Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nem tulzok. szerinted miert van tele ezen topik utso 4-5 oldala az ebike szidasaval? mert mar semmit nem tudnak beszerezni. ha most rendelsz cuccot a tengerentulrol, az 2-3-4honap mulva lesz itt, de akkor mar kaphato lesz az osszes 07es is.

jo, en londonban vagyok, de pl ma is raktam ossze jovo evi rockhoppert postmountos marzocchival. pont ezert. otthon sincs maskepp

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts

mar ideit is nehez lesz talalni, hozzank mar folyamatosan jonnek a 07es cumok.

a 06-osak mar mind lekoptak a raktarakbol, boltokban lognak akcios felirattal, vagy nem lehet kapni oket.

Túlozni, ezér nem kell... :chin:

Marzocchi Bomber 66 RC2 ETA
Avid Code-ot mindenkinek!:dance2:
:chomik:BIKELAND:chomik:

Katanga

Katanga

vendég

• fórumtag
  • 65 posts

Ez az imént említett német cég nagyon nagyvonalú. SD7 féket és kart rendelt a haverom, erre SL-t küldtek. LX racsni helyett XT jött és én XTR 8as acél racsni helyett titánost kaptam.
Ezeket nem érdekli néhány Euro ide v. oda.

Némileg szkeptikus vagyok, mivel nekem már küldtek egészen mást, mint amit rendeltem (lásd korábbi hozzászólások) Azért nem olyan karitative mûködnek õk. Vagy nem volt, amit eredetileg kértél, és mentették a renomét, vagy szimpla trehányság, mint az én esetemben, amikor dual controll fékváltókar helyett sima fékkart kaptam, az lx hátsó váltót meg egyszerûen kifelejtették a csomagból. Persze utánna hosszas levelezés után megkaptam mindent, az 5 ezres visszaszállítási díjat leszámítve, aminek a megtérítését megigérték.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
mar ideit is nehez lesz talalni, hozzank mar folyamatosan jonnek a 07es cumok.

a 06-osak mar mind lekoptak a raktarakbol, boltokban lognak akcios felirattal, vagy nem lehet kapni oket.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
Valaki valami, mást nem tud?
Mert ez elég drága, és már tavalyi villájuk sincsen.

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,662 posts
Ez az imént említett német cég nagyon nagyvonalú. SD7 féket és kart rendelt a haverom, erre SL-t küldtek. LX racsni helyett XT jött és én XTR 8as acél racsni helyett titánost kaptam.
Ezeket nem érdekli néhány Euro ide v. oda.
Marci

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ez csak az idei:
http://www.bike-disc...?uin=1823093389

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

krokodilus

krokodilus

törzsvendég

• fórumtag
  • 303 posts
Hello

Úgynézki, hogy lassan megkapom, a fizut, és lassan már aktuális lessz a Marzocchi 66rc.
Az a kérdésem hogy lehet e még valahol Ausztriában, vagy Németországban, ilyen villábol 2005 öset kapni, mert mostmár eléggé év közepe van.
Akár egy 66vf is megtenné ha már csak az van.

Ha valaki ráér beszúrhatna pár ilyen e boltot, ahol van ilyen tavalyi.

Elõre is köszi!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Még tavasszal rendeltem egy magyar webshopból alkatrészeket.

Kérnénk egy nevet, talán máskor nem fordul elõ, és nem nézik levegõnek az embert.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 posts
Üdv!

Még tavasszal rendeltem egy magyar webshopból alkatrészeket. Az egyiket szerettem volna kicseréltetni. Megbeszéltük, minden rendben. Egy hetet mondtak, hogy jön a másik. Visszaküldöm, õk küldik a cseredarabot.

Több mint egy hónapig semmi. Közben máshonnan vettem egy másikat, mert nem volt már türelmem várni tovább. Ez 3 nap alatt itt volt Angliából, szállítással együtt is olcsóbban mint az itthoni. Akkor felhívtam õket, fizessék vissza a pénzem, ha lehet. Minden ok, küldjem vissza, fizetnek. Nem vették át a postaköltség miatt. Itt én hibáztam. Elküldtem újra, ez is visszajött.
Ezen a ponton írtam egy levelet, hogy ne fáradjanak. Részben felhasználható a cucc. Csak az a két hónap pöcsölés volt felesleges.

Ezért vásárolok sokmindent külföldrõl már régóta. (Gondoltam teszek újra egy próbát. Hiba volt.) Mert ott vásárlónak tekintik az embert. Egy megrendelésrõl kb. 3-4 mailt szoktam kapni (rendelés, fizetés, mikor küldik, elküldték). Ezen kívül még levél a csomagban, örülnek hogy náluk vásároltam. Ezek apró dolgok, de jólesik. Problémám még nem volt. Ellentétben az itthoni üzletekkel és nem csak bringás témában.

