Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Online bringásboltot keresek!
Started by
xcbiker
, 2004. February 28. 03:45
Posted 2008. July 13. - 12:36
Posted 2008. July 06. - 13:06
ok!köszi szépen!
az a baj, hogy én nem tudok angolul, ezért egyik haverom rendelte nekem...de mostmár minden összeállt, köszi szépen!
az a baj, hogy én nem tudok angolul, ezért egyik haverom rendelte nekem...de mostmár minden összeállt, köszi szépen!
Posted 2008. July 05. - 16:28
Ha elolvastad volna elõzõleg a CRC honlapján a feltételeket (elég részletesen ki van tárgyalva), illetve emlékeznél arra, hogy a vásárlás során milyen szállítási módot választottál ki, akkor nem kéne ilyen kérdésekre válaszolni.
A szállítás 150£ vásárlási összeg felett ingyenes, de ebbe nem tartozik bele a komplett kerékpár vagy hasonló méretû csomagolással rendelkezõ cikk.
A kiszállítást a vásárlás során neked kellett kiválasztani. Ha ezt nem tudod, akkor nagyon nagy gáz van (megsúgom, hogy a visszaigazoló e-mailben ez is szerepel). A választható opciók:
- Royal Mail - hagyományos postai út
- Parcel Force - futárcég, hazai partnere a GLS (általában telefonálnak, hogy vinnék a csomagot és lehet velük idõpontot egyeztetni, illetve megbeszélhetõ az is, hogy más vegye át (pld. szomszéd), ha éppen akkor nincs otthon senki
- UPS Standard vagy Express Saver - paraméterek hasonlók, mint az elõzõ esetben, de ez a szállítási lehetõség minden esetben plusz költséggel jár; náluk nem tudom, hogy mûködik e az elõre odatelefonálunk megoldás
- az, hogy a csomagod feladásra került, onnan tudod meg meg, hogy kapsz róla egy tájékoztató mailt; egyébként a rendelésed aktuális állapotárol a CRC oldalán, a rendelési szám alapján, a "My account - View your orders" opciókat választva tájékozódhatsz
A szállítás 150£ vásárlási összeg felett ingyenes, de ebbe nem tartozik bele a komplett kerékpár vagy hasonló méretû csomagolással rendelkezõ cikk.
A kiszállítást a vásárlás során neked kellett kiválasztani. Ha ezt nem tudod, akkor nagyon nagy gáz van (megsúgom, hogy a visszaigazoló e-mailben ez is szerepel). A választható opciók:
- Royal Mail - hagyományos postai út
- Parcel Force - futárcég, hazai partnere a GLS (általában telefonálnak, hogy vinnék a csomagot és lehet velük idõpontot egyeztetni, illetve megbeszélhetõ az is, hogy más vegye át (pld. szomszéd), ha éppen akkor nincs otthon senki
- UPS Standard vagy Express Saver - paraméterek hasonlók, mint az elõzõ esetben, de ez a szállítási lehetõség minden esetben plusz költséggel jár; náluk nem tudom, hogy mûködik e az elõre odatelefonálunk megoldás
- az, hogy a csomagod feladásra került, onnan tudod meg meg, hogy kapsz róla egy tájékoztató mailt; egyébként a rendelésed aktuális állapotárol a CRC oldalán, a rendelési szám alapján, a "My account - View your orders" opciókat választva tájékozódhatsz
Posted 2008. July 05. - 12:46
aha.hát akárhogy is számolom a rendelésem óta eltelt immáron 9 nap.akkor elvileg hétfõn vagy kedden meg kéne jönnie, nem?
és mi van ha nem lesz itthon senki hogy átvegye a csomagot?felhívnak telefonon?
futárszolgálat vagy posta szállítja?
bocs a sok kérdésért...
és mi van ha nem lesz itthon senki hogy átvegye a csomagot?felhívnak telefonon?
futárszolgálat vagy posta szállítja?
bocs a sok kérdésért...
Posted 2008. July 05. - 10:48
nekem ingyen volt a posta mert eleg sok mindent rendeltem egyszerre (ha jol emlekszem 250 euro felett). siman bele volt pakolva minden egy nagyobb dobozba a villaval egyutt.
ja, es pont egy het volt a teljes folyamat.
ja, es pont egy het volt a teljes folyamat.
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain
Posted 2008. July 05. - 08:39
ha rendelek a crc-n egy villát és egy vázat, az kerékpár méretû csomagnak minõsül vagy ingyen küldik?
és bankszámlás utalás esetén mennyi idõ míg végbemegy az utalás és utána hány nap alatt szokott megérkezni a cucc?
mert még júni 26án rendeltem, csak nem tom mire számítsak mikor jön!
légyszi segítsetek akik ebben járatosak vagytok!köszi köszi köszi!
