Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Started by
xcbiker
, 2004. February 28. 03:45
Posted 2006. March 23. - 13:48
Igen. Sajnos létezik ilyen, de általában a nagykerek hibájából.
Pl.: A BIKER 4 HÓNAJA ÍGÉRI AZT A ROHADT MONOBLOKKOT NEKEM
Pl.: A BIKER 4 HÓNAJA ÍGÉRI AZT A ROHADT MONOBLOKKOT NEKEM
Posted 2006. March 23. - 13:44
hát...
Én eddig egyszer probáltam rendelni az ebikeról...
3termékbõl egy volt nekik raktáron, a másik kettõt vártam.
vártam, vártam
felhívtam õket többször is. "majd jön, a napokban"
a vége az lett hogy beszereztem õket máshonnan és így a maradék egy terméket se kértem, merthisz postaköltség ugye..
Nem mondom azt hogy nagyot csalódtam, de nemis az a hip-hop ügymenet.
Én eddig egyszer probáltam rendelni az ebikeról...
3termékbõl egy volt nekik raktáron, a másik kettõt vártam.
vártam, vártam
felhívtam õket többször is. "majd jön, a napokban"
a vége az lett hogy beszereztem õket máshonnan és így a maradék egy terméket se kértem, merthisz postaköltség ugye..
Nem mondom azt hogy nagyot csalódtam, de nemis az a hip-hop ügymenet.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2006. March 23. - 13:40
Nekem eddig soha nem volt szállítási problémám velük. Van ott egy telefonszám, amit ha felhívsz akkor 90%-ra megmondják, hogy mikorra küldik az épp piros kosaras terméket.
Posted 2006. March 23. - 12:46
Es honnan tudjam mikor megrendelem, hogy epp az a piros kosaras cucc egy nap alatt lesz vagy egy honap alatt, esetleg nem is lesz?
Nagyon hulye rendszer ez a piros kosarazas.
Zold van, piros nincs. Akkor tegyenek be egy keket is ami meg "talan rendelheto".
Nagyon hulye rendszer ez a piros kosarazas.
Zold van, piros nincs. Akkor tegyenek be egy keket is ami meg "talan rendelheto".
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. March 23. - 12:27
Én csak egy dolgot szerettem volna rendelni ami piros kosaras volt, de ez ajándék lett volna. Egy hét volt rá hogy megérkezzen. Gondoltam megérdeklõdöm emailben, hogy belefér-e. Hát az egy hét alatt nem is válaszoltak .
Posted 2006. March 22. - 22:08
Vole: Én 2 dolgot is vettem, ami piros kosaras volt. 48 órán belül már a kezemben voltak...
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2006. March 22. - 20:47
vole: ne legyél hülye. ha van a nagykerben akkor elhozzák és kiszállítják. a zöld ami fizikailag van bent a boltban.
Posted 2006. March 22. - 19:32
Ez semmi, en egy masik netes aruhazbol nem bringas termeket rendeltem, eloszor januar elejen, miutan ket- harom het mulva sem jott cucc, irtam nekik, kiderult hogy nincs abbol amit rendeltem, rendeltem ujra, masik termeket, ujabb ket - harom het, arrol is kiderult hogy nincs, jo, ekkor mar kicsit ideges voltam, ujabb rendeles, azota sem jott meg amit rendeltem. Raadasul mindegyik 60-80e forint erteku rendeles volt. Ennyit errol
Az ebike -al nekem az a bajom, hogy fel van toltve 10000 cucc, de ennek csak a toredeke rendelheto. Kerestem ma par cuccot, sorra jottek a piros kosarak. Akkor mi a jo istenert van fent, ha ugysem lehet rendelni? Csak hogy jol nezzen ki hogy sok fele cucc van? Persze baromi olcso, csak epp nem lehet rendelni.
Attol hogy felrakom a webaruhazamba az Enzo Ferrarit 20 millaert meg az M6 -os BMW -t 4millaert, es egyik sem rendelheto mivel nincs es nem is lesz nalam, attol meg nem lesz jobb az oldal. Akkor mi ertelme?
Az ebike -al nekem az a bajom, hogy fel van toltve 10000 cucc, de ennek csak a toredeke rendelheto. Kerestem ma par cuccot, sorra jottek a piros kosarak. Akkor mi a jo istenert van fent, ha ugysem lehet rendelni? Csak hogy jol nezzen ki hogy sok fele cucc van? Persze baromi olcso, csak epp nem lehet rendelni.
