Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
bike-components.de hogy küldi a csomagot? csak mert olyan címre kérném, ahova nem vagyok bejelentve, és nem esne jól ha a postán nem vehetném át...

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Bringabutik nagyon gyors volt. Vasarnap rendeltem, hetfon email, hogy mar postan a cucc, majd kedden meg is jott a szemuveg.

Bike24.net-rol most rendeltem. Jovo het elejen kell megerkeznie. 3-6 napot irnak az europan beluli szallitasra, ami 10 euro volt nalam. DHL-el jon a csomag. Kapsz fuvarlevelszamot hozza, amivel nyomonkovetheted. Ez megnyugtato, mert mar nyultak le csomagot honfitarsaink.

Fizetes kartyaval vagy elore utalassal lehetseges.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Ha már volt róla szó, bocsánat, de bike24.net-rõl rendelt már valaki? Milyen szállító hozza a csomagot, hogyan kell fizetni?

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
+1 pont a BH mellé, tényleg nagyon király hely! :)

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

Hetvegen rendeltem a Bringabutik-tol egy BBB napszemuveget. Ma irtak, hogy mar postan van. Szerintem holnap jon is.

Masik rendelesem a Bike24.net-rol egy sor Campagnolo alkatresz+egy SKS orszaguti sarvedo. Nagyon kivancsi vagyok. Csak 10euro a posta.

Majd megirom mi lett belole.

Bringabutik tolem is +1 pont..en is vasaroltam mar onnan! Korrekt, megbizhato, gyors!

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
Hetvegen rendeltem a Bringabutik-tol egy BBB napszemuveget. Ma irtak, hogy mar postan van. Szerintem holnap jon is.

Masik rendelesem a Bike24.net-rol egy sor Campagnolo alkatresz+egy SKS orszaguti sarvedo. Nagyon kivancsi vagyok. Csak 10euro a posta.

Majd megirom mi lett belole.

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

szerintem pont ott mûködhet a dolog hatalmas raktárral. Az amerikai nagy online boltok naponta adnak el többszázezer dollár értékben, és olyan mennyiségben, amit elképzelni nem tudunk. Egészen biztos vagyok benne, hogy mindegyik mögött dugig pakolt raktár van, ami gyorsan pörög, másképp nem is tudnák tartani az (opcionális) 1-2 napos szállítási határidõt. A haverod val.szeg pont egy olyat fogott ki, ahol a raktár és az iroda két helyen volt.
Csak azért kérdeztem a boltot, mert volt szerencsém többször is a bhphotovideo.com-hoz, és ott tudom, hogy nagy bolt és raktár áll mögöttük, ráadásul õk az egyik legnagyobb online fotós bolt és NY-ban van a központ. :)

én konkrétan voltam a boltjukban (absz nem nagy) new yorkban.
hihetetlen!

semmit nem tehetsz be a kosaraba max az eladó kezébõl megnézheted.
aztán ha úgy döntesz hogy megveszed akkor egy kis szalagra felrakják ami
a garanciás "mûhelyükbe" vezet.
szépen fizetsz aztán mehetsz a mûhelybe átvenni a cuccust.

baromi jó! jah és csak ortodox zsidók dolgozhatnak benne, mindenkin kaftán meg kipa :)

vicces volt, és a legjobb hogy az egyik eladó magyar volt és vele dumcsiztunk
ny-ról kinnt cigizgetve :D

(bocs az offért, de ha véletlenül vki ny-ban jár érdemes betévedni;
1. mert tényleg iszonyat jó áraik vannak, 2. csak hogy megnézd ezt a légkört)
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

szerintem pont ott mûködhet a dolog hatalmas raktárral. Az amerikai nagy online boltok naponta adnak el többszázezer dollár értékben, és olyan mennyiségben, amit elképzelni nem tudunk. Egészen biztos vagyok benne, hogy mindegyik mögött dugig pakolt raktár van, ami gyorsan pörög, másképp nem is tudnák tartani az (opcionális) 1-2 napos szállítási határidõt. A haverod val.szeg pont egy olyat fogott ki, ahol a raktár és az iroda két helyen volt.
Csak azért kérdeztem a boltot, mert volt szerencsém többször is a bhphotovideo.com-hoz, és ott tudom, hogy nagy bolt és raktár áll mögöttük, ráadásul õk az egyik legnagyobb online fotós bolt és NY-ban van a központ. :)