és bankszámlás utalás esetén mennyi idõ míg végbemegy az utalás és utána hány nap alatt szokott megérkezni a cucc?
mert még júni 26án rendeltem, csak nem tom mire számítsak mikor jön!
légyszi segítsetek akik ebben járatosak vagytok!köszi köszi köszi!
Posted 2008. July 01. - 20:11
Posted 2008. June 30. - 14:22
Nekem eddig a bike24 volt az egyetlen, akikkel még semmi gondom nem volt. Rendeltem már crc, bike-components, deesidecycles, e-bike-tól, mindegyiknél volt valami probléma.
The Official Rules of the Euro Cyclist-----------------The Rules > Velominati
Posted 2008. June 30. - 11:59
Május végén rendeltem a bike24-tõl. Összeget zárolták, visszaigazolás megérkezett, majd júni 3-án jött egy mail, hogy az egyik tétel csak június végén lesz elérhetõ, igényt tartok-e rá. Írtam, hogy igen... azóta semmi. A zárolást is feloldotta a bank, így végülis pénzmozgás sem volt. Azóta egy másik rendelt tételem már nem is szerepel a kínálatukban. Remélem csak azért mert félre lett téve... :chin: Utánanézni ugye nem tudok, mivel ott nem kell regisztrálni. Járt már valaki így, vagy csak én szívok ennyit a rendelésekkel?
"Embernek lenni nagy betegség. És gyógyíthatatlan is" (Rejtõ Jenõ)
Posted 2008. June 29. - 20:19
Posted 2008. June 27. - 09:03
BIKE24.NET-RÕL rendelt valaki. Ha jól nézem az oldalt 10 Euró a postaköltség, csak ezt nem tudom, hogy utánvéttel fizethetek-e vagy csak elõre kártyával, és kell-e regelnem:chin:
Bike24tol a DHL hozza, nem postas. Futarfiu csenget, aru atad. Kb. egy het volt nekem a klikktol a kezhezvitelig egy honappal ezelott. Kartyas fizetessel!
Posted 2008. June 24. - 21:25
esetleg lépj kapcsolatba a DPD-vel, hátha õk tudnak intézni valamit hogy megkapd délelõtt.
Posted 2008. June 17. - 23:43
Bike-components.de rendeléshez betársulnék, ha valaki rendel onnan, a postaköltséget nyilván osztjuk.
X.
X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Posted 2008. June 17. - 13:04
Posted 2008. June 16. - 21:31
bike-components árai sem rosszak. A starbike drága, de széles a választékuk tuning cuccokkból. Általában minden van raktáron. bike24rõl rendeltem már, végül is nem volt vele probléma, átlagos. Közepes ár, közepesen gyors. Vannak termékeik amik viszint piszokdrágák.
Posted 2008. June 16. - 21:12
Velemenyetek szerint?Tapasztalatotok alapjan?
Amugy ha mast is erdekel,es ha (in stock)es kiderul honnan is legyen,en Bp vagyok,akkor ha tarsulna,szallitas nem relevans,en ugy is rendelek...csak legyen itt a heten...kb holnap reggel rendelnek...
varom valaszotokat,koszonom elore is!
Amugy ha mast is erdekel,es ha (in stock)es kiderul honnan is legyen,en Bp vagyok,akkor ha tarsulna,szallitas nem relevans,en ugy is rendelek...csak legyen itt a heten...kb holnap reggel rendelnek...
varom valaszotokat,koszonom elore is!
Posted 2008. June 16. - 20:53
lehet, de ne feledjük el hogy a német állami postát megvette a DHL.
anno én is azt hittem hogy dhl-lel kapom a vázam Németországból mert azt pipáltam be, aztán kiderült hogy a DHL express a futárszolgálat, a dhl pedig a sima posta, ami természetesen külföldre az adott ország állami postájának továbbítja a csomagot.
ettõl függetlenül persze lehet az futár egyenruha, azt nem tudom.
anno én is azt hittem hogy dhl-lel kapom a vázam Németországból mert azt pipáltam be, aztán kiderült hogy a DHL express a futárszolgálat, a dhl pedig a sima posta, ami természetesen külföldre az adott ország állami postájának továbbítja a csomagot.
ettõl függetlenül persze lehet az futár egyenruha, azt nem tudom.
Posted 2008. June 16. - 20:44
Lehet nem véletlenül van pont olyan ruhában az a postás.tehát marad a kártyás fizetés, s olyankor ki hozza ki az árut?
http://www.bike24.ne.../shipping02.jpg
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]