Attol hogy felrakom a webaruhazamba az Enzo Ferrarit 20 millaert meg az M6 -os BMW -t 4millaert, es egyik sem rendelheto mivel nincs es nem is lesz nalam, attol meg nem lesz jobb az oldal. Akkor mi ertelme?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
vendég_kerekeske_*
Posted 2006. March 22. - 19:21
Sok jó hangzott el a dicsõ "ebike.hu" netes áruházról, most mondanék egy kis negatívumot is: szakítva a hagyománnyal, 4napon keresztül szartak értesíteni, hogy nem jön a cucc, mert még be kell szerezni ezt-azt, + az egyik cateye hátsó lámpa csak áprilisban lesz. Hmm... akkor szóltak volna? ki tudja... Miután felvettem velük a kapcsolatot mailben, ("hát mégis, hogy vannak?") akkor is elég kurtán válaszoltak és tulajdonképpen nem tudták megmondani, mikorra várható a cucc.... Nem lenne olyan gáz, de hát olyan rohadtul jó idõ van én meg stucni nélkül nehezen mozgok.
Összegezvén, kicsit hanyagul bántak a jóval több mint 50-ezres rendeléssel, holott szerintem elsõ a vevõ. Remélem ez egyedüli eset marad, és még megjön a kedvem, hogy náluk vásároljak, mert pillanatnyilag kicsit tovaszállt a rajongás.
Összegezvén, kicsit hanyagul bántak a jóval több mint 50-ezres rendeléssel, holott szerintem elsõ a vevõ. Remélem ez egyedüli eset marad, és még megjön a kedvem, hogy náluk vásároljak, mert pillanatnyilag kicsit tovaszállt a rajongás.
Posted 2006. March 21. - 22:09
Hát pl. itt nem a méret számít
http://www.pricepoin...hippinginfo.htm
és mintha itt is csak érték lenne, kivéve a villa, váz, stb.:
http://www.cambriabi...es.asp#shipping
persze vannak akik súlyra számolnak
http://www.pricepoin...hippinginfo.htm
és mintha itt is csak érték lenne, kivéve a villa, váz, stb.:
http://www.cambriabi...es.asp#shipping
persze vannak akik súlyra számolnak
Posted 2006. March 21. - 21:12
Azt én is tudom, csak a miheztartás végett írtam egy hivatalos árat. Egyébként is a UPS nem az olcsóságáról híres. Szerinted miért szállíttatunk külföldrõl/külföldre más céggel?VV: az sok, nagyon sok
nekem 58$-ért jött a weyless haza, usps airmail parcel post
1 hét
Posted 2006. March 21. - 20:44
VV: az sok, nagyon sok
1 hét
1 hét
Autist Team:)
Posted 2006. March 21. - 20:39
Posted 2006. March 21. - 19:51
Posted 2006. March 21. - 19:15
Én is kaptam már szétszedetlen fullyt és nem volt gond a mérettel.Egyben az USA-ból most az USPS 88 dolcsi körül indul,Kanada 170Cad.De az online boltok ritkán dolgoznak USPS-el,ezért náluk 160usd-tõl kezdõdik a szállítás,repcsi 4-7 nap,hajó.....
Posted 2006. March 21. - 19:04
a postakoltseg tomeg fuggo nem osszeg fuggo.
az, hogy teged hogy huznak le az mas dolog.
merev vaz be tud jonni dobozban
bar eddig csak 17-es 15" merettel volt pelda ra.
10 pound tomegre
http://ircalc.usps.g...nds=10&Ounces=0
kb idotartamok mellette
az, hogy teged hogy huznak le az mas dolog.
merev vaz be tud jonni dobozban
bar eddig csak 17-es 15" merettel volt pelda ra.
10 pound tomegre
http://ircalc.usps.g...nds=10&Ounces=0
kb idotartamok mellette
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. March 21. - 17:52
Érdekes, nekem postán küldték a vázam, a 18"-as Fusion ausztriából, és nem volt probléma a mérete.
Valszeg nem EMS -el jott
Egyaltalan postan jott, vagy DHL / UPS / DPD / FedEx / TNT ?
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
I`m as fast as nobody!
Posted 2006. March 21. - 17:38
akkor nekem mondjatok egy olyan online boltot /nem kell full olcsónak lennie/ ahol lehet RS Pearl 3,3 tagot kapni, és szállítanak magyarországra..../nem baj ha elõre kell fizetni.....
köszke
köszke
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. March 21. - 17:28
Nálam is ez a fõ probléma. Európában egyedül a Magyar Posta nem fogad olyan méretû csomagot amiben esetleg belefér egy váz, minden más ország igen. Tehát marad valamelyik futárcég. Régebben hirdetett valaki egy szállítási szolgáltatás, ahol egy amerikai depóba lehet rendelni és konténerben hazahozzák az összes cuccot. Vagy keresek valakit Szlovákiában.
Érdekes, nekem postán küldték a vázam, a 18"-as Fusion ausztriából, és nem volt probléma a mérete.
Posted 2006. March 21. - 15:42
na akkor szepen vagyunk.
Cruxos: van hegeszto ismerosod?
Cruxos: van hegeszto ismerosod?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F