Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Mi volt?

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
mán nincs fenn...
:(
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
asszem ennél már nem lesz olcsóbb:

http://www.bikemarke...eszlet&tid=1710

rendelek is egyet gyorsan...
:D :D :D

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás
Oké, köszi mindenkinek :prosze:

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Újabb probléma merült fel. Az 5-ei rendelésemben összesen 10 tétel szerepelt. Ebbõl kettõ volt out of stock a 5-10 napos beszerzéssel jelölve. Az egyik cucc idõközben valóban raktárra került, de a rendelési listámon továbbra is a beérkezésre váró tételek közt szerepelt. A másik hiányzó cucc - 18 nap után végre - raktáron van, de most az elõzõ termék fogyott ki. Ilyenkor miért nincs az, hogy félrerakják a rendelt dolgaimat? Most már addig nem indítják útnak a rendelésem, amíg minden egyszerre nem lesz raktáron?!? :confused:

Hozzátenném, hogy a rendelést se törölni, se módosítani nem lehet (sem a cancel order-nél, sem a manage open orders-nél), az, hogy "This order is being processed and may not be changed online" meg nem feltételes mód, hanem tény :wallbange

Én is mostanában rendeltem, ugyan ilyen "problémám" volt. Mint kiderült, csak én dramatizáltam túl :)
Arról van szó, hogy beérkezik a megrendelésed majd az "Out of stock" cuccokat megrendelik. Ha megjönnek, automatikusan "In Stock" lesz, amikor újra "Out of Stock" lesz, akkor biztos lehetsz benne, hogy berakták a csomagodba :) Nekem sem íródott át a megrendelésnél, csak mikor feladta végül az egészet.
Írj mailt nyugodtan, de biztosan nem tolták el :)

Lemondani mailben tudod szerintem. Legalábbis én egy tételt lemondtam, õ meg írt, hogy semmi gond, akkor azt nem küldik el.

És a Parcel Force oldalán a Tracking nem pontos. Nekem itt volt már a cucc, amikor az ott még mindig a National Hub-ban volt :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
E-mail a sales@chainreactioncycles.com címre. Itt minden gondodat elmondhatod és megoldást fognak rá találni.

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

Kérdés a CR-rendelõkhöz: ha egy cucchoz 5-10 nap beszerzés van írva, akkor az meddig tart? Az 5-én megrendelt pakkom közt volt egy ilyen, de még mindig semmi... :(

Újabb probléma merült fel. Az 5-ei rendelésemben összesen 10 tétel szerepelt. Ebbõl kettõ volt out of stock a 5-10 napos beszerzéssel jelölve. Az egyik cucc idõközben valóban raktárra került, de a rendelési listámon továbbra is a beérkezésre váró tételek közt szerepelt. A másik hiányzó cucc - 18 nap után végre - raktáron van, de most az elõzõ termék fogyott ki. Ilyenkor miért nincs az, hogy félrerakják a rendelt dolgaimat? Most már addig nem indítják útnak a rendelésem, amíg minden egyszerre nem lesz raktáron?!? :confused:

Hozzátenném, hogy a rendelést se törölni, se módosítani nem lehet (sem a cancel order-nél, sem a manage open orders-nél), az, hogy "This order is being processed and may not be changed online" meg nem feltételes mód, hanem tény :wallbange

- - -> LOVAK <- - -

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
lassan én is kezdem szégyellni magam, de azt hiszem megint élek a lehetõséggel :o

:prosze:

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.013 hozzászólás
  • LocationKelenföld

CRC-re megy rendelés január 29-én, majd február 15-e körül. Ha vki szeretne vmit, privátban jelezze!

Kedves VV!
Te, ha lány lennél, leangyaloználak...:)
Nem gyõzõm hálálkodni a a "jófejségedért", pozitív hozzáállásodért: szerintem ez nagy ritkaság a mai világban.
Köszönöm, még egyszer.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
CRC-re megy rendelés január 29-én, majd február 15-e körül. Ha vki szeretne vmit, privátban jelezze!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
USA-ból való rendelés kapcsán volna még egy olyan kérdésem, hogy választhatok USPS First Class, Priority, és Express között. Ha jól tudom, akkor ezek közül csak az Expressen van biztosítás. Meg merjem kockáztatni az olcsóbb First Class, vagy Priority opciókat?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Az 5-10 nap + 3-4, míg ideér. A múlt év végén, az idei elején kicsit összetorlódtak náluk a rendelések, ezért ezen felül még közel 1 hét csúszásban is vannak. De meglesz, ne aggódj.:)

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás
Kérdés a CR-rendelõkhöz: ha egy cucchoz 5-10 nap beszerzés van írva, akkor az meddig tart? Az 5-én megrendelt pakkom közt volt egy ilyen, de még mindig semmi... :(

- - -> LOVAK <- - -

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
OK, köszi.

A sebesség mindent megold.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

VV, mikor rendelsz a crc-rõl? (csak azért kérdezem, hogy meddig van idõm kitalálni, hogy mit akarok)

23-a után

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
VV, mikor rendelsz a crc-rõl? (csak azért kérdezem, hogy meddig van idõm kitalálni, hogy mit akarok)

A sebesség mindent megold.

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Jaj nekem! :D
Nekem 3,5-öt számoltak két hónappal ezelõtt valami alkatrészre. Ha érdekes, megnézem a határozatot, hogy mire hivatkozva.

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
egyébként 20% áfa és 16% vám megy rá

_kz_ : te vagy a legjobb abrátom ugye tudod ;)

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.374 hozzászólás
Csak egyet kellett volna visszalapozni: http://forum.bikemag...&postcount=1963

A 175 euro csak akkor játszik, ha hozod magaddal a csomagban.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Rendelnék valamit az USA-ból. Az ár $132+ kb$30 postaköltség. A kérdésem: ezt megvámolják, ha igen mennyire? Valaki itt írta korábban, hogy a vámmentesség felsõ határa 175 euró, de most olvasgattam, és úgy tûnik, hogy ez beutazáskor van.