Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Hajoval min. 2 honap ;)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en nem mondtam, hogy szet kell szedni. azt mondtam, hogy nekem milyen tapasztalataim vannak. es ha tovabb akarnek kotoszkodni, akkor listaznek neked par tucat fulltelos CC vazat ;)

az tuti hogy legipostaval egy ket het alatt ittvan, hajoval valami honapokat rebesgettek a hozzaertok. de ez nem biztos.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

en mikor a Yetit vettem, akkor osszesen 38 dolcsi postakoltseget fizetett az elado. Kette szedte a vazat es kulon adta fel oket. USPS-el jott [sima legiposta] ez tavaly nyaron volt.

Sajna a merevvázat nem lehet szétszedni, vannak it CC-sek is, nem csak FR arcok. :P FElhívtam a postát és szerintük csak a légipostával érkezõ csomagokra van korlátozás, ha hajóval jön akkor lazán belefér. Mondták, hogy láttak már sok vázat. meg bringát is, szóval nem lehetetlen a dolog. Köszi a segítséget!

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
en mikor a Yetit vettem, akkor osszesen 38 dolcsi postakoltseget fizetett az elado. Kette szedte a vazat es kulon adta fel oket. USPS-el jott [sima legiposta]

ez tavaly nyaron volt.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

ha egyáltalán lehet USA-ból M.o.-ra vázat küldeni (a magyar posta és a méretek miatt)

Nálam is ez a fõ probléma. Európában egyedül a Magyar Posta nem fogad olyan méretû csomagot amiben esetleg belefér egy váz, minden más ország igen. Tehát marad valamelyik futárcég. Régebben hirdetett valaki egy szállítási szolgáltatás, ahol egy amerikai depóba lehet rendelni és konténerben hazahozzák az összes cuccot. Vagy keresek valakit Szlovákiában.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
aza a gáz, ha online boltból rendelsz az usa-ból akkor ott értéktõl függ a postaktg. Namost ha pl egy 30$-os alkatrészre 60$ postaktg-t. számolnak akkor nem lepõdnék meg a 300$-on egy vázra. És általában ezek a cégek nem az USPS-t szeretik, hanem FedEx, UPS, DHL, stb.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Merevvaz nem fer bele a Magyar postai csomagmeretbe. Valszeg LCs erre gondolt ;)

Ossztelos vazat mindenkepp szet kell szedni, ugy mar belefer, de igy is van ami csak ket csomagba, bar ez fugg a feladotol is.
UPS eleg draga, az lehet is $300, de a USPS olcsobb, mert az a helyi posta.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
lcs: ugye most csak viccelsz? jaj tudom iljics kijár repülõvel és a hóna alatt hozza be :P

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
ha egyáltalán lehet USA-ból M.o.-ra vázat küldeni (a magyar posta és a méretek miatt)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
utoljára vázra boltból international shippingnek 170 dolcsit olvastam (ha jól emlékszem ez ups), de ennél azért olcsóbban is ki lehet jönni.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Van valakinek tapasztalata az amerikai postaköltségekkel kapocsolatban. Konkrétan az édekel, hogy mennyibe kerül egy normál váz szállítási díja. Engem 300 dollárral riogatnak, de szerintem csak összekever valamit. Köszi!

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

Szerintetek mennyire porozzam be a 66VF lábait hogy jó használtnak (kb. 175 EUR értékû) tûnjön ? :D:D:D

Ha jól tévedek akkor akármennyire porozhatod. Vámon a _számlán szereplõ_ összeg a mérvadó.
(szóval ha el tudod intézni, hogy 175euró alatti összeg szerepeljen a számlán, akkor...)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

Jamiroquai

Jamiroquai

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Nagyon szépen köszönöm.

Szerintetek mennyire porozzam be a 66VF lábait hogy jó használtnak (kb. 175 EUR értékû) tûnjön ? :D:D:D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Úgy tudom 120$ ~ kb 27000Ft.

Nem dollárban, hanem euróban van meghatározva a vámmentes keret. Ennek összege jelenleg 175 EUR. Barátunk a www.vam.hu
http://vam.gov.hu/vi...?elementId=2492

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,739 posts
Szerintem nem kézipoggyászra gondolt, hanem a kofferra... :) Kéziben én sem mernék ilyenekkel megpróbálkozni.

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Egy villát felngednek poggyászként az utastérbe? Az USA-ban? Ez nekem új!

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Úgy tudom 120$ ~ kb 27000Ft.

:love: I Love Kolim!!!!!!!

Tüzes Paripám

Jamiroquai

Jamiroquai

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Nem tudjátok véletlenül, hogy mi most egy USÁból jövõ cucc felsõ vámmentes határ árértéke? A cumót (villa) a repülõn hoznám poggyászban.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Én is megírtam nekik, hogy mit hagytak ki (lentebbi hozzászólásomban említve) és azt írták, küldjem vissza, meg a számláról egy másolatot egy kísérõ-reklamáló levéllel és akkor majd foglalkoznak vele. a hangnem is ilyen volt. ezen azért meglepõdtem.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Katanga

Katanga

vendég

• fórumtag
  • 65 posts
További fejleményrõl tudok beszámolni a bike-discount.de-rõl. Mint nemrég írtam tíz tételbõl kettõ kifelejtve, egy fék helyett egy másik (olcsóbb) típust küldtek. Miután megírták, hogy a visszaküldött darab helyett visszautalják a pénzt postaköltséggel (5200,-Ft) együtt, mivel amit kértem nincs már, elküldtem a számlaszámot, és megírtam a postaköltséget. Erre gyorsan találtak mégiscsak dualcontrolos fékszettet, elküldték, és a postakölségrõl nagyvonalúan megfeledkeztek. Az áraik jók csak hát nem tudom merjek-e ezek után bármit is rendelni.