Hat pl a nagy csomagkuldo cegek..mint pl Amazon (pl a konyvagazata) hihetetlen meretu raktarkeszlettel es meretu raktarral rendelkezik..multkor lattam valamelyik ismeret terjeszto csatornan es csak lestem...99%-os gepesites, hatalmas futoszallagok..eszmeletlen!

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

Annyit tudok, hogy N...... dolog (ott!)

Bizony a vegen az az "OTT" az nagyon lenyeges...magyarorszagon csak a multik es mas nagy cegek tujak ezt megtenni....

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás

Egy cimborám elvetõdött az USA egyik legnagyobb fotóáruházába, amely oldalakon keresztül hirdet az ottani lapokban. A több ezer nm áruház helyett talált egy 8x8 méteres irodát benne u alakban egy pultot 4-5 emberkével akik ültek a monitorok elött és folyamatosan rendeléseket vettek fel és adtak le. Készletnek nyoma sem volt! Csak azt rendelték meg amire megrendelés érkezett. Viszont mindez nagyon jól szervezetten mûködött. Tehát itt is pótolhatná a jó logisztika a nagy készletet, és amúgy sem az az olcsóság titka, hogy ott áll több tízmilliónyi áru a raktárban, aztán majd valaki esetleg meg is rendeli és akkor a kereskedõ eladja bolti ár alatt mert a vevõ interneten rendelt. Csodák nincsenek. szerintem az internetes vásárlás éppen azért olcsóbb mert a kereskedõ akkor, és azt hozza, amit a vevõ rendel, és nem áll benne a pénze. Az más kérdés, hogy az itthoni nagykerekre, mint szállítókra nem igazán lehet ezt ráépíteni. Valószínûleg küzd is ezzel az összes hazai webáruház

Van benne valami amit mondasz! De egy helyen azert kell keszletnek lennie! Mert a gyartok csak nagytetelben szallitanak darabra nem! Ergo vagy a nagykernel kell lennie az arunak vagy a kereskedonel! Egyebkent amit mondasz az egy jo megoldas de ahhoz jol ellatott nagyker/importor kell a ami ugyanugy gyorsan es pontosan dolgozik! De letezik mas megodlas is! Tolunk nyugatabbra evtizedek ota bevett szokas hogy a kiskereskedo nyakan maradt regebbi arut eladja hihetetlen olcson (legtobbszor beszerzesi ar alatt csak vigyek el), de azt a difit utana minden esetben kompenzalja a nagyker/importor jovairaskent az uj beszerzeseknel! (Igy van pl IT kereskedelemben nemetorszagban) Sot olyanrol is tudok hogy visszavasarolja a nagyker/importor az arut majd azt o dobja ujra piacra nyomott aron, vagy epp a gyarto megbizasabol veszi vissza pl mert az akarja pl nyomott aron ujra piacradobni! Am ehhez is bevett jol mukodod logisztaika kell, es nem utolso sorban kereskedelmi kultura, es garanciak, bizalom..nalunk mar az is "erdem" ha a 90 napos utalas a nagykernek/importor fele megvalosulhat...odakint halottam ilyen 120-180 napos utalasrol....es az ilyen "hozza allas" nagyban segiti a kereskedelmet!
Egyebkent lehet boncolgatni a kereskedelmi reszet az egesznek, hogy pl ha valaki minnel nagyobb, minnel nagyobb ossz eves arbevetele van annal jobban le tudja nyelni a regi nyakan marad aru ar alatti/agressziv akcios ertekesiteset. Mert mas teren be tudja hozni a kiesest akar 3x-osan is! (Multik ezt napi szinten bizonyitjak a kereskedelemben....)

