailem a gépükön vhogy elkeveredett., felhívtam õket, maximálisan készségesek voltak, elintéztük...
megérkezett a csomag. másfél héttel rendelés után.
elég sok különbözõ alkatrészt rendeltem, ezért a dobozban kibontáskor cseppet káosz volt, ami senkit sem zavar, csak így nehezebb áttekinteni, hogy mit is tettek bele.
és ahogy annak lennie kell
kifelejtettek négy belsõt.

lekéstem a nyitvatartási idõt, hnap tel.
edit:ennyi.
edit2: ergo nem szabad túl sok kül cuccot kérni

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 posts

Sziasztok! Nekem is lenne egy online boltos kérdésem: Rendelt már vki valaha http://bikecomponents.de -tõl? Elvileg itt vannak a közelben,mármint németországban és nagyon barátságos némyelyik cucc ára. Szerintetek,ha onnan rendelek csak posta költséget kell fizetnem vagy esetleg lesz bármilyen plusz ár? (Áfa stb?) És még egy kérdés,ha jól emléxem vhol olvastam hogy csökkentek az eu-n belüli küldési költségek 12euróra,ez igaz vagy én emléxem rosszul? Elõre is köszönöm a segítségeteket!

Innen még nem rendeltem, de máshonnan már igen. Áfát fizetsz, mindenképp! De ha az õ áraikban már benne van az ottani ÁFA (MWST), akkor itthon már nem fizetsz ÁFÁt. Na most náluk 16%, nálunk 25%, ha van eszed, akkor náluk fizeted! Amúgy csak postaktg. van. EU-n belüli postaköltségek.. nos, van olyan bolt, ami 10 EUR összegért postázta a cuccot es van olyan aki 20-ert...
WaNNaRiDE

_A

_A

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 posts
Sziasztok! Nekem is lenne egy online boltos kérdésem: Rendelt már vki valaha http://bikecomponents.de -tõl? Elvileg itt vannak a közelben,mármint németországban és nagyon barátságos némyelyik cucc ára. Szerintetek,ha onnan rendelek csak posta költséget kell fizetnem vagy esetleg lesz bármilyen plusz ár? (Áfa stb?) És még egy kérdés,ha jól emléxem vhol olvastam hogy csökkentek az eu-n belüli küldési költségek 12euróra,ez igaz vagy én emléxem rosszul? Elõre is köszönöm a segítségeteket!
És Jézus szóla hozzájuk: - Mondjátok, ki vagyok én?
És õk felelék: - Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégsõ értelme tárul fel elõttünk.
És Jézus ismét szóla: - Mi???

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
nem is õk hozzák, hanem a fedex asszem. legalábbis ki tudtam választani hungary, csak a végén a piros gombot nem nyomtam még meg
de vámot (ha giftként kérem) kell fizetni?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Így van.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.