Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
amerikából (mondjuk USAból) kb. hány ezer HUF a szállítás?

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás
mi is így vagaunk vele!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Tudom, csak az én cuccom több mint 100, és 3-an rendeltünk... Usából vámmal együtt 2 hét volt a cucc. B***ák meg a crcn...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.125 hozzászólás

Ha CRC-n nincs készleten az adott termék, mikorra várható hogy beszerzik? O_o? 3 hete ülnek rajta.

ne izgulj,mi már elküldtünk 4 emailt,1 re sem jött válasz(közeleg az 1 hónap)!:)
és közben már megváltozott az egyik cucc ára,kicsit feljebb ment.
közel 200e pénz a rendelés,és már kezd nem vicces lenni....:(

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
random, de három hét még egyáltalán nem durva :)

ha nem megy, úgyis írnak

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ha CRC-n nincs készleten az adott termék, mikorra várható hogy beszerzik? O_o? 3 hete ülnek rajta.
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Én is csak a számlakivonatomban láttam, hogy minden külföldi utalás után ott a 4ezer forint. :I A belföldi utalás továbbra is ok.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Mondjuk az OTP is idén megduplázta az utalási költséget az eddigi 2ezerrõl 4ezerre.

jó tudni!
durva :/

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Azért a PayPal játszik egy kicsit az árfolyammal amikor fizete, de nem vészes. A szép zöld agyas kerekeimtõl akarok megválni.
Persze a késõbbiekben más, nem feltétlenül bringás cuccokat is felteszek.

Mi lesz akkor a Moratiban? :D

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
tapasztalataim szerint ha te fizetsz, akkor jobb a paypal, ha penzt varsz, akkor jobb a moneybookers (www.moneybookers.com)
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Azért a PayPal játszik egy kicsit az árfolyammal amikor fizete, de nem vészes. A szép zöld agyas kerekeimtõl akarok megválni.
Persze a késõbbiekben más, nem feltétlenül bringás cuccokat is felteszek.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Persze, mert fizetni ingyenes a paypallal, a címzettnek viszont kell érte fizetni, hogy lekérhesse a számlájára a pénzt általában 1-5%ot, ami 100ezres tételeknél már nem is olyan kevés. Mondjuk az OTP is idén megduplázta az utalási költséget az eddigi 2ezerrõl 4ezerre. Ha nem titok miket akarsz eladni? Nekem kb 5-7 Euro körül szokott lenni egy-egy eladásom költsége (csak a feltöltés) mert extra képeket szoktam kérni, plusz galériát is, mert a vevõk többsége sajnos bizalmatlan a keleti eladókkal szemben, nyilván nem alaptalanul. A másik részrõl engem is vert már át egy német fazon, kifizettem a cuccot, de csak vártam a csomagot..

Most is van egy nagyértékû tételem függõben, elég idegesen is alszok :D, bár az eladóval elsõ osztályú a kommunikáció, jövõ héten elvileg itt a pakk.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
PayPal már van, jó sokat is fizettem vele, nekem jobban megéri mint bankból utalgatni horror díjakért. Az angoloknál sikerült feltenni egy aukciót az ebay-re, akkor a segítségeddel (köszi!) megpróbálom a németeknél is. A listázási díj annyira nem vészes, 50-100 Ft között megúszom, a jutalékot meg majd beépítem az árba.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Viszont a paypal meg lecsippent egy rendes kis jutalékot a cuccod után, nem is beszélve a piactér árairól.. azt hiszem ha a vatera is hasonló feltételekkel dolgozna, már rég lehúzhatnák a rolót, mert a feltöltésért senki nem fizetne egy kanyi vasat sem.. :)

Paypalhoz elég egy dombornyomott kártya, ami on-line vásárláshoz is megfelelõ, meg egy regisztráció és már mehet is. Csak mindneki vegye figyelembe, hogy a paypalos fizetéskor õk is lecsippentik a maguk százalékát, ezért sok külföldi eladó ha paypallal fizetsz, a nekik fizetendõ jutalékot még felszámítja neked.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Eladnék ezt-azt a német oldalon, de a bankszámlaszám megadásánál elakadok. Nem fogadja el az IBAN formátumot. Javaslat?

Enté: amikor a fizetésmódhoz érkezel, ne pipáld ki, hogy Überweisung (én az ebay.de-n szoktam eladni ezért németül írom :D) hanem oda tedd a pontodat, hogy egyéb fizetési módok. Így a gép elfogadja a paypalos fizetést is, viszont rákérdez az érvénytelen IBAN kódra, de azt már leokézhatod a paypal miatt. Én alaposan utánajártam a dolgoknak nemisolyrég, azért nem fogadja el az IBAN-t, mert a nyugati országokban minden banknak van egy egyedi azonosító kódja is, amit meg kell adni, általában ez egy 8számjegybõl álló (még mielõtt valaki belezavar nem a SWIFT kódról beszélek, abban betû van) kód. A magyarországi bankoknak nincs ilyen kódjuk, érdekes módon még az Erstenek sem. Ki érti? Vagy ha nagyon nem tudod megoldani a problémát, írj privátban, hogy mit szeretnél eladni és eladom neked.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
van benn valami :/
akkor reménykedem...

paypalhoz is elég egy sima Visa Electron is akár.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

bankszámlaszámhoz
hülye kérdés: dombornyomott a kártyád?

Okos válasz: igen, de egy utaláshoz nem kell, csak PayPalhez.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
utolsó pillanatban annyiból jó licitálni, hogy nem vered fel addig az árakat.
de persze lehet, hogy valaki nagyobbat fog tenni...

bankszámlaszámhoz
hülye kérdés: dombornyomott a kártyád?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Eladnék ezt-azt a német oldalon, de a bankszámlaszám megadásánál elakadok. Nem fogadja el az IBAN formátumot. Javaslat?

egy vázat.
igen szeretnék. persze nem mindenáron :)

Nem hiszem, hogy egy automata sokat segítene, ha ott ülsz a gép elõtt. Az utolsó másodpercekben megadod azt a legnagyobb összeget amit még hajlandó lennél kifizetni. Ennél az automata program sem tud többet. Ha valakinek vagy 100 dollárnyi rejtett tétje, ami üti a te maximális téted akkor nem tehetsz semmit.

[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
egy vázat.
igen szeretnék. persze nem mindenáron :)