Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Online bringásboltot keresek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6016 hozzászólás a témában

xenonadio

xenonadio

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás
helló, valaki szerb webáruházat nem tud, vagy akár bolt is jó:)

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
ok!köszi szépen!
az a baj, hogy én nem tudok angolul, ezért egyik haverom rendelte nekem...de mostmár minden összeállt, köszi szépen!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ha elolvastad volna elõzõleg a CRC honlapján a feltételeket (elég részletesen ki van tárgyalva), illetve emlékeznél arra, hogy a vásárlás során milyen szállítási módot választottál ki, akkor nem kéne ilyen kérdésekre válaszolni.
A szállítás 150£ vásárlási összeg felett ingyenes, de ebbe nem tartozik bele a komplett kerékpár vagy hasonló méretû csomagolással rendelkezõ cikk.
A kiszállítást a vásárlás során neked kellett kiválasztani. Ha ezt nem tudod, akkor nagyon nagy gáz van (megsúgom, hogy a visszaigazoló e-mailben ez is szerepel). A választható opciók:
- Royal Mail - hagyományos postai út
- Parcel Force - futárcég, hazai partnere a GLS (általában telefonálnak, hogy vinnék a csomagot és lehet velük idõpontot egyeztetni, illetve megbeszélhetõ az is, hogy más vegye át (pld. szomszéd), ha éppen akkor nincs otthon senki
- UPS Standard vagy Express Saver - paraméterek hasonlók, mint az elõzõ esetben, de ez a szállítási lehetõség minden esetben plusz költséggel jár; náluk nem tudom, hogy mûködik e az elõre odatelefonálunk megoldás
- az, hogy a csomagod feladásra került, onnan tudod meg meg, hogy kapsz róla egy tájékoztató mailt; egyébként a rendelésed aktuális állapotárol a CRC oldalán, a rendelési szám alapján, a "My account - View your orders" opciókat választva tájékozódhatsz

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
aha.hát akárhogy is számolom a rendelésem óta eltelt immáron 9 nap.akkor elvileg hétfõn vagy kedden meg kéne jönnie, nem?
és mi van ha nem lesz itthon senki hogy átvegye a csomagot?felhívnak telefonon?
futárszolgálat vagy posta szállítja?
bocs a sok kérdésért...

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 hozzászólás
nekem ingyen volt a posta mert eleg sok mindent rendeltem egyszerre (ha jol emlekszem 250 euro felett). siman bele volt pakolva minden egy nagyobb dobozba a villaval egyutt.

ja, es pont egy het volt a teljes folyamat.
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
ha rendelek a crc-n egy villát és egy vázat, az kerékpár méretû csomagnak minõsül vagy ingyen küldik?
és bankszámlás utalás esetén mennyi idõ míg végbemegy az utalás és utána hány nap alatt szokott megérkezni a cucc?
mert még júni 26án rendeltem, csak nem tom mire számítsak mikor jön!
légyszi segítsetek akik ebben járatosak vagytok!köszi köszi köszi!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
bike components rendeléshez társakat keresek. jövõ hét hétfõn megy a rendelés.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Nekem eddig a bike24 volt az egyetlen, akikkel még semmi gondom nem volt. Rendeltem már crc, bike-components, deesidecycles, e-bike-tól, mindegyiknél volt valami probléma.

epinefrin

epinefrin

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás
Május végén rendeltem a bike24-tõl. Összeget zárolták, visszaigazolás megérkezett, majd júni 3-án jött egy mail, hogy az egyik tétel csak június végén lesz elérhetõ, igényt tartok-e rá. Írtam, hogy igen... azóta semmi. A zárolást is feloldotta a bank, így végülis pénzmozgás sem volt. Azóta egy másik rendelt tételem már nem is szerepel a kínálatukban. Remélem csak azért mert félre lett téve... :chin: Utánanézni ugye nem tudok, mivel ott nem kell regisztrálni. Járt már valaki így, vagy csak én szívok ennyit a rendelésekkel? :)

"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)

- - -> LOVAK <- - -

Brick

Brick

vendég

• fórumtag
  • 86 hozzászólás
CRC-rõl rendel valaki mostanság? Beszállnék.

TOZ

TOZ

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás

BIKE24.NET-RÕL rendelt valaki. Ha jól nézem az oldalt 10 Euró a postaköltség, csak ezt nem tudom, hogy utánvéttel fizethetek-e vagy csak elõre kártyával, és kell-e regelnem:chin: :)

Bike24tol a DHL hozza, nem postas. Futarfiu csenget, aru atad. Kb. egy het volt nekem a klikktol a kezhezvitelig egy honappal ezelott. Kartyas fizetessel!

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
bikemarket.hu és a dpd kap egy mezei pirospontot. hétfõn kattintottam, szerda 10-kor már itt volt a cucc.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
esetleg lépj kapcsolatba a DPD-vel, hátha õk tudnak intézni valamit hogy megkapd délelõtt.

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Bike-components.de rendeléshez betársulnék, ha valaki rendel onnan, a postaköltséget nyilván osztjuk. :)

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

bringasgyerek

bringasgyerek

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 51 hozzászólás
Ha senki többet,akkor rendelek!

Köszönöm a válaszokat!

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
bike-components árai sem rosszak. A starbike drága, de széles a választékuk tuning cuccokkból. Általában minden van raktáron. bike24rõl rendeltem már, végül is nem volt vele probléma, átlagos. Közepes ár, közepesen gyors. Vannak termékeik amik viszint piszokdrágák.

bringasgyerek

bringasgyerek

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 51 hozzászólás
Velemenyetek szerint?Tapasztalatotok alapjan?

Amugy ha mast is erdekel,es ha (in stock)es kiderul honnan is legyen,en Bp vagyok,akkor ha tarsulna,szallitas nem relevans,en ugy is rendelek...csak legyen itt a heten...kb holnap reggel rendelnek...

varom valaszotokat,koszonom elore is!

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
lehet, de ne feledjük el hogy a német állami postát megvette a DHL.
anno én is azt hittem hogy dhl-lel kapom a vázam Németországból mert azt pipáltam be, aztán kiderült hogy a DHL express a futárszolgálat, a dhl pedig a sima posta, ami természetesen külföldre az adott ország állami postájának továbbítja a csomagot.
ettõl függetlenül persze lehet az futár egyenruha, azt nem tudom.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

tehát marad a kártyás fizetés, s olyankor ki hozza ki az árut?

Lehet nem véletlenül van pont olyan ruhában az a postás.
http://www.bike24.ne.../shipping02.jpg

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
külön nem említik, úgyhogy valószínûleg a postás bácsi/néni.