Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás

mellesleg a magyar postánál úgy mûködik a külföldrõl utánvéttel érkezett csomag, hogy megérkezik hozzájuk a csomag, küldenek neked egy levelet hogy utánvétes csomagod érkezett Németországból, kívánod-e átvenni?
nyílván különben miért rendeltem volna?!
az értesítés mellett ott egy csekk az utánvét díjáról.. (270nel számolták tavaly nyáron nekem az eurot) befizeted. aztán kiküldik a csomagot.
no comment...

ja és mindez 2 hét alatt, onnan számítva hogy 2 nap alatt ittvolt Mo-n a csomag Németországból.

tehát marad a kártyás fizetés, s olyankor ki hozza ki az árut?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
mellesleg a magyar postánál úgy mûködik a külföldrõl utánvéttel érkezett csomag, hogy megérkezik hozzájuk a csomag, küldenek neked egy levelet hogy utánvétes csomagod érkezett Németországból, kívánod-e átvenni?
nyílván különben miért rendeltem volna?!
az értesítés mellett ott egy csekk az utánvét díjáról.. (270nel számolták tavaly nyáron nekem az eurot) befizeted. aztán kiküldik a csomagot.
no comment...

ja és mindez 2 hét alatt, onnan számítva hogy 2 nap alatt ittvolt Mo-n a csomag Németországból.

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

BIKE24.NET-RÕL rendelt valaki. Ha jól nézem az oldalt 10 Euró a postaköltség, csak ezt nem tudom, hogy utánvéttel fizethetek-e vagy csak elõre kártyával, és kell-e regelnem:chin: :)

már párszor megbeszéltük, hogy nem divat uniós boltoknál az utánvét. erre szinte 0 az esélyed, hogy menni fog...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 hozzászólás
BIKE24.NET-RÕL rendelt valaki. Ha jól nézem az oldalt 10 Euró a postaköltség, csak ezt nem tudom, hogy utánvéttel fizethetek-e vagy csak elõre kártyával, és kell-e regelnem:chin: :)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Azt nem értem, h ha ez egy pöpec nemzetközi cég, akkor miért gmailes meg hotmailes címük van? Nálunk hova és miként vannak bejegyezve? Honnan fogom tudni, h kit kell megölni, ha lélépnek a csomagommal?

Ez -valószínüleg- nem egy nemzetközi cég, hanem olyan mintha én az amcsi haverommal iparilag üznénk az importot.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

bringasgyerek

bringasgyerek

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 51 hozzászólás
Sziasztok!

Kérdésem lenne:

Mivel itthon nem igen forgalmaznak Syntace alkatreszeket,ezert kenytelen leszek kulfoldrol rendelni,altalaban mindenhol van,fontos az ar,de most leginkabb a gyorsasag,ezert kernem velemenyeteket,mert en nem igazan rendeltem kulfoldrol,hogy honnan:

bike-components: amint irtatok,talan a leggyorsabb?
bike24:talan legjobb ar,de tapasztalat?
hibike:
starbike:
bike-mailorder:
bike-discount:
action sport:
esetleg mas???

Amire szuksegem lesz Syntace P6 nyszar,F99 kszar,Duraflite egyenes kormany,Dinam.kulcsok 1-20nm/10-80nm es par aprosag...
Velemyetek szerint honnan rendeljem?lehetseges velemenyetek szerint hogy a heten ide er?mi az amire figyelnem kell?
Nezegetem helyileg e boltok hol vanak,ez tapasztalatotok alapjan mennyiben befolyasolja a kiszalitas gyorsasagat?

Valaszotokat koszonom!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

author: mit szeretnél rendelni? Kihagyható szerintem ez a link. Írj PMet.

írtam privit

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
author: mit szeretnél rendelni? Kihagyható szerintem ez a link. Írj PMet.

author-rebel

author-rebel

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás

http://gcu.gportal.hu/

Ha az USA-ból akarsz rendelni valamit.

mûködik ez még? mert nekem kéne ez a lehetõség sajnos mindenképp :confused:

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Ha jól látom itt lehet kártyával is fizetni.
Teljesen jó.

Delma01

Delma01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.247 hozzászólás

bike24
Nagyon jok, az araik is. Mar tobbszor rendeltem toluk. Ajanlom.

tényleg zsír, sokkal jobb mint a crc, nembeszélve arról hogy olcsóbb
július elsõ hetében szerintem rendelek is

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A hónap utolsó hetében lenne CRC-s rendelés. Akit érdekel, szóljon!
(Yanis, Koca, és mások)

eddie1978

eddie1978

vendég

• fórumtag
  • 492 hozzászólás
bike24
Nagyon jok, az araik is. Mar tobbszor rendeltem toluk. Ajanlom.

author-rebel

author-rebel

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
hát én nagyon sok mindent rendelek angliábol. haveroknak is csomo cuccot behoztunk már kurvajo árakon. de komolyan.

www.chainreactioncycles.com

ha tudok segiteni repüljön egy emil felém :)

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Egyet értek, és egy ilyen gportalos honlap. Meg ezt így feltüntetni, hogy annyi értéket írsz a csomagra, amennyit akarsz.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Azt nem értem, h ha ez egy pöpec nemzetközi cég, akkor miért gmailes meg hotmailes címük van? Nálunk hova és miként vannak bejegyezve? Honnan fogom tudni, h kit kell megölni, ha lélépnek a csomagommal?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás

Mennyibe kerül ez a nyújtott plusz szolgáltatás, hogy mindent lebonyolítanak helyettem, arról nincs info feltüntetve kiváncsi lennék. Gond nélkül lehet az USAból rendelni nélkülük is, csak egy kis utánajárás szükésges.

A honlapon feltüntetett postaköltségeken kívül van-e más költségem?

Igen. A postaköltségeken felül kell fizetni a csomagtovábbítási díjat. Csomagtól függõen 1000 - 10 000Ft közé eshet. Érdemes minél több kisebb küldeményt egy nagyobb csomagként feladatni, hiszen így csak egyszer kell kifizetni a csomagtovábbítási díjat.

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Kíváncsi volnék, hogy mennyire megbízhatóak. Kipage hogy érted, hogy lehet rendelni USAból nélkülük is, ha pl egy ebay eladó nem küldi el ide?

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Mennyibe kerül ez a nyújtott plusz szolgáltatás, hogy mindent lebonyolítanak helyettem, arról nincs info feltüntetve kiváncsi lennék. Gond nélkül lehet az USAból rendelni nélkülük is, csak egy kis utánajárás szükésges.

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás