Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Írta 2006. július 27. - 23:54
jo, en londonban vagyok, de pl ma is raktam ossze jovo evi rockhoppert postmountos marzocchival. pont ezert. otthon sincs maskepp
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. július 27. - 23:37
mar ideit is nehez lesz talalni, hozzank mar folyamatosan jonnek a 07es cumok.
a 06-osak mar mind lekoptak a raktarakbol, boltokban lognak akcios felirattal, vagy nem lehet kapni oket.
Túlozni, ezér nem kell... :chin:
Írta 2006. július 27. - 15:53
Ez az imént említett német cég nagyon nagyvonalú. SD7 féket és kart rendelt a haverom, erre SL-t küldtek. LX racsni helyett XT jött és én XTR 8as acél racsni helyett titánost kaptam.
Ezeket nem érdekli néhány Euro ide v. oda.
Némileg szkeptikus vagyok, mivel nekem már küldtek egészen mást, mint amit rendeltem (lásd korábbi hozzászólások) Azért nem olyan karitative mûködnek õk. Vagy nem volt, amit eredetileg kértél, és mentették a renomét, vagy szimpla trehányság, mint az én esetemben, amikor dual controll fékváltókar helyett sima fékkart kaptam, az lx hátsó váltót meg egyszerûen kifelejtették a csomagból. Persze utánna hosszas levelezés után megkaptam mindent, az 5 ezres visszaszállítási díjat leszámítve, aminek a megtérítését megigérték.
Írta 2006. július 27. - 15:16
a 06-osak mar mind lekoptak a raktarakbol, boltokban lognak akcios felirattal, vagy nem lehet kapni oket.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2006. július 27. - 14:55
Mert ez elég drága, és már tavalyi villájuk sincsen.
Írta 2006. július 27. - 11:32
Ezeket nem érdekli néhány Euro ide v. oda.
Írta 2006. július 24. - 15:38
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2006. július 24. - 15:29
Úgynézki, hogy lassan megkapom, a fizut, és lassan már aktuális lessz a Marzocchi 66rc.
Az a kérdésem hogy lehet e még valahol Ausztriában, vagy Németországban, ilyen villábol 2005 öset kapni, mert mostmár eléggé év közepe van.
Akár egy 66vf is megtenné ha már csak az van.
Ha valaki ráér beszúrhatna pár ilyen e boltot, ahol van ilyen tavalyi.
Elõre is köszi!
Írta 2006. július 22. - 17:49
Kérnénk egy nevet, talán máskor nem fordul elõ, és nem nézik levegõnek az embert.Még tavasszal rendeltem egy magyar webshopból alkatrészeket.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. július 22. - 12:23
Még tavasszal rendeltem egy magyar webshopból alkatrészeket. Az egyiket szerettem volna kicseréltetni. Megbeszéltük, minden rendben. Egy hetet mondtak, hogy jön a másik. Visszaküldöm, õk küldik a cseredarabot.
Több mint egy hónapig semmi. Közben máshonnan vettem egy másikat, mert nem volt már türelmem várni tovább. Ez 3 nap alatt itt volt Angliából, szállítással együtt is olcsóbban mint az itthoni. Akkor felhívtam õket, fizessék vissza a pénzem, ha lehet. Minden ok, küldjem vissza, fizetnek. Nem vették át a postaköltség miatt. Itt én hibáztam. Elküldtem újra, ez is visszajött.
Ezen a ponton írtam egy levelet, hogy ne fáradjanak. Részben felhasználható a cucc. Csak az a két hónap pöcsölés volt felesleges.
Ezért vásárolok sokmindent külföldrõl már régóta. (Gondoltam teszek újra egy próbát. Hiba volt.) Mert ott vásárlónak tekintik az embert. Egy megrendelésrõl kb. 3-4 mailt szoktam kapni (rendelés, fizetés, mikor küldik, elküldték). Ezen kívül még levél a csomagban, örülnek hogy náluk vásároltam. Ezek apró dolgok, de jólesik. Problémám még nem volt. Ellentétben az itthoni üzletekkel és nem csak bringás témában.
