Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
A pixmania oldalárol egy link-el jutottam oda.
Így néz ki az oldal.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
hogy követhetõ nyomon? én próbálkoztam vele, de nem sikerült a DHL-honlapján keresztül

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Ugyan nem bicajalkatrész, de gondoltam megosztom a tapasztalatokat.
A pixmania.com-ról rendeltem egy fejhallgatót, és meglepõen gyorsan ideért. Pénteken adták fel a csomagot Párizsban, a DHL hozta és hétfõ délelõtt megkaptam vidéken. Végig nyomonkövethetõ hogy hol jár a csomag.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Nagyon hibás az elképzelés sajna :( Itthon sajna nem tudnak/mernek rendelni 3 konténer XTR szettet, hogy jó árat kapjanak a gyártótól/forgalmazótól, mint németeknél, mert nem tudják eladni. Kicsi a piac itthon.
Inkább ajánlom a www.cycles4u.de - t, vagy a www.hibike.de -t.
Velük még nem volt rossz tapasztalat, és occsóak.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
a bike-discount.de -t nézegettem, egyenlõre szokom a gondolatot :)

Az hibás elképzelés, hogy ha németországban most 20000 körül kapni egy hajtómût, akkor elõbb-utóbb ez az árszint begyûrûzik kishazánkba is?

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

Ha németországból rendelek valamit, akkor jól értem, hogy ÁFÁt nem kell fizetni már rá, de vámot igen? Mennyit kell még rászámolni a postaköltségre, és vámra? Egy DeoreLX hajtókart szeretnék beszerezni a közeljövõben... (kb 80€ )

X.

áfát fizeted! az unió olyan, mintha országon belül vásárolnál! tehát, ami a bringabolt oldalán fel van tüntetve euro-ban, azt leperkálod + postaköltség. ennyi az egész

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Honnan akarod?Mert van pár hely amiben teljesen megbízhatsz és max egy hét alatt itt a cuccod,míg volt olyan ahonnan 2hónapot vártam..

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Ez egyre jobban hangzik :)

Olyan létezik, hogy egy tapasztaltabb kolléga rendeléséhez betársulnék, egyrészt jobban jönnénk ki - gondolom - szállítási költség ügyében, másrészt nekem meglenne a biztonságérzetem. Meg németül sem tudok kicsit sem, és ez sem elõny... :chin: :)

X.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
ha unióból rendelsz uniós országba akkor csak a vételár + a szállítási költség van (amit általában pontosan feltüntetnek a honlapon, ha online boltból vásárolsz) ja meg az átutalás díja ha nem kártyával fizetsz

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Vámot??Miért kéne vámot fizetned?Az Unióban nincs vám ilyenekre,megfizetsz minden a Német adóval.A postaköltség max 20euro

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Ha németországból rendelek valamit, akkor jól értem, hogy ÁFÁt nem kell fizetni már rá, de vámot igen? Mennyit kell még rászámolni a postaköltségre, és vámra? Egy DeoreLX hajtókart szeretnék beszerezni a közeljövõben... (kb 80€ )

X.

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Persze hogy tudom, hisz Te vagy az egyik legnagyobb magánimportõr ezen a fórumon. Csak az ilyen Magellánboy féle emberkék miatt írtam, hogy nem kell beparázni a rendeléstõl. Vidékre kiviszik, csak ki kell várni...

Tüzes Paripám

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Azert remelem tudod hogy rossz embernek magyarazod hogy honnan mit es hogyan lehet hozni ;)

Valami miatt bizonyos EMS csomagokat Budapesten belul nem visznek ki. Ez van. Nekem is volt olyan amit kihoztak, es volt olyan amiert be kellett menni, de ok sem tudtak megmondani milyen logika alapjan.

EU-n belul es orszagon beluli feladotol meg szep hogy kiviszik a nem utanveteles csomagokat, mivel semmilyen vamkezeles nem vonatkozik ezekre a csomagokra.
De pl. eu-bol jovo utanveteles csomagert mar be kell menni az Orczy terre :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

Mi az a Gap gatyo es miert olyan nagy szam?

Semmi extra. Egy ruházati cég aminek semmi köze a bringázáshoz, de a világon csak 3 országban lehet kapni USA, Anglia és Franciaország!
És baromi kényelmesek jó az anyaguk, a fazonuk. A nagy márkák elbújhatnak mellette minõségben.

Tüzes Paripám

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

Nem ertem ezt mi alapjan hoztad fel.

Ket dologrol beszeltunk amikor nem viszik ki hazhoz:
1. utanveteles csomag
2. Budapesti a cimzett

Erre jossz hogy kivittek a csomagodat videkre utanvet nelkul, gratula ;)

Csak azért mert ezt a csomagom is kihozták, házhoz. Hihetetlennek tartom, hogy a fõvárosban ne kézbesítsenek házhoz csomagot, akár külföldrõl is, fõleg ha nem kell semmit fizetned rá. És csak azért hoztam fel, mert ez a csomag nem eu-ból jött hanem az nagy Ámerikából, ahonnan mindent sokkal körülményesebb behozni, mint bárhonnan. És mégis házhoz jött.
Úgy tûnik mégiscsak jobb "vidéken" élni?:)

Tüzes Paripám

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Mi az a Gap gatyo es miert olyan nagy szam?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Gap nadrág...jómegy:)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Nem ertem ezt mi alapjan hoztad fel.

Ket dologrol beszeltunk amikor nem viszik ki hazhoz:
1. utanveteles csomag
2. Budapesti a cimzett

Erre jossz hogy kivittek a csomagodat videkre utanvet nelkul, gratula ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Vole: megjött a csomagom USA-ból és kihozták, nem kellett menni érte sehova és no vám, mert rá volt írva hogy GIFT. Igaz majd 3 hétbe telt mire ideért. (két karbon Easton EC90-SL kormány + egy Gap gatyó). USPS air Mail-lal. Csak ismerõsnek kell küldenie ajándékként ez a titok! Az mondjuk hozzátartozik hogy nem pesti vagyok hanem 24km-re lakom!

Tüzes Paripám

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

mondj egy olcsó helyet !

nem papírpénz, hogy ilyen lassan essen le ;) picit segítek: apróhirdetõ és a sárga hirdetések között keresgélj :D