Üdv,
eddie1978

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
add fel levélnek, 2kg-ig lehetséges levélnek is feladni bármit.
nincs olcsóbb amugy, esetleg dpd-t kérdezd meg.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Tudja valaki, hogy mi a legolcsóbb megoldás egy 35 dkg-os csomag postázására Németországba? A Magyar Posta 1500-ért vinné el.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Kkrisz

Kkrisz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,236 posts
Nagy piros pont a Bikediscountnak! Sikerült beszerezniük a gumimat:ok:

Katanga

Katanga

vendég

• fórumtag
  • 65 posts

Egyet tudok hozzáfûzni: el kell menni a velotrade nagyker raktárához és ott megvenni. Ott talán még meg fogod kapni azt amit keresel (én már többször így csináltam, mindig be tudtam szerezni a cuccost (egyébként lehet, hogy még ma sem lenne nálam).

Ez érdekes. Kiszolgálnak, mint privát vevõt? Úgy tudtam, hogy nagyker és csak a boltoknak adnak

Soto

Soto

vendég

• fórumtag
  • 106 posts
Egyet tudok hozzáfûzni: el kell menni a velotrade nagyker raktárához és ott megvenni. Ott talán még meg fogod kapni azt amit keresel (én már többször így csináltam, mindig be tudtam szerezni a cuccost (egyébként lehet, hogy még ma sem lenne nálam).

Katanga

Katanga

vendég

• fórumtag
  • 65 posts

Császtok! Láttam a topik címét, gondoltam itt megkérdezem a problémámat mert idevág. Remélem mindenki ismeri az eBike internetes boltot. Én is, már rendeltem is innen, és nagyon tetszik hogy olcsó. Néhány hónappal ezelõtt nézegettem pár terméket, pontosan: UMF Dirt Fun váz, Marzocchi Drop Off. Most viszont egyiket se találom. Végleg elfogytak? Lesznek késõbb? Vagy ezt tõlük kérdezzem meg? Mert az árakat összehasonlítva ha ilyen vázat szeretnék venni akkor azér nem mind1 h 36e ft házhozszállítással vagy 43e ft boltban... Ha viszont itt nincs és nem is lesz, akkor ha tudtok lécci mondjatok olyan hasonló netes boltot ahol olcsón lehet házhozszállítással cuccot rendelni! Elõre is kösz mindenkinek!

Az UMF gyakorlatilag elfogyott, ezt a Maratonban megnézték amikor pénteken bent voltam. A velotradnak van online elérhetõ raktárkészlete, amit azok a boltok ahol nem hülyék a számitógéphez, egy jelszóval történõ belépés után megnézhetnek és megmondják neked a raktárkészletet. Szóval az UMF kifogyott, de polarix még állitólag van

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts

Azt hallottam egy eléggé hozzáértõ gyerektõl akinek ráadásul dirt fun-ja is van, hogy abban sokkal több a merevítés mint a hardy-ban, mert abból egy csomót kihagytak. Egyébként találtam egy képet róla:
Feltöltött kép

Egy vak is észlelheti, hogy nincs rajta annyi felesleges merevítés. Mindemellett ronda, és paramétereit tekintve sem túl meggyõzõ. (yoke hiánya, már egy kisebb telótól is lapos lesz homlokcsõszög)

misi444

misi444

vendég

• fórumtag
  • 21 posts

Hardy-ból van bõven, a Dirt fun milyen? nem láttam még...

Azt hallottam egy eléggé hozzáértõ gyerektõl akinek ráadásul dirt fun-ja is van, hogy abban sokkal több a merevítés mint a hardy-ban, mert abból egy csomót kihagytak. Egyébként találtam egy képet róla:
Feltöltött kép
A processzor füsttel mûködik. Ha a füst elszáll, nem mûködik tovább.

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,881 posts

Császtok! Láttam a topik címét, gondoltam itt megkérdezem a problémámat mert idevág. Remélem mindenki ismeri az eBike internetes boltot. Én is, már rendeltem is innen, és nagyon tetszik hogy olcsó. Néhány hónappal ezelõtt nézegettem pár terméket, pontosan: UMF Dirt Fun váz, Marzocchi Drop Off. Most viszont egyiket se találom. Végleg elfogytak? Lesznek késõbb? Vagy ezt tõlük kérdezzem meg? Mert az árakat összehasonlítva ha ilyen vázat szeretnék venni akkor azér nem mind1 h 36e ft házhozszállítással vagy 43e ft boltban... Ha viszont itt nincs és nem is lesz, akkor ha tudtok lécci mondjatok olyan hasonló netes boltot ahol olcsón lehet házhozszállítással cuccot rendelni! Elõre is kösz mindenkinek!

Egyik sincs. Sokszor az sincs ami fel van tüntetve, Drop Off meg kapós volt mert akciós.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Hardy-ból van bõven, a Dirt fun milyen? nem láttam még...