Katanga

Katanga

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás
Annyit tudok, hogy New Yorkban volt, jó sokat utazott amíg odaért, és a hirdetések alapján egészen másra számított. Az alkalmazottak is csodálkoztak, hogy miért ment oda amikor õk egy webáruház és mindent házhoz szállítanak. Végül is a mondanivalómhoz példaként hoztam fel, hogy nem csak olyan webáruház létezhet amelyik mögött ott van egy több ezer nm-es dugig pakolt raktár, és jó szervezéssel enélkül is mûködhet a dolog (ott!)

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás

Egy cimborám elvetõdött az USA egyik legnagyobb fotóáruházába, amely oldalakon keresztül hirdet az ottani lapokban.

csak a kiváncsiság kedvéért, melyik bolt volt ez?

Katanga

Katanga

vendég

• fórumtag
  • 65 hozzászólás
Egy cimborám elvetõdött az USA egyik legnagyobb fotóáruházába, amely oldalakon keresztül hirdet az ottani lapokban. A több ezer nm áruház helyett talált egy 8x8 méteres irodát benne u alakban egy pultot 4-5 emberkével akik ültek a monitorok elött és folyamatosan rendeléseket vettek fel és adtak le. Készletnek nyoma sem volt! Csak azt rendelték meg amire megrendelés érkezett. Viszont mindez nagyon jól szervezetten mûködött. Tehát itt is pótolhatná a jó logisztika a nagy készletet, és amúgy sem az az olcsóság titka, hogy ott áll több tízmilliónyi áru a raktárban, aztán majd valaki esetleg meg is rendeli és akkor a kereskedõ eladja bolti ár alatt mert a vevõ interneten rendelt. Csodák nincsenek. szerintem az internetes vásárlás éppen azért olcsóbb mert a kereskedõ akkor, és azt hozza, amit a vevõ rendel, és nem áll benne a pénze. Az más kérdés, hogy az itthoni nagykerekre, mint szállítókra nem igazán lehet ezt ráépíteni. Valószínûleg küzd is ezzel az összes hazai webáruház

bikemarket.hu: hianyolom a keszlet jelzest a weblapon. Sajna en mar nem is rendelek olyan laprol ahol nem latom hogy van e raktaron a kivant cucc, vagy sem. Ergo varhatok ra akar honapokat! Ha ezt megoldjak jokis uj webshoppal bovul a magyar paletta!

ebike: detto mint az egesz magyar piac..+jo arak...de ami nincs raktaron arra akar heteket-honapokat is varhatsz vagy egyszeruen nincs/nem lesz or nem tudjak mikor lesz. Amugy megbizhatoak mert nem csak a pontos szallitas szamit szerintem megbizhatosagnak hanem az is ha valami gaz van a rendelessel (valamit pl nem tudtak beszerezni), akkor felveszik veled a kapcsolatot, egyeztetnek, akar modosithatod is a rendelesed.

De ez az egesz, magyar "betegsege" a kereskedelemnek (nem csak bringa vonal..ugy alle cuzammen az egesz magyar kis es nagy kereskedelemnek..tucatjaval lehetne a peldakat sorolni....)...azt aruljak ami van, ami nincs arra sokat kell varni, vagy meg se probaljak beszerezni...ilyenkor nincs mas mint kulfoldrol rendelni....

update:
most latom en is hogy offolunk, mert van ilyen temaju topic:
Vélemények a bringaboltokról #2.

