Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Please log in to reply
6016 replies to this topic

Bögre

Bögre

vendég

• fórumtag
  • 208 posts

Nektek a Speed-Way-tõl mennyi idõ alatt jött meg kicsi cucc?(stucni + kormány)
Nem is hívtak, e-mail -t sem küldtek, hétfõn délután rendeltem.
Kicsit kezdek parázni.
Míg Berguson egy nap múlva kihozta!:clap:

Ez teljesen változó. A hajtókarom megrendeléstõl számított 3. napon nálam volt. Legutóbb stucni+h.váltót rendeltem,ezeket egy hét után kaptam kézhez. Viszont telefonon minden esetben többször kerestek. És minden emilre jött válasz. Hívd õket bátran,az a biztos.

OFF:hmisi write only üzemmód?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
Nektek a Speed-Way-tõl mennyi idõ alatt jött meg kicsi cucc?(stucni + kormány)
Nem is hívtak, e-mail -t sem küldtek, hétfõn délután rendeltem.
Kicsit kezdek parázni.
Míg Berguson egy nap múlva kihozta!:clap:

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
kedves új!

elõször olvasd el a fórum etikettet: http://forum.bikemag.hu/faq.php
utána használd a módosítás gombot
és végül olvass vissza pár oldalt, ez a topik remek tippeket tud adni.

de hogy segítsek is: jó, én igen, igen

hmisi

hmisi

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Új vagyok!Azt szeretném kérdezni hogy mi a véleményetek az online-boltokrol? Én még nem vettem bicajt neten.Megbízhatoak? pl.ebike.

hmisi

hmisi

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Sziasztok!

Katanga

Katanga

vendég

• fórumtag
  • 65 posts

kz: nézd a logokat. a német oldal az csak sima láb nélküli ugrás (no-foot), az ebike meg már csak egykezes, láb nélküli (egy kéz fogja a kormányt, no-foot one hand)....és nézd a logok közötti óriási különbségeket. azért az ebiketól többet vártam volna a hatalmas fejlesztés után, szerintem a régi portál átláthatóbb és jobb volt...

Eggyetértek. A logokban van egy kis különbség, a két website között pedig jóval nagyobb. Annak ellenére, hogy az ebike-t (feltételezem) profi fejlesztõk készítették, a mailorder.de pedig egy sima 98 Eurós "dobozos" szoftverrel készült.
( http://www.xt-commerce.de )

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Rendelünk hamarosan a CRC-rõl, ha valaki le tud jönni Z.egerszegre a cuccért amit esetleg rendel, vagy netán a közelben lakik, az szóljon ;)

Arra figyeljetek, hogy "in stock" cuccok legyenek a rendelésben, mert ami nincs most raktáron, azok igen nagy csúszásokkal (pld. a jelzett beszerzési idõ - 5-10 nap - helyett 2-3 hét) jönnek be hozzájuk!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Rendelünk hamarosan a CRC-rõl, ha valaki le tud jönni Z.egerszegre a cuccért amit esetleg rendel, vagy netán a közelben lakik, az szóljon ;)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
kz: nézd a logokat. a német oldal az csak sima láb nélküli ugrás (no-foot), az ebike meg már csak egykezes, láb nélküli (egy kéz fogja a kormányt, no-foot one hand)....és nézd a logok közötti óriási különbségeket. azért az ebiketól többet vártam volna a hatalmas fejlesztés után, szerintem a régi portál átláthatóbb és jobb volt...

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts

Míg a www.bike-mailorder.de csak egy sima nofootert tol, addig www.ebike.hu már be meri adni a one hander no footert... :P

Én ebbõl egy qrv@ szót sem értek! :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
nézdmár, ebike okosabb mint bikemailorder :-)

Míg a www.bike-mailorder.de csak egy sima nofootert tol, addig www.ebike.hu már be meri adni a one hander no footert... :P

egyedi logók :love:

GM

GM

vendég

• fórumtag
  • 118 posts

Én sem tudtam kivárni, ezért rendeltem CRC-rõl VV. közremûködésével (így a postaköltséget is megspóroltam). :)
No meg azért is mert jóval olcsóbb volt. Most ott potom 84 Euro az ára.

Az Ionos-ra sokat kell várni, de legalább nem hiába, az Ebay-on már 189Euro-ért kapható -ennyiért most már itthon is beszerezhetõ, ha méltóztatnak hozni.
A Bell Sweep R nagyker ára 21 100 Ft körül van, jó áron sikerült megkapnod !

Giotto

Giotto

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Én sem tudtam kivárni, ezért rendeltem CRC-rõl VV. közremûködésével (így a postaköltséget is megspóroltam). :)
No meg azért is mert jóval olcsóbb volt. Most ott potom 84 Euro az ára.

GM

GM

vendég

• fórumtag
  • 118 posts

Szeretnék egy Bell Sweep R bukót. Az ára is megfelelne: $130 az USA-ban, de onnan egy vagyon a szállítás és még jön rá a vám meg az ÁFA. EU-n belül 135-140€ az ára, az meg azért sok :(. Találtam ugyan 99€-ért is, de az meg nincs minden színben és méretben. Nem tud valaki segíteni ámerikából behozni?

Szia !

Hamarosan kapható lesz kis hazánkban is !
Ára 31 700 Ft lesz (112,4 Euro).

-én nem tudtam kivárni, Giro Ionos-t vettem.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
Ha valaki szeretne rendelni németbõl, az szóljon. Hogy melyik volt, azt még nem tudom, de elképzelhetõ, hogy rendelek a közeljövõben.

h0o2a7j6

h0o2a7j6

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 posts

CRC-rõl kell valakinek valami? Ha igen, akkor privátban hétfõig.
Arra felhívnám a figyelmet, hogy kb. 2-3 hetes szállítási határidõvel kell számolni.

ment üzenet!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
CRC-rõl kell valakinek valami? Ha igen, akkor privátban hétfõig.
Arra felhívnám a figyelmet, hogy kb. 2-3 hetes szállítási határidõvel kell számolni.

t-unit

t-unit

vendég

• fórumtag
  • 76 posts
Persze,tudom,ezt õk is mondták,ebike nagykere pl. most csak egyetlen egy HFS3000D vázat tud adni jövõhétre,de mint említettem nem is ezzel van a legnagyobb bajom hanem az eljárással,h ha nem szólok rájuk még most se tudnám h mi is van,persze már pár éve tõlük rendelek probléma csak most lépett fel.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
[quote=t-unit;697621Ha a holdról hozzák, azse nagyon érdekel.Mo-i nagykernél kéne megfelelõ mennyiségnek lenni mondjuk..[/quote]

túl pici ahhoz ez az ország, hogy olyan hatalmas mennyiséget be merjenek rendelni akármibõl is.
németeknél, ahol mondjuk elfogy 10x ennyi minõségi karbon vagy scandium váz, ott kevésbé érzékenyek a nagykerek is, ha év végén a nyakukon marad és csak 10-20% haszonnal passzolják el...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Ha a holdról hozzák, azse nagyon érdekel.Mo-i nagykernél kéne megfelelõ mennyiségnek lenni mondjuk..

Azt ne felejtsd el, hogy a magyar piac eléggé a szállítási rangsor végén van és a vázakat sem készen szedik le a Merida fáról.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]