Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás

Köszönöm mindenkinek.

Eseleg a netes kártyáknak is nézz utána, mert az egy virtuális kártya, csak mûanyag lap, nincs rajta a mágnescsík, de egy dombornyomottnak felel meg általában. Azzal már tudsz fizetni a neten és paypal-en is regisztrálhatsz.

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás

Nálam is elõfordult, de korrekten, elnézést kérve, szállítási díj nélkül elküldték.

Úgy néz ki nálam is rendezõdik a dolog.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Köszönöm mindenkinek.

A sebesség mindent megold.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
MJani
nekem K&H Trambulin van, sulis évekre, max 26 éves korig.
havidíj 50 Ft, külföldre utaláskor 500 Ft, felette 0,3% (asszem) a költség.
napi középárfolyamon váltják az eurót

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Köszi. Akkor a kártyás fizetés éri meg jobban és nincs semmi egyéb költség (az éves kártyadíjon kívül)? Te kártyával szoktál fizetni (ha nem túl személyes a kérdés)?

Kártyával, és Paypal, ha van.

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
Mindenképpen a kártyás fizetést javaslom én is, messze ez a legköltséghatékonyabb. Az átutalásnak ált. van egy 1500Ft körüli fix díja is a százalékos összegen kivül, nem nagyon jó buli, pláne ha kisebb összeget szeretnél utalni.
A dombornyomott kártyát már csak azért is javaslom, mert tudsz vele PayPal-en keresztül fizetni, ami a normál kártyás fizetés minden elõnyét hordozza, csak sokkal biztonágosabb. (és már nemcsak ebay-en, hanem egyre több netes boltban is tudod használni!)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Köszi. Akkor a kártyás fizetés éri meg jobban és nincs semmi egyéb költség (az éves kártyadíjon kívül)? Te kártyával szoktál fizetni (ha nem túl személyes a kérdés)?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Lenne néhány kérdésem a külföldi netes rendeléssel, fizetéssel (bankokkal) kapcsolatban. Ahogy néztem sok helyen lehet átutalással és kártyával is fizetni ,nekem a jelenlegi bankomnál (otp) egyik sem jó, nagyon drága az utalás és nincs dombornyomott kártyám, szóval alapvetõen a kérdésem más bankokra vonatkozik (lehet kénytelen leszek bankot váltani, ha magam akarok rendelni) és igazából a tranzakciós költségre, kb mennyi pénzt szoktak levonni utaláskor és kártyás fizetéskor és milyen árfolyamon szokták váltani a külföldi valutát és ezért szoktak-e pénzt levonni? Ezek szerintem lényeges dolgok, segítenek eldönteni, hogy megéri-e külföldrõl rendelni.

Kártyás fizetésnél a bank a napi aktuális árfolyamon (eladási) számol, míg utalásnál százalékos arány van (az utalásra kerülõ összeg x százaléka, de minimálisan y összeg). Ez bankonként változó, érdemes tájékozódni az adott pénzintézet honlapján.

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 hozzászólás
Nálam is elõfordult, de korrekten, elnézést kérve, szállítási díj nélkül elküldték.

Nem tudja valaki hogy mi van megint az eBikével?
Telefonon nem lehet elérni, emilre nem válaszolnak.
Pedig kellene az a cucc amit kihagytak a csomagomból de kiszámlázták.:icon_roll

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Lenne néhány kérdésem a külföldi netes rendeléssel, fizetéssel (bankokkal) kapcsolatban. Ahogy néztem sok helyen lehet átutalással és kártyával is fizetni ,nekem a jelenlegi bankomnál (otp) egyik sem jó, nagyon drága az utalás és nincs dombornyomott kártyám, szóval alapvetõen a kérdésem más bankokra vonatkozik (lehet kénytelen leszek bankot váltani, ha magam akarok rendelni) és igazából a tranzakciós költségre, kb mennyi pénzt szoktak levonni utaláskor és kártyás fizetéskor és milyen árfolyamon szokták váltani a külföldi valutát és ezért szoktak-e pénzt levonni? Ezek szerintem lényeges dolgok, segítenek eldönteni, hogy megéri-e külföldrõl rendelni.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Kõcsirke!
Melyik gumija kellene?
(DIKTÁTOR)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

Ati46

Ati46

törzsvendég

• fórumtag
  • 627 hozzászólás
Nem tudja valaki hogy mi van megint az eBikével?
Telefonon nem lehet elérni, emilre nem válaszolnak.
Pedig kellene az a cucc amit kihagytak a csomagomból de kiszámlázták.:icon_roll

kõcsirke

kõcsirke

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
meg tudja nekem mondani valaki, honnan lehet arrow racing külsõt rendelni emberi postaköltséggel? vagy csak én nem találom a hazai forgalmazóját?

repasibalint

repasibalint

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.627 hozzászólás
valaki tudna nekem egy elérhetõséget mondani,amin elérem a probik-ot?a telefonon nem elérhetõ:(

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ezen felesleges lovagolni. Ennyiért küldik USPS International Priority Mail-ként.
Ennél sokkal rosszabb árakat is tudnék mondani.:(

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Mihez képest sok? Kis csomag, amiben általában 4 garnitúra alkatrész van 90-100$ értékben.

7 dollárhoz képest (fél kiló apróság). Vagy 3 dollárhoz képest (teló szelepalkatrészek). Persze cége válogatja.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

300-400$ értékû vásárlás után sincs vám?
A www.jensonusa.com -ról van vkinek vmi tapasztalata? Minden érdekel!

Miért ne lenne rajta vám? Korábban arról volt szó, hogy nagyjából mekkora az az összeghatár, ami még átmegy az ellenõrzésen.
Másrészt pedig tisztázhatnák egyesek a fejükben, hogy nem a vámmal van a gond - mert nem akkora tétel - hanem az ÁFA-val.

nano005

nano005

vendég

• fórumtag
  • 14 hozzászólás
300-400$ értékû vásárlás után sincs vám?
A www.jensonusa.com -ról van vkinek vmi tapasztalata? Minden érdekel!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Az jó ár. Hogyhogy nincs vám? USAból jön nem?

Attól, hogy az USA-ból jön, még nem evidens, hogy kell rajta vámnak lenni.

Az nagyon sok.

Mihez képest sok? Kis csomag, amiben általában 4 garnitúra alkatrész van 90-100$ értékben.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Az jó ár. Hogyhogy nincs vám? USAból jön nem?

A vámhivatal szúrópróba szerûen válszt ki csomagokat, amit kihívnak vámvizsgálatra. Én sajnos jártam már így, egy ráadásul egy 180ezres csomagot vártam USA-ból ,erre ráugrott a 20% vám, máris nem érte meg megrendelni. Akkor kellemetlen a heyzet, ha nem vallod be, hogy mennyi az értéke, mert akkor még meg is birságolnak, ha a csomag átkutatásakor benne van a bolt számlája. Én inkább bevallottam, hogy mennyi volt.