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.700 hozzászólás

Hello!Zolkow majd ha megérkezik a cucc akkor szólj légyszi mert kíváncsi vokh mennyiremegbízhatóak.Am mit rendeltél mert én rendeltem tõlük Sram 3.0 váltót és váltókart vmint Avid FR-5 fékkarokat és nem tudnak hoznimert nincs nekik most éppen.Ez vicc.Nem egy xtr-t vagy egy X.0 rendeltem.ez egy középkategória és ez sincs nekik.

rossz hír :(
írt a csávó még pénteken, hogy a fékkarok csak 3 hét múlva várhatóak, a stucni, amit rendeltem, pedig mégtöbb, szóval lemondtam. de legalább felvették a kapcsolatot, viszont akészletek jelzését én is hiányolom.

ebike-kal csak jó tapasztalataim voltak eddig, bár ha valami "piros kosaras", akkor érdemes rákérdezni, hogy mi a helyzet. de volt már olyan, hogy emiatt nem is csúszott a 48 óra. amúgy meg "zöld kosarasnál" mindkétszer rendesen rendelés utáni második napon megjött az áru. ha olyan cuccról van szó, ami nagyobb tétel pénzben, és pontosan tudom, hogy mi kell, akkor lehetõleg netrõl rendelek... apróságoknál, meg amikor nem vagyok biztos benne, hogy mi mihez jó, akkor helyi boltok..

rmx rider

rmx rider

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.790 hozzászólás
én annó egy felnit rendeltem, amire azt modnták egy hét. Más forrásból megtudtam hogy már nincs is ilyen a nagykerben és 3 hónap múlva várható. Ezt megírtam nekik és jött egy 'ja téllleg' tipusú mail... :D de amugy arcok

Def Jam

Def Jam

törzsvendég

• fórumtag
  • 658 hozzászólás

Egyébként ebike-ról mi a vélemény:megízhatóak?

Szerintem elég megbízhatóak, én már sokszor rendeltem tõlük!
Bár ott is elég gázos ez az árubeszerzés ha nincsen nekik készleten, mert már jártam ugy hogy megrendeltem vmit ami nem volt raktáron és azt mondták h kb 1hét és megérkezik aztán lett belõle 1hónap kb!
De szerintem jó... :peace2:

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Én mindig megkérdezem emailben, hogy van-e nekik raktáron, azt meg úgyis tudom, hogy az adott áru van-e a nagykerben. (1,5 éve nem rendeltem netrõl olyan árut, amit boltban is megkaphatok).

A sebesség mindent megold.

SvD

SvD

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
bikemarket.hu: hianyolom a keszlet jelzest a weblapon. Sajna en mar nem is rendelek olyan laprol ahol nem latom hogy van e raktaron a kivant cucc, vagy sem. Ergo varhatok ra akar honapokat! Ha ezt megoldjak jokis uj webshoppal bovul a magyar paletta!

ebike: detto mint az egesz magyar piac..+jo arak...de ami nincs raktaron arra akar heteket-honapokat is varhatsz vagy egyszeruen nincs/nem lesz or nem tudjak mikor lesz. Amugy megbizhatoak mert nem csak a pontos szallitas szamit szerintem megbizhatosagnak hanem az is ha valami gaz van a rendelessel (valamit pl nem tudtak beszerezni), akkor felveszik veled a kapcsolatot, egyeztetnek, akar modosithatod is a rendelesed.

De ez az egesz, magyar "betegsege" a kereskedelemnek (nem csak bringa vonal..ugy alle cuzammen az egesz magyar kis es nagy kereskedelemnek..tucatjaval lehetne a peldakat sorolni....)...azt aruljak ami van, ami nincs arra sokat kell varni, vagy meg se probaljak beszerezni...ilyenkor nincs mas mint kulfoldrol rendelni....

update:
most latom en is hogy offolunk, mert van ilyen temaju topic:
Vélemények a bringaboltokról #2.

Gyufa3

Gyufa3

vendég

• fórumtag
  • 102 hozzászólás
Egyébként ebike-ról mi a vélemény:megízhatóak?