Üdv,
eddie1978
Írta 2006. július 21. - 23:23
nincs olcsóbb amugy, esetleg dpd-t kérdezd meg.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2006. július 21. - 21:53
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. július 21. - 11:16
Írta 2006. július 15. - 06:54
Egyet tudok hozzáfûzni: el kell menni a velotrade nagyker raktárához és ott megvenni. Ott talán még meg fogod kapni azt amit keresel (én már többször így csináltam, mindig be tudtam szerezni a cuccost (egyébként lehet, hogy még ma sem lenne nálam).
Ez érdekes. Kiszolgálnak, mint privát vevõt? Úgy tudtam, hogy nagyker és csak a boltoknak adnak
Írta 2006. július 14. - 19:04
Írta 2006. július 14. - 17:59
Császtok! Láttam a topik címét, gondoltam itt megkérdezem a problémámat mert idevág. Remélem mindenki ismeri az eBike internetes boltot. Én is, már rendeltem is innen, és nagyon tetszik hogy olcsó. Néhány hónappal ezelõtt nézegettem pár terméket, pontosan: UMF Dirt Fun váz, Marzocchi Drop Off. Most viszont egyiket se találom. Végleg elfogytak? Lesznek késõbb? Vagy ezt tõlük kérdezzem meg? Mert az árakat összehasonlítva ha ilyen vázat szeretnék venni akkor azér nem mind1 h 36e ft házhozszállítással vagy 43e ft boltban... Ha viszont itt nincs és nem is lesz, akkor ha tudtok lécci mondjatok olyan hasonló netes boltot ahol olcsón lehet házhozszállítással cuccot rendelni! Elõre is kösz mindenkinek!
Az UMF gyakorlatilag elfogyott, ezt a Maratonban megnézték amikor pénteken bent voltam. A velotradnak van online elérhetõ raktárkészlete, amit azok a boltok ahol nem hülyék a számitógéphez, egy jelszóval történõ belépés után megnézhetnek és megmondják neked a raktárkészletet. Szóval az UMF kifogyott, de polarix még állitólag van
Írta 2006. július 14. - 17:24
Azt hallottam egy eléggé hozzáértõ gyerektõl akinek ráadásul dirt fun-ja is van, hogy abban sokkal több a merevítés mint a hardy-ban, mert abból egy csomót kihagytak. Egyébként találtam egy képet róla:
Egy vak is észlelheti, hogy nincs rajta annyi felesleges merevítés. Mindemellett ronda, és paramétereit tekintve sem túl meggyõzõ. (yoke hiánya, már egy kisebb telótól is lapos lesz homlokcsõszög)
Írta 2006. július 14. - 16:55
Hardy-ból van bõven, a Dirt fun milyen? nem láttam még...
Azt hallottam egy eléggé hozzáértõ gyerektõl akinek ráadásul dirt fun-ja is van, hogy abban sokkal több a merevítés mint a hardy-ban, mert abból egy csomót kihagytak. Egyébként találtam egy képet róla:
Írta 2006. július 14. - 15:24
Császtok! Láttam a topik címét, gondoltam itt megkérdezem a problémámat mert idevág. Remélem mindenki ismeri az eBike internetes boltot. Én is, már rendeltem is innen, és nagyon tetszik hogy olcsó. Néhány hónappal ezelõtt nézegettem pár terméket, pontosan: UMF Dirt Fun váz, Marzocchi Drop Off. Most viszont egyiket se találom. Végleg elfogytak? Lesznek késõbb? Vagy ezt tõlük kérdezzem meg? Mert az árakat összehasonlítva ha ilyen vázat szeretnék venni akkor azér nem mind1 h 36e ft házhozszállítással vagy 43e ft boltban... Ha viszont itt nincs és nem is lesz, akkor ha tudtok lécci mondjatok olyan hasonló netes boltot ahol olcsón lehet házhozszállítással cuccot rendelni! Elõre is kösz mindenkinek!
Egyik sincs. Sokszor az sincs ami fel van tüntetve, Drop Off meg kapós volt